עבור לתוכן

טמפ' במעבד אינטל 2.6HT ב ל ג ן!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מצפה לתשובה מאינטל בינתיים אמרו לי שכנראה המעבדי HT מוציאים טמפרטורה גבוהה באופן טבעי אבל אני עדיין ספקן

פורסם

Anti-Virus לא נראה לי ש-66C מעלות אפילו לא לעונה והוא בלי אוברקלוק! אתה עשית אוברקלוק..

ולנושא:

אתה אולי מוכן להגיד איזה מארז יש לך? אתה אומר מעולה זה לא עוזר...

ותוריד את ההיטסינק תנקה אותו שוב טוב טוב עם אלכוהול מעל 70% תמרח שוב את המשחה הטרמית

ותחזיר שאתה בודק שהוא יושב בול על המעבד.

פורסם

66 מעלות זה באמת חם מדי.. אצלי ב2.8C הטמפרטורה במנוחה היא בערך 40 מעלות, ובמאמץ מקסימום חמישים, וזה עם קירור מקורי של אינטל ובלי שום הוספת מאווררים למארז...

פורסם
  • מחבר

מארז של Thermaltake AquariusII Xaser II 6000

ותאמין לי שבדקתי ניקיתי ושייפתי את ההיט סינק ומרחתי את הארקטיק סילבר

(קירור המים לא מחובר !!!)

פורסם

Anti-Virus לא נראה לי ש-66C מעלות אפילו לא לעונה והוא בלי אוברקלוק! אתה עשית אוברקלוק..

ולנושא:

אתה אולי מוכן להגיד איזה מארז יש לך? אתה אומר מעולה זה לא עוזר...

ותוריד את ההיטסינק תנקה אותו שוב טוב טוב עם אלכוהול מעל 70% תמרח שוב את המשחה הטרמית

ותחזיר שאתה בודק שהוא יושב בול על המעבד.

מה הקשר? עשיתיא ת הO\C על מתח סטוק..ככה שלמעשה זה כמו מעבד 2.4 רגיל.

המעבד שלו גם מהיר משלי ב266 מה"צ וגם פולט יותר חום בגלל הHT..תוסיף לזה את הסינק המקורי...

פורסם

זאת עדיין לא טמפ' אופיטמלית, גם כשאני מעלה מתח ועושה OC של 25% המעבד לא מגיע לטמפ' כאלו...

pain, אמרת שעבדת עם מעבדים שונים ולוחות שונים. אם יש לך עדיין גישה אליהם נסה להעביר את המעבד ללוח אחר ולראות אם הבעיה היא בקריאה של המעלות בלוח הספציפי

פורסם
  • מחבר

האמת שבמעבד רגיל אני מקבל תוצאות שפויות יותר ??? :-X

פורסם

על אותו לוח? העידו כאן שאותו מעבד יכול להראות טמפרטורות שונות לגמרי על מס' לוחות, החיישנים שם לא מדוייקים

פורסם
  • מחבר

20מעלות הבדל??!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים