פורסם 2009 במאי 816 שנים כי לפי כל מני תמונות באינטרנט הבנתי שצריך לפרקהקירור מגיעה עם משחה או צריך למרוח חדש?ואם כן אז להסיר קודם את מה שיש על המעבד?
פורסם 2009 במאי 816 שנים אם אני לא טועה יש צורך לפרק את הלוח כדי להרכיב פלטה בצד האחורי של הלוחהקירור מגיע עם משחה שאתה צריך למרוח בעצמך וצומלץ להסיר את המשחה הישנה בעזרת פד עם אלכוהול
פורסם 2009 במאי 816 שנים כי לפי כל מני תמונות באינטרנט הבנתי שצריך לפרקכן, יש צורךהקירור מגיעה עם משחה או צריך למרוח חדש?הקירור לא בא עם משחה מרוחה עליו אלא עם משחה בצד. מומלץ להשקיע ולקנות משחה נורמליתואם כן אז להסיר קודם את מה שיש על המעבד?כן, קח צמר גפן עם אלכוהול ונקה
פורסם 2009 במאי 816 שנים צמר גפן לא ממש מומלץ. הוא משאיר כל מיני חתיכות... הכי טוב זה נייר סופג. טישו לא טוב מאותה סיבה שצמן זפן לא.
פורסם 2009 במאי 816 שנים רצוי על המעבד, הרי המעבד מפיק את החום אז עדיף שעליו תיהיה המשחה שתוליך את החום טוב יותר
פורסם 2009 במאי 816 שנים על המעבד. כי אם תשים על הקירור המשחה ששמת על בחלקים שלא נוגעים ישירות במעבד (פלטת הבסיס כמעט תמיד גדולה יותר מהמעבד) תתבזבז.אני מציע לך לקנות את אחת המשחות הללו: MX-2, OCZ Freeze, Arctic Silver 5. כל אחת מהן תהיה מצויינת.יש המון שיטות מריחה: 1) נקודה אחת באמצע לשים את הקירור ולתת לו לעשות את עבודת המריחה. 2) אותה שיטה רק בכמה נקודות קטנות יותר. 2) פשוט למרוח אם איזו חתיחת פלסטיק\סתם משהו קשיח וישר שכבה דקה(!) ואחידה.אני נוטה לשיטה של 5 נקודות על המעבד בפיזור כמו שעל 5 נקודות בקובייה ואז שם את הקירור והוא כבר ימרח את זה הכי טוב שאפשר.TAMOS, לא קשור....
פורסם 2009 במאי 816 שנים אין טעם לקנות משחה טרמית אתה מקבל בשקית קטנה משחה טובה שתספיק לך. בקשר להרכבה אתה צריך לפרק את הלוח כמו שאמרו לך אני היום בבוקר הרכבתי אחד למחשב קירור מעולה זה נראה מסובך אבל זה ממש פשוט אם תרצה עזרה אתה מוזמן לשאול בנושא ההרכבה /.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר כן אבל כבר קניתי ZALMAN SGT1שאמרו לי שזאת משחה טובה חחח ואיך שפתחתי את הקופסה קיבלתי שוקאיזה גודל הוא לעומת הAC ALPINE 7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.