פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים לאחרונה התחלתי לעבוד עם מעבדי HYPER THREDING של אינטל והטמפרטורות לא נראות לי הגיוניות.....לאחר מאמץ (רב מאוד יש לציין) עם מארז בעל קירור מעולה והיט סינק מקורי עם מאוורר מקורי (אינטל) על לוח אינטל 865PE אני מקבל תוצאות גבוהות מאוד! 66c !!!!!מעולם לא הגעתי לכאלו תוצאות עם מעבדי אינטל גם לאחר המהרה רצחנית על לוחות אחרים....אין לי מושג מה קורה פה ואשמח לשמוע דעות אבקש תשובה רצינית בבקשה ולא גיבוב של ניחושים ...תודה
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים הסינק מותקן כמו שצריך? (המאוורר עובד עליו?)באיזו שיטה המארז שלך מאוורר?*ניקוי אבק* גם יכול לעזור..
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר הכל פיקס מארז חדש מאוורר פצצה לפני כן היה עליו אינטל רגיל 2.6 ולא עבר את ה51 בשיאהיט סינק מדוגם עם ארקטיק סילבר בדיוק בעובי ובכמות
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים הכל פיקס מארז חדש מאוורר פצצה לפני כן היה עליו אינטל רגיל 2.6 תפרט קצת על האוורור הפ33ה שלך.. וגם על המעבד ה"רגיל" משום מה לא הבנתי אותך בכלל
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר מארז מקורר מצויין אין לי כוח לפרט כמה מאווררים איפה למה ואיך סמוך עליי הייתי שם ואני יודע את העבודה המארז מעולה הוא עבד עם כמה לוחות ומעבדים לפניו ונתן תוצאות מעולות ... בקשר למעבד "רגיל" הכוונה למעבד שאינו HYPER THREDING ולדעתי הצנועה יכול מאוד להיות שזה הגורם המשמעותי בשינוי החום אבל אני לא בטוח ולכן אני פה מבקש ללמוד..
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים תנסה להוריד את הפד הטרמי השחור שעל ההיטסינק(במידה והוא נמצא שם) ובמקומו למרוח משחה טרמית רגילה.ה HYPER THREDING לא יכול להיות קשור לחום הזה מה שעוד איכשהו יכול להיות קשור זה שינוי הבאס ל 800 אבל זה גם בספק.תנסה לדסר חוטים במארז כי הם יכולים לחסום את כל האויר שבא מהמאוררים אפילו אם יש הרבה מהם (מהמאוררים).
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר רשמתי כבר שמרחתי ארטיק סילבר ככה שאין שום פד טרמי ניקיתי אותו לגמרי מהמתכת בקשר לבאס זה הבאס הטבעי של הלוח זה לא משהוא שאמור לעשות בעיות והכבלים הם של SATA חוץ מכבל אחד מעוגל של הסקזי וכבלים מעוגלים של המתח
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים טמפ' הגיונית בהתחשב בעונה, אצלי מעבד 1.6A@2.4 על מתח דיפולט, עם AX478 וננוטרם XTC עומד על ה50 מעלות
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר Update the bios, it might be a sensor error.וואלה יכול להיות את זה לא ניסיתי למרות שאני בספק מכיוון שהעידכון אצלי נכון ללפני חודש בערך.....
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים אז אולי יש בעיה עם החיישנים במעבד .... אתה מרגיש תקיעות או משהו ? אי יציבות ? כי בטמפ' כזאת אצל אינטל אפשר להרגיש תקיעות.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים תבדוק שלא נגעת במתחים והעלת את המתח למעבד.תחבר חיישן אחר ותבדוק את המעלות איתו.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים טמפ' הגיונית בהתחשב בעונה, אצלי מעבד 1.6A@2.4 על מתח דיפולט, עם AX478 וננוטרם XTC עומד על ה50 מעלות!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.