עבור לתוכן

טמפ' במעבד אינטל 2.6HT ב ל ג ן!!!

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחלתי לעבוד עם מעבדי HYPER THREDING של אינטל והטמפרטורות לא נראות לי הגיוניות.....

לאחר מאמץ (רב מאוד יש לציין) עם מארז בעל קירור מעולה והיט סינק מקורי עם מאוורר מקורי (אינטל) על לוח אינטל 865PE אני מקבל תוצאות גבוהות מאוד! 66c !!!!!

מעולם לא הגעתי לכאלו תוצאות עם מעבדי אינטל גם לאחר המהרה רצחנית על לוחות אחרים....

אין לי מושג מה קורה פה ואשמח לשמוע דעות

אבקש תשובה רצינית בבקשה ולא גיבוב של ניחושים ...תודה

פורסם

הסינק מותקן כמו שצריך?

(המאוורר עובד עליו?)

באיזו שיטה המארז שלך מאוורר?

*ניקוי אבק* גם יכול לעזור..

פורסם
  • מחבר

הכל פיקס מארז חדש מאוורר פצצה לפני כן היה עליו אינטל רגיל 2.6 ולא עבר את ה51 בשיא

היט סינק מדוגם עם ארקטיק סילבר בדיוק בעובי ובכמות

פורסם

הכל פיקס מארז חדש מאוורר פצצה לפני כן היה עליו אינטל רגיל 2.6

תפרט קצת על האוורור הפ33ה שלך..

וגם על המעבד ה"רגיל"

משום מה לא הבנתי אותך בכלל :P

פורסם
  • מחבר

מארז מקורר מצויין אין לי כוח לפרט כמה מאווררים איפה למה ואיך סמוך עליי הייתי שם ואני יודע את העבודה המארז מעולה הוא עבד עם כמה לוחות ומעבדים לפניו ונתן תוצאות מעולות ...

בקשר למעבד "רגיל" הכוונה למעבד שאינו HYPER THREDING ולדעתי הצנועה יכול מאוד להיות שזה הגורם המשמעותי בשינוי החום אבל אני לא בטוח ולכן אני פה מבקש ללמוד.. ;)

פורסם

תנסה להוריד את הפד הטרמי השחור שעל ההיטסינק(במידה והוא נמצא שם) ובמקומו למרוח משחה טרמית רגילה.

ה HYPER THREDING לא יכול להיות קשור לחום הזה מה שעוד איכשהו יכול להיות קשור זה שינוי הבאס ל 800 אבל זה גם בספק.

תנסה לדסר חוטים במארז כי הם יכולים לחסום את כל האויר שבא מהמאוררים אפילו אם יש הרבה מהם (מהמאוררים).

פורסם
  • מחבר

רשמתי כבר שמרחתי ארטיק סילבר ככה שאין שום פד טרמי ניקיתי אותו לגמרי מהמתכת בקשר לבאס זה הבאס הטבעי של הלוח זה לא משהוא שאמור לעשות בעיות והכבלים הם של SATA חוץ מכבל אחד מעוגל של הסקזי וכבלים מעוגלים של המתח

פורסם

Update the bios, it might be a sensor error.

פורסם

טמפ' הגיונית בהתחשב בעונה, אצלי מעבד 1.6A@2.4 על מתח דיפולט, עם AX478 וננוטרם XTC עומד על ה50 מעלות

פורסם
  • מחבר

Update the bios, it might be a sensor error.

וואלה יכול להיות את זה לא ניסיתי למרות שאני בספק מכיוון שהעידכון אצלי נכון ללפני חודש בערך.....

פורסם
  • מחבר

או קיי עודכן הביוס כלום לא השתנה..... ::)

פורסם

אז אולי יש בעיה עם החיישנים במעבד .... אתה מרגיש תקיעות או משהו ? אי יציבות ? כי בטמפ' כזאת אצל אינטל אפשר להרגיש תקיעות.

פורסם
  • מחבר

לא ממש לא המחשב יציב כמו סלע עובד חיה

פורסם

תבדוק שלא נגעת במתחים והעלת את המתח למעבד.

תחבר חיישן אחר ותבדוק את המעלות איתו.

פורסם

טמפ' הגיונית בהתחשב בעונה, אצלי מעבד 1.6A@2.4 על מתח דיפולט, עם AX478 וננוטרם XTC עומד על ה50 מעלות

!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים