פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים פנטיום 3, כרטיס קול VIA AC '97.עשיתי אינטרנט WOW עם חיבור של מודם "ROTAL" בUSB. אני לא יודע אם יש קשר לפרטים הנ"ל אבל בערך מאז הלך לי הסאונד מערכת (התחברות, צלילי דואר והודעות, שגיאה, וכו'). הסאונד של המשחקים נשמע ללא בעיה (לא משחקי WIN).עד רגע כתיבת בעיה זו גם כשניסיתי לשמוע שירי MP במדיה פלייר, הוא התעכב, חשב, צבע לי באדום את השירים ואמר שה"אודיו קודק" שלי לא מתאים. אבל באורח פלא זה השתנה, ונשארו רק בעיות עם צלילי הWAV.מה עושים/משנים??תודה מראש
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים זה למה אני שונא שהם באים להתקין לך..הם גם עושים בעיות, ובקושי הם יודעים מה הם עושים... (אם זה מוריד אז הכל תקין..)קיצרתבדוק שם בלוח בקרה אם זה מופעלותבדוק שם אם לכל דבר יש סאונד משלו..אם זה לא עובדתתבע אותם
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר תודה על הנסיונות אבל בבקרת הצלילים הכל, לכאורה, עובד. הלכתי לDEVICE MANAGER, ל SOUND CONTROL ולכל מקום שרק עולה על דעתי וכלום! אין סאונד מער'.מישהו? עזרה?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים תנסה להתקין דרייברים מחדש ואם לא עוזר תנסה: сontrol panel ->sound and multimedia ->sound ותבדוק שבכל תבנית הבחירה היא על הכרטיס קול שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.