פורסם 2009 במאי 816 שנים הקישור לאתר שלהם http://corsair.com/products/vx/default.aspxכפי שאני מבין יש לחלק את הEPS/ATX12V 8-4 pin לשניים, אבל איזה מהם אפשר להכניס ללוח אם ואיזה לא ? השמאלי או הימיני (לפי התמונה שבקישור) ?
פורסם 2009 במאי 816 שנים תמונה של החיבור על הלוח תעזור מאוד.. בעקרון אתה אמור לחבר את הימיני לחיבור 4 פינים על הלוח.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר על הלוח זה החיבור הרגיל, כפי שאתה כותב, של 4 חורים, ממש ליד המעבד, זה נמצא ברוב הלוחות של היום, אלא שבספק כוח יש לא 4 אלא 8 ביחד, כפי שאתה יכול לראות בתמונה שאני מביא בקישור. אומנם החיבור הזה ניתן לחלוקה (מודולרי), אבל אחרי שחילקתי הם נראים שניהם אותו הדבר, ואני מתלבט. המדובר ככל הנראה בתמונה השניה מלמעלה שבקישור שלי. תקן אותי אם אני טועה
פורסם 2009 במאי 816 שנים אם על אחד רשום ATX12V ועל השני רשום EPS אז תחבר את ה-ATX. פשוט מאוד.אם זה לא מה שרשום עליהם- אז תציין מה רשום עליהם.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר לא רשום כלום, אם היה רשום לא הייתי שואל כאן. השמות שהבאתי זה מהחוברת של לוח אם ומהאתר של הספק (קישור למעלה). מה שכן, אחרי שהאני מחלק את החיבור של 8 לשניים של 4, שניהם לא זהים מבחינת החורים, אני מתכוון לכך שיש חורים מרובעים כשכל פינה 90 מעלות, ויש חורים עם סוג של מעגליות למעלה (לא 90 מעלות בכל זוית, אלא מעוגל) קשה לי להסביר אבל מי שמכיר את הדברים האלה מן הסתם יודע על מה מדובר.האם אפשר להסתמך על החורים ולדחוף את מה שיכנס ?
פורסם 2009 במאי 816 שנים לא ממש, שניהם נכנסים.דחוף את חיבור ה 4 פינים שיש לו 2 חיבורים מרובעים לגמרי ושניים מעוגלים, לא את זה שכל ה 4 בו מעוגלים, זה הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.