עבור לתוכן

עזרה| חיבור מחשב לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה נושא חופר אבל יש לי בעיה שלא מצאתי לה נושא בפורום

יש ברשותי TV של סמסונג 40A550 ואני רוצה לחבר את המחשב שלי עם כבל VGA לטלוויזיה.

ושאני מחבר אותם אז הTV אומר לי שהחיבור לא תואם או משהו כזה.

יש למישהו מוסג מאיפה אני צריך להתחיל בכלל לאתר את התקלה?

אגב יש לי כרטיס מסך אוןבורד (לצערי) מסוג G31, לא שזה משנה הרבה אבל בסכלס הוא אמור להציג לי משהו על המסך (לא איכפת לי כרגע עד כמה זה יהייה גרוע).

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

אני לא ממש יודע אם זאת בעייה שממש קשה לפיצוח אבל אני צריך עזרה בדחיפות

אני אשמח להסבר מפורט מה עלי לעשות עם הכבל של הVGA , אני יודע שזאת שיטה נכותה יחסית לHDMI אבל כרגע אין לי כרטיס מסך אז בבקשה אני מתחנן שתעזרו לי כמה שיותר בהקדם אני כבר לא יודע מה לעשות בקשר לזה... /=

פורסם

מה ההודעה המדוייקת שהטלויזיה כותבת?

רואים משהו בטלויזיה כשוינדוס עולה?

פורסם
  • מחבר

מה ההודעה המדוייקת שהטלויזיה כותבת?

רואים משהו בטלויזיה כשוינדוס עולה?

"mode not supported"

בקשר לווינדוס, זאת שאלה לא חשובה כעת כי אני גם ככה לא רואה כלום אז אני חושב שהתשובה לשאלה הזאת היא... לא /=

פורסם

כמה שאלות:

אתה משתמש גם בממיר ומחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה או שאתה מחבר את המחשב ישירות לטלויזיה (בלי הממיר)?

לכרטיס המסך המובנה x3100 יש יכולת להציג רק בהתקן תצוגה אחד לכן שנה את הרזולוציה full hd ואז תנסה לחבר את המסך או לחילופין תראה במסמכים של הטלויזיה באיזו רזולוציות היא תומכת שנה את הרזולוציה (של הכרטיס מסך) ואז תחבר לטלויזיה

האם מדובר במחשב שולחני או נייד?

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות:

אתה משתמש גם בממיר ומחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה או שאתה מחבר את המחשב ישירות לטלויזיה (בלי הממיר)?

לכרטיס המסך המובנה x3100 יש יכולת להציג רק בהתקן תצוגה אחד לכן שנה את הרזולוציה full hd ואז תנסה לחבר את המסך או לחילופין תראה במסמכים של הטלויזיה באיזו רזולוציות היא תומכת שנה את הרזולוציה (של הכרטיס מסך) ואז תחבר לטלויזיה

האם מדובר במחשב שולחני או נייד?

קודם כל אני מחבר לטלוויזיה ממיר בנוסף אבל מה הקשר?!?!

בכל מקרה, רציתי לדעת לאיזה רזולוציה אני צריך לשנות במחשב? פשוט לא ראתי שום דבר שמזכיר את זה במסמכים שקיבלתי.

ואני משתמש במחשב שולחני, ואני שואל שוב, מה הקשר/מזה משנה?!!?

עריכה: רציתי לדעת גם מזה משנה הרזולוציה שבמחשב שלי כעת? אז אני יראה את המחשב שלי על הטלוויזיה בצורה מכוערת, אבל עדיין יראה משהו, במקרה שלי אני בכלל לא ראיתי שום דבר אז... מה לעשות?

עריכה שנייה: מתנצל על אי ההבנה אבל אני מחשב את המחשבלטלוויזיה ישירות :silly:

פורסם

בחיבור VGA לא תמיד עובדת רזולוציה של 1920.

נסה 1360X768, עם קצב רענון של 50 או 60 הרץ.

פורסם
עריכה: רציתי לדעת גם מזה משנה הרזולוציה שבמחשב שלי כעת?

כ - x3100 תומך רק בהתקן תצוגה אחד אז עם הרזולוציה לא נתמכת על ידי הטלויזיה - לא תהיה תמונה על המסך

תנסה לעשות ה gimel אמר ותנסה גם את הרזולוציות הבאות:

1280x720 - לא בטוח ש 3100x יכול אז במקרה הזה תבחר את: 1280x768

פורסם
  • מחבר

עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרזולוציה שgimel אמר עובדת!!!!

אבל יש לי שאלה נוספת, האם זאת הרזולוציה האופתימלית ביותר? אין אפשרות לבחור רזולוציה טיפה יותר "גדולה"?

אני מתכוון לכך שאני רוצה לראות את הסמלים של שולחן העבודה שלי יותר גדולים ממה שיש לי כעת אם זה אפשרי ::)

עריכה: לא משנה הסתדרתי, אבל מאיזושהיא סיבה הטלוויזיה נותנת לי להציד כמעת כל רזולוציה כמו שצריך (מה שמקודם הוא לא נתן) אבל למי איפת... העיקר שעובד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים