עבור לתוכן

מחשבים ניידים יכולים להריץ FHD? כמה הם עולים?

Featured Replies

פורסם

היי,

רק רציתי לבדוק אם המחשבים הניידים של היום יכולים להריץ FHD, חלק,

ואם כן, מהו המחיר?

פורסם

3000 שקל ומעלה.

כל נייד עם מעבד Intel Core 2 Duo.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, ואם אני רוצה להריץ היילו 1 וCS, לא משחקים כבדים במיוחד,

מה הדרישה התקציבית?

+

מה הרזולוציה הטבעית של המחשבים הניידים האלו.

פורסם

רזולוציה טבעית תלויה במסך שאתה קונה אבל זה בדרך כלל:

1280X800 או 1440X900.

פורסם

רזולוציה טבעית תלויה במסך שאתה קונה אבל זה בדרך כלל:

1280X800 או 1440X900.

קיים אבל לא נפוץ במיוחד. בנוסף קיימים גם ניידים עם מסך 16:9 (כמו של טלויזיות, במקום ה16:10 הרגיל) ב720P וב1080P - האחרון רק ב"ניידים" ממש גדולים - 17"+. אפשר אפילו למצוא 1650*1050 במחשבי 15" ו1920*1200 במחשבי 17".

כל מחשב תקציבי יהיה 1280*800, עם כמה בודדים של 720P (מסך 16:9).

פורסם
  • מחבר

אז יש איזהשהן המלצות לנייד בעל רזולוצייה כמה שיותר גבוהה,

יכולת להריץ FHD,

והרצת משחקים ברמה טובה.

בינתיים התקציב פתוח, עד שאדע פחות או יותר מה טווח המחירים.

פורסם

בוא נעשה סדר בבלאגן.

אתה מתכוון לזה שאתה רוצה להריץ תכנים ב-FHD על המסך של המחשב הנייד, או לחבר אותו למסך FHD חיצוני?

פורסם
  • מחבר

זה משנה?

כל הוא מריץ FHD, 1080p, ללא בעיות, ויש לו HDMI, זה לא משנה לי.

הרזולוצייה, אני מכוון לכמה שיותר גבוהה, בגלל שאני רוצה לשחק בו משחקים.

פורסם

תראה איזה גודל מסך אתה רוצה? ככל שהמסך יותר גדול, הנייד יותר גדול, כבד, בעל סוללה שמספיקה לזמן קצר יותר, בעל רזלוצייה גבוהה יותר, וא"כ גם יקר יותר.

ככל שהרזלוצייה יותר גבוהה יותר, תצטרך מסך גדול יותר, שיהפוך את הנייד לגדול וכבד, בעל סוללה שתספיק לזמן קצר יותר, אתה תצטרך גם כרטיס מסך חזק שייקר מאוד את המחשב ויקצר עוד יותר את הסוללה.

האם אתה צריך שהמחשב יהיה כל הזמן נייד? או שרוב הזמן הוא יהיה על השולחן, והניידות שלו מסתכמת בלקחת אותו מהבית לעבודה וההפך, או מחשב שכל הזמן נייד ואז עדיף שיהיה קטן יותר ובעל סוללה חזקה יותר.

פורסם

זה משנה?

כל הוא מריץ FHD, 1080p, ללא בעיות, ויש לו HDMI, זה לא משנה לי.

זה מאוד משנה.

כל מחשב מודרני עם מעבד כפול-ליבה יריץ לך בכיף סרטי FHD, ולרבים מהם יש יציאת HDMI.

מצד שני, מחשבים ניידים עם מסך FHD (קרי 1920X1080 או 1920X1200) יש הרבה פחות והם עולים לפחות פי 2 ממחשב נייד בסיסי.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד משנה.

כל מחשב מודרני עם מעבד כפול-ליבה יריץ לך בכיף סרטי FHD, ולרבים מהם יש יציאת HDMI.

מצד שני, מחשבים ניידים עם מסך FHD (קרי 1920X1080 או 1920X1200) יש הרבה פחות והם עולים לפחות פי 2 ממחשב נייד בסיסי.

אוותר על אלו עם מסך הFHD.

על אילו מחשבים תוכל להמליץ מנסיון ו\או מידע?

פורסם

על אילו מחשבים תוכל להמליץ מנסיון ו\או מידע?

תשנה בבקשה את כותרת הדיון כדי שתכיל את התקציב שלך.

פורסם

תראה איזה גודל מסך אתה רוצה? [...]

האם אתה צריך שהמחשב יהיה כל הזמן נייד? [...]

פורסם

תאמין לי חבל לך על הזמן אם אתה מתכוון לראות FULL HD בנייד, אתה ממש לא הולך לשים לבד להבדל.

ב32 בקושי שמים לב להבדל, אז המסכים הפיצפוניים האלה?

בקיצור, אם אתה רוצה לחבר למסך חיצוני, אין שום בעיה אני יכול להגיד לך מנסיון שמחשב עם מעבד T2050 ו1G זכרון הריץ לי 1080P, אז כל מחשב בסיסי שתקנה היום יריץ לך. (אל תקח בחשבון NETBOOKS).

אני מציע לך לחפש ניידים עם רזולוציה סטנדרטית 1280X800 או 1366X768 עם כרטיס מסך שמסוגל לשדר רזולוצית 1920X1080 (שזה בערך כולם)

ויציאת HDMI, זה כל מה שתצטרך.

פורסם

אני מציע לך לחפש ניידים עם רזולוציה סטנדרטית 1280X800 או 1366X768 עם כרטיס מסך שמסוגל לשדר רזולוצית 1920X1080 (שזה בערך כולם)

ויציאת HDMI, זה כל מה שתצטרך.

אמת, אלא שיציאת HDMI היא ממש לא אופציה מובנת מאליה בניידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים