עבור לתוכן

שאלה לגבי OC שעשיתי, מה בעצם מגביל אותי?

Featured Replies

פורסם

אז ניסיתי לעשות OC למערכת העקומה שלי וזה מה שיצא:

http://img520.imageshack.us/img520/7121/77443858.jpg

לא הצלחתי לנעול התדר של ה PCIX על 100 אלא רק על 115 הוא ננעל(עברתי בקפיצות של 5), את התדר של ה PCI נעלתי על 33.33 כמו שצריך.

למעבד נתתי 1.575V לזכרונות 2.1V ב ICH ו MCH לא שיניתי מעבר לAUTO כי זה פשוט לא שינה כלום. ניסיתי להוריד עוד קצת את התזמונים של הזכרונות אבל מעבר למה שיצא לא עבד.

עכשיו לשאלות:

האם זה משנה שהתדר של ה PCIX לא על 100?

מדוע הזכרונות לא עובדים ב 2T(שעד כמה שידוע לי זאת צורת עבודה מועדפת)? למרות שנתתי להם 2.1V וקבעתי אותם על 4-4-4-12-2

ומה לכל הרוחות מגביל אותי לעבור מעבר לשיפור המינימלי הזה?(ההנחה שלי היא הספק הדפוק שיש לי).

תודה לעוזרים.

עריכה: שמתי לב שהספק שלי לא מופיע במפרט,אז הנה הוא:http://ivory.co.il/product.asp?productid=1773&CatCode=

Jewel Spire 550W

פורסם

*שנה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר ע"פ חוקי הפורום.

1. לא נורא שלא הצלחת לנעול את הPCI-E על 100MHz, לרוב נועלים את התדרים של אפיקים אלו (גם PCI) על תדרי הנורמליים כדי למנוע חוסר יציבות מהחומרה המחוברת אליהם. אם הצלחת להיתקדם עם PCI-E על אותו התדר המדובר אז מקסימום הוספת רוחב פס לאפיק זה.

2. בדקת ספציפית של הזכרונות שהם עומדים בתדר הזה? (MEMTEST86)

3. מה הטמפ' של המעבד?

אם כוונתך היתה לתזמון Command Rate, אז 1T עדיף על 2T.

* מיותר לתת לזכרון לעבוד ביחס כזה גבוה, עדיף שתוריד אותו מעט ותהדק תזמונים.

פורסם
  • מחבר

הרצתי את ה Blend ב Prime שכביכול טוחנת את הזכרונות, חוץ מזה המחשב עובד כבר כמה חודשים בצורה הזו עם מלא תוכנות ברקע וטפו טפו טפו לא קורס.

טמפ' של המעבד מגיעות ל 65+- במאמץ(מזכיר שזה P4 531 שמתחמם כמו כבשן) במנוחה 45-55.

כן,התכוונתי לCR,אבל כרגע אין לי אפילו 2T, קשה לי להסביר את עצמי(אולי אני מפספס משהו אפילו),אבל מצורפת תמונה מ CPU-Z ושם נראה הכל.

עכשיו תן לי לבדוק אם הבנתי נכון,אתה מציע להוריד את התדר של הRAM כדי להוריד את היחס ולנסות להוריד תזמונים,אז לפי מה שאתה אומר אם אני מריץ אותם ב 650(משהו באזור אני כבר לא זוכר) במקום ב 852 אבל מוריד ל נגיד 3-3-3-12 אז אני אצא מורווח?

עוד משהו קטן שאולי יסביר מה גורם הבעיה: כשאני עושה ריסטרט למחשב הוא קודם כל נכבה סופית ורק אז נדלק מחדש(אולי זה בעצם מצביע על חסך כלשהו בספק) זאת כמובן רק עם OC.

פורסם

זה לא יהיה פרקטי להוריד אותו ל650+- ולהוריד תיזמונים..תישאר עם התדר הקיים כל עוד המערכת יציב..

לגבי הכיבוי..אם זה קורה בOC אז כנראה שככה לוח האם מתמודד איתו..אתה יכול לנסות לשנות עוד הגדרות וכו..לראות אם זה ישפיע על העניין..

פורסם
  • מחבר

אז לגבי השאלה, אתה רואה משהו שמגביל אותי להמשיך? משהו שאני צריך להגדיר?

אם אני ממשיך לעלות בתדר של המעבד הוא אפילו לא מעלה POST,האם זה הספק הגנרי או סתם מעבד מעוך?

פורסם

רוב הסיכוים שהזיכרון הוא זה שמגביל אותך ולכן ץוריד את המחלק שלו..ותראה אם אתה יכול להמשיך בOC..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים