פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים היה לי משעמם מאוד...ואז עלה במוחי רעיון:1. היי יש לי מאורר מקולקל!הפרדתי את החלק שמסתובב עם הלהבים מהמנוע והדבקתי אותו כמו שתראו בתמונות למנוע שלקחתי מצעצוע ישן ו-וואלה יש לי מאורר 50מ"מ שדוחף יותר אויר מSF2 ;Dבמקרה השני הייתי הרבה יותר משועמם-רציתי לעשות עוד מאורר אבל יותר מקורי.אז..... לקחתי דיסק שרוט וחתכתי ממנו עם קאטר 5 חתיכות בצורת להבים של מאורר (בערך :-\ ) והדבקתי אותם למנוע של פלופי ישן בזוית של איזה 15 מעלות. ו-ואללה יש לי מאורר מאולתר לגמרי (מידות בערך כמו של 50מ"מ) שדוחף די הרבה אויר ;Dההדבקות נעשו עם גרם (!) של superglue חזק במיוחד! אם תרצו לעשות כמוני רק תזכרו-לא לבדוק אם המאורר פועל לפני שהדבק מתייבש!אני עשיתי את זה ועפה לי חתיכה מהדיסק על המסך ועשתה כתם של superglue בלתי ניתן להורדה :-Xתמונות: יהיו בקרוב פשוט משום מה האתר לא נותן לי להעלות עכשיו.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים לדעתי זה לא נשמע טוב... מקווה שהתמונות יראו אחרת ... במיוחד את הכתם על מסך ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר כל פעם שאני שולח תמונה זה נותן לי הודעת שגיאה ולא שולח ויוצא מאקספלוררErr... מישהו יכול לעזור?
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200305311737114074
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.