פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים אוקיי, הגיע זמן לקנות כרטיס קול נורמלי שלא יבייש את שאר המערכת שלי (אפשר לחשוב, רמקלים ורסיבר ) בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-GXTP לבין האודיג'י 2 של קריאטיב, שניהם כרטיסים מצויינים להרקולס יש כמה יתרונות ברורים על האודיג'י (הראק בעיקר), אבל בכל זאת אין ספק שהאודיג'י כרטיס מצויין בכל אופן, למישהו יש דעה, התנסה עם שניהם ויכול להעיד מי עדיף ולמה ?
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים התנסות עם שניהם אין לי.אמרתי לך כבר באי סי קיו את דעתי, שניהם מאוד איכותיים ולכל אחד את היתרונות שלו:הרקולס- בגלל שהראק מחוץ למחשב הDAC והADC מחוץ למחשב איפה שיש המון הפרעות סטטיות שפוגמות באיכות.קריאטיב- איכות תאורטית טובה יותר, אני די בטוח שגם בפועל היא טובה יותר.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר בקשר לאיכות של הקריאטיב, גם אני מאמין. אבל ראק די חיוני לי... אם היה כסף הייתי קונה את האודיג'י 2 EX
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר לא בגלל המרחק של המחשב, ממש לא.דאגתי לכבל ארוך מספיק, תאמין לי (10 מ' הכנה עצמית,קונקטורים של Vivanco וקונקטור מיניפלאג נחמד)פשוט עם הראק הרבה יותר נוח לעבוד.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים הראק מאוד נוח... וזה הדבר הטוב היחיד שיש לי לומר על ה- GTXPיש לי אותו מספר חודשים, והדרייברים שלו פשוט *גרועים* והרקולס כמעט ולא משחררים עידכוניםבפורום של הרקולס יש מספר אדיר של אנשים עם בעיות דרייברים ומספר יותר גדול של אנשים שנדפקו להם כניסות/יציאות בראק (עדיין לא קרה לי....)כרטיס הקול הבא שלי לא יהיה הרקולסAUDIGY EX נראה לי האופצייה העדיפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.