עבור לתוכן

מחפש תואמי אייפון

Featured Replies

פורסם

היה לי ויכוח שבו טענתי שלאייפון יש מתחרים בשוק מבחינת גודל המסך (ואיכותו) ובאותה רמת מחיר (או יותר זול).

האם מישהו יכול לאשר או להפריך? אם אני צודק אשמח לקבל דגמים ספציפים שעונים על הדרישה.

מדובר על אותה רמת מחיר בחו"ל ולאו דווקא בארץ.

פורסם

אני מכיר מישהו שיש לו HTC HD זה מכשיר שיותר טוב מאייפון דור 3 בכל פרמטר אפשרי אבל הוא הרבה יותר יקר ממנו.

פורסם
  • מחבר

לצורך הדיון הפרמטרים היחידים שחשובים הם גודל מסך המגע והמחיר.

פורסם

מבחינת איכות המסך, לא נראה לי שיש משהו שעדיף על ה IPHONE.

גם לא מבחינת הממשק.

בכל השאר - המתחרים כנראה עדיפים.

אבל לפי דעתי הממשק ונוחות השימוש זה הדברים שבעצם הכי חשובים, ובזה האייפון לוקח.

פורסם

יש לך במקרה אייפון ?

פורסם

כולכם טועים, תכירו את הMeizu M8:

http://en.meizu.com/m/m8.html

עולה 293 דולר לגרסת ה8GB ו 366 דולר לגרסת ה16GB.

מגיע בצבע לבן או שחור לבחירתכם.

מבוסס על מערכת ההפעלה Windows CE 6.0!!! (זאת המערכת עלייה תבוסס Windows Mobile 7.0!!!)

כולל WIFI, מצלמה 3.2MP, מעבד 667Mhz החדש של סמסונג (6410) מסך מגע, ועוד המוןןןןןן דברים.

וכמובן עדיף על האיפון מבחינת שמע ומסך.

אפרופו מסך, הידעתם שהרזולוציה של הM8 היא 720X480?

פורסם

יש לך במקרה אייפון ?

לא, לחבר שלי יש IPHONE 3G ולאחד אחר יש את האומניה של סמסונג.

על הנייר האומניה הרבה יותר טוב, אבל בתכלס לפחות לפי דעתי ה IPHONE פשוט יותר טוב.

הכל יותר פשוט, יותר זורם ויותר נוח.

ואור כהן, נתונים טכניים הם רק נתונים טכניים. צריך לבדוק את המכשיר בתכלס.

ושלא תבינו לא נכון, אני לא איזה פאנבוי של APPLE.

ועוד משהו, מסך המגע של אפל, שיכול לקלוט 2 נגיעות ביחד, זה פטנט שלהם? אני פשוט לא מבין למה רק ב IPHONE יש את הדבר הזה.

פורסם

כן, מסך המגע שכולל מולטי טאץ' זה פטנט של אפל..

לאייפון יש 25 אלף תוכנות להורדה והרשימה נמשכת.. הם חגגו מיליארד הורדות בפחות משנה לא מזמן...

הוא הרבה יותר פונקציונאלי ולא משעמם!

זה לא כמו טלפון רגיל שמתלהבים מהפונקציות שלו בהתחלה ואח''כ זה הולך ונעלם.. הוא מתחדש והוא מאוד דינאמי וזה מבין הדברים שעושים אותו למכשיר כ''כ מוצלח..

לדעתי אפל שיחקו אותה עם המכשיר הזה, אני עם 2 טלפונים במקביל והאייפון פשוט משרת אותי נאמנות כבר קרוב לשנתיים.. מספק כל דבר שיכול להיות.. ושאני אומר כל דבר אני מתכוון לזה..

פורסם

זה לא פטנט של אפל. יש דגמים של HTC שמגיעים עם MT, כל מסך resistive תומך בדיפולט בMT בשל אופן זיהוי המגע של המסך.

יש מספיק מסכי מגע שתומכים בMulittouch, לפלאפונים או לא, ואף אחד מהם לא מוגן בפטנט.

פורסם

זה כן פטנט של אפל, ישנו מסמך בן 500 עמודים במשרד הפטנטים.

תראה לי מכשיר אחד עם מולטי טאץ' שבא לידי ביטוי בממשק.

יש כרגע ריב בין אפל לפאלם על הנושא, פאלם רוצים לשלב במכשיר החדש שלהם, אבל לא יכולים כי זה פטנט של אפל.

רוי.

פורסם

יש פטנטים על הממשק, אין דבר כזה פטנט על מוליטטאצ'

מוצרים עם מולטי טאצ':

Dell Latitude XT

שזה מחשב טאבלט

פלאפונים עם MT מלבד הIdדרעק

Meizu M8

וHTC Diamond/HTC Pro

יש מספיק רשימות על פטנטים שApple הוציא על הIphone, אף אחד מהם זה לא "מסך מולטי טאצ'", מה שכן הם מהירו ורשמו את Multi-Touch(עם המקף) כשם רשום, מה שמונע מחברות לפרסם את הפישטר הזה ע"י השם הישיר, בקשר רובם המוחץ זה על שטויות של ממשק כלשהו, נגן שתמיד ברגע ושטויות מפגרות אחרות.. על אופן הפעולה עצמו של המסך אין שום פטנט..

פורסם

"Multi-Touch" כשם מסחרי זה כמו לרשום "שווארמה בפיתה" כפטנט, בית משפט יגלגל את זה מכל המדרגות.

פורסם

לא זה לא, אין הגבלה על שמות רשומים וApple רשמה את זה על שמה...

Windows זה שם רשום על שם מיקרוסופט ואתה חושב שזה לא מילה קצת יותר נפוצה מזה?

פורסם

בלי יותר מדי דיבורים:

http://www.iphones.co.il/forum/%E7%E3%F9%E5%FA-%E5%F2%E3%EB%E5%F0%E9%ED/73399-%E4%E0%ED-%E2%E5%E2%EC-%EC%E0-%F9%E9%EC%E1%E4-%EE%E5%EC%E8%E9-%E8%E0%F5-%E1%E0%F0%E3%F8%E5%E0%E9%E3-%E1%E2%EC%EC-%E0%F4%EC.html

"אפל רמזה לפאלם כי אם יופרו זכויות יוצרים לגבי המולטי טאץ' היא תמצה את הדין בצורה לא נעימה דבר שיכול וגרם לגוגל לסגת ולהסכים לבקשת אפל שלא להכניס לאנדרואיד יכולות מולטי טאץ' למרות שעל פי איש צוות פיתוח של האנדרואיד הדבר אפשרי בהחלט."

פורסם

ו-? אתה יודע מה הייתה ההפרה בפועל? מה הדבר הבא Apple תתבע את MS על שילוב של multi-touch בHAL של WIN7? וכן רמז גדול זה משולב.

תקרא את הפטנטים שאפל הוציאה, תסתכל על המכשירים שנתתי כבר כדוגמא, Apple לא המציאה את הMulti-touch תצא מהסרט, היא גם לא פיתחה את הטכנ' שהיא שילבה בIphone הטכנ' היא של Fingerworks.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים