פורסם 2009 במאי 816 שנים שלום,לאחר שלא הצלחתי להעלות על הגורם לטמפ' הגבוהה, הבחנתי בכך שכאשר אני נמצא בווינדוס ויסטה(בד"כ אני על אקספי..)הטמפ' צונחת בכ7 מעלות.באקספי היא על 49 במנוחה ובויסטה על 42מדוע זה קורה? כמו כן יש לי אנטיוירוס(NOD32) באקספי ואין תוכנות מיותרות ברקע...מעבד Q9450+AC EXTREME
פורסם 2009 במאי 816 שנים סביר להניח שתוכנות מסויימות פועלות בXP כאשר בויסטה במצב מנוחה אין שימוש כזה במעבד שלך.תנסה לבדוק דרך מנהל המשימות בXP מה רץ וכמה % מהמעבד נמצאים בשימוש.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר סביר להניח שתוכנות מסויימות פועלות בXP כאשר בויסטה במצב מנוחה אין שימוש כזה במעבד שלך.תנסה לבדוק דרך מנהל המשימות בXP מה רץ וכמה % מהמעבד נמצאים בשימוש.כמובן שזה הדבר הראשון שבדקתי, והורדתי כל מיני תוכנות שמנתחות את התהליכים(Hijackthis, process explorer..) והתהליכים היחידים שפועלים הכרחיים.. כך ששללתי את האופציה הזואולי מישהו יודע על עוד איזה סיבה?
פורסם 2009 במאי 816 שנים תמדוד טמפ' עם REAL TEMP או CORE TEMP..לא צריך להיות הבדל בטמפ' בין מערכות ההפעלה השונות..
פורסם 2009 במאי 916 שנים תמדוד טמפ' עם REAL TEMP או CORE TEMP..לא צריך להיות הבדל בטמפ' בין מערכות ההפעלה השונות..הבדיקה נעשית עם REAL TEMP בגירסא הכי חדשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.