עבור לתוכן

הכרטיס קול של הלוח אם מתחיל לחרחר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי כמה בעיות עם הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם שלי.

ראשית קנינו לפני כמה זמן טלוויזית FULL HD 7403 של פיליפס ורציתי לחבר אליה את המחשב בשביל לצפות בסרטי בלוריי עם הכונן שלי במחשב, התמונה נראית טוב אבל היתה לי בעיה עם העברת הסאונד. לפני יומיים חשבתי שמצאתי לי פיתרון כאשר העברתי קבל קטן שמתחבר להתקן הסאונד שעל הכרטיס מסך מצד אחד ולשני פינים קטנים על לוח האם שנקראים SPDIF OUT וככה הצלחתי להעביר סאונד דרך כבר DVI-HDMI והייתי מבסוט עד הגג אבל היום בבוקר אני מגלה שהעסק לא עובד יותר משום מה. כשהעניין עבד לאחרונה צפיתי בסרט בלוריי ולאחריו הורדתי את עדכון הדרייבר האחרון שיצא לכרטיס מסך שלי.

ניסיתי לראות אם משהו השתנה בהגדרות ולא נראה לי שעדכון דרייבר יבטל את הסאונד בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה.

באופן כללי הכרטיס קול הזה עושה לי לא מעט בעיות: כשהמחשב עובר לחדר ואני מחבר אותו למערכת סטריאו שלי לפעמים הוא עובד ולפעמים לא, אני צריך לשנות את מיקום החיבור של הפין RCA עשרות פעמים עד שזה עובד. לאחרונה חשבתי שמצאתי גם לעניין זה פיתרון כאשר חיברתי את הפין לפאנל הקדמי בשקע של האוזניות אבל גם עכשיו פעם זה עובד ופעם לא.

אז העסק התחיל להימאס עלי והחלטתי לרכוש כרטיס קול חדש ונפרד עד תקציב של 400 ש"ח(אם אין ברירה אפשר לחרוג ל-500) ורציתי שתמליצו לי על אחד.

השימושים הם משחקים, מוזיקה, אבל מה שהכי חשוב זה שהכרטיס יוציא אותות דיגיטליים כי הטלוויזיה שלי מקבלת רק אודיו דיגיטלי.

תודה.

פורסם

דיגיטלי? יציאה דיגיטלית?

זה ממש חבל להוציא כסף על יציאה דיגיטלית כשיש כזאת על לוח האם - גם ככה זה לא עובד עיבוד של כרטיס הקול. אתה בטוח שיש לך שם בעיה שהיא לא משהו כמו bios או אלוהים יודע מה?

אם זה באמת לא עובד, ועדיין יש אחריות על הלוח, אתה יכול לממש אותה.

אם לא, ואני מניח שהתרגלת לכרטיס קול מובנה, אז יש לך את ה Fatality הרגיל במשהו כמו 350-400 ש"ח (אולי אפשר למצוא ביותר זול גרסאות OEM). אפילו יד שניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים