עבור לתוכן

עזרה דחופה בתיקון קריסה של המחשב.

Featured Replies

פורסם

היי צ'יקוס ? מה קורה ?

טוב בכל מקרה כמכור לשמחק americas army אצתי רצתי להוריד את הפאצ' החדש 1.9 הכולל גרפיקה עוצרת נשימה

(טוב בלי להגזים). בכל מקרה בעודי משחק ומשתעשע לתומי מהמשחק הנהדר, פתאום ! בזמן המשחק המסף קופא וככה המחשב קורס עם המסך קפוא, רק הכפתור ריסיט מחלץ את העניינים אין אפילו תגיבה של הנאם לוק ולא כלום. טוב הרהר לו "מעוף האדם" וחשב מה הבעיה ?

אולי חום !? של המעבד ? חשב לו יונפליי שוב ואמר בטון שכונתי : "לה ! "

אצתי רצתי לשחק שוב בשמחק, אולי מדובר בתקלה חד פעם, אך להפתעתי אחרי מס דקות של משחק, לא בזמן קבוע יש קריסה, התעצבן יומפלי >:( בעודי רוגז ורוגז אני מפעיל את ה asus prob בשביל לבדוק את טמפרטורת המעבד, רואה הוא אני כי מדובר ב 35 טמפ'

אני אנוכי מחזיק ב p4 1.8 northwood, חום כזה תקין ואף נמוך, בדקתי גם בזמן המשחק הטמפ עולה ל-40 מעלות.

טוב בכל מקרה אני יגיע לנקודה, אני מקבל את הסימפטומים של הקריסה שעושה המעבד כדי להגן על עצמו מהתחממות ושריפה, אבל הטמפרטורה נראית לי בסדר, בדקתי ובדקתי והתיאשתי לפעמים המשחק עובד בסדר התקנתי אותו אפילו מחדש מליון פעם, שיניתי את ההתקנה שלו בכונן, ורק משחקים מועטים לא קרסו, בבקשה מה לעשות ? מה נסגר ? האם זו הבעיה ? או שזה משהו אחר ? וירוס שפקד את מחוז הכונן הקשיח ? או שם בעיה שדורשת פירמוט והתקנה עסיסית ואיכותית של וינדואז כמו שרק יונפלי יודע לעשות ?!

כל זאת ועוד בפרק הבא, טוב לא פרק הבא בבקשה תעזורו לי, תחשבו עליי כנרקומן שלא נגע במנה יותר משעה,

"יש לך שקל **סניפ-סניפ** "

על החתום בלי בול, יונפלי ! :-\ כאשר או מיואש ומצפה מהמומחים לעזור לו !!!!!!! :-X

פורסם

נסה כמה דברים.

אחד תבדוק מתחים של הספק או בכלל תבדוק את המחשב עם ספק אחר. המאורר של הספק עובד כמו שצריך?

המאורר של הכרטיס מסך עובד? מה הם המעלות של הכרטיס מסך?

זה קרה רק אחרי שהתקנת את הפאץ. נסה להסיר אותו מכל המערכת שלך.

סריקת וירוסים לא תזיק.

תריץ Adaware וSpy Bot.

ונסה לעדכן את הביוס יכול להיות שיש איזה באג איתו

פורסם

תסלחו לי , הרבה יותר הגיוני שיש באג במשחק ( לפני שמאשימים את הביוס , חברות החשמל והמים ) ?

פורסם

הוא אומר שזה קורה לו בכל המשחקים?

פורסם

כמדומני שרק במשחק המסויים הזה.

"ורק משחקים מועטים לא קרסו" - כנראה במשחק הזה , בכל מקרה למה שבעל הדבר לא יסביר קצת את דבריו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים