עבור לתוכן

עזרה עם כרטיס טלוויזיה ל yesMaxHD

Featured Replies

פורסם

היי, רכשתי לא מזמן את הממיר החדש של יס yesMaxHD, שבו אני יכול להקליט וגם לצפות בתכנים באבחנה גבוהה אך הטלוויזיה לה הוא מחובר לא תומכת בHD והוא נמצא שם רק לבנתיים. היעוד האמיתי שלו הוא להיות על המחשב שלי, אני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שתומך בHD ושאני אוכל לעבור בין מצב מחשב לבין מצב טלוויזיה.

המסך שלי הוא 2253BW של סמסונג והוא לא תומך FULL HD הוא רק 1680X1050 ויש לו יציאת DVI וVGA...

בעקרון אני הצלחתי לחבר לDVI קונברטר לHDMI ואז לחבר את הממיר אליו אבל הייתי חייב לנתק את הכבל של המסך ובלה בלה בלה... וגם לא שמעו את הרמקולים כי זה מחובר רק למסך ולא למחשב..

קיצר אני צריך כרטיס טלוויזיה שתומך בHD אבל זה לא הבעיה.

הבעיה היא שאני לא צריך כרטיס שגם עורך ומקליט כי זה לא מעניין אותי, אני יכול להקליט דרך הממיר, אבל אם הוא יכול להקליט אז סבבה כי זה דווקא יעזור אבל לא חייב (מי שאומר לי למה לא קניתי HD רגיל ופשוט להקליט על המחשב אז שידע שהממיר החדש הרבה יותר מהיר נוח ומקורר כמו שצריך עם שלט חדש ותותח.)

כבר בדקתי כמה כרטיסי טלוויזיה שתומכים בHD ומאפשרים הקלטה וכו, אבל WTF?...

למה אני מקבל עם זה עוד שלט? ועוד ממיר?

אני כולה רוצה כרטיס טלוויזיה פנימי שאליו מתחבר הyesMaxHD עם איזה דרייבר שיהיה לי קיצור במקשים שאני יוכל להחליף בין מחשב לטלוויזיה וזה הכל..

פתאום עוד שלט ומלא פיצ'רים וגם זה עלה איזה 1300 שקל..

מישהו יכול לעזור לי למצוא כרטיס טלוויזיה בלי כל השלטים הנלווים והממירים... רק כרטיס טלוייזיה פשוט שתומך בHD?

תודה.

פורסם

למיטב ידיעתי אין כרטיסי מסך HD זולים מזה - ועדיין הכרטיס הוא גדול - כלומר ממיר חיצוני...

למה ? לשלם כל כך הרבה בשביל עוד כמה ערוצים ? וגם אין לך FULL HD ? וגם על מסך קטן ? למה ?

פורסם
  • מחבר

לליאור:

המסך הוא 22" ואני נהנה לראות בו סרטי HD כמו שצריך עם חברים, אל תדאג, זה מה שאני רוצה.

בעתיד אני מחליף גם מסך ל28" אבל לא משנה כרגע.

לGnome:

לכרטיס הזה אין חיבור HDMI אבל כתוב שהוא תומך בHD.. הבנתי שזה עם חיבור Component, איך החיבור הזה? מה ההבדל בינו לבין HDMI?

ואני יוכל לשמוע ברמקולים של המחשב בזמן שאני במצב טלוויזיה? ובסראונד?

פורסם

לליאור:

המסך הוא 22" ואני נהנה לראות בו סרטי HD כמו שצריך עם חברים, אל תדאג, זה מה שאני רוצה.

בעתיד אני מחליף גם מסך ל28" אבל לא משנה כרגע.

גם 28" הייתי אומר שקטן (כנראה התרגלתי ליותר :smile1:)

לGnome:

לכרטיס הזה אין חיבור HDMI אבל כתוב שהוא תומך בHD.. הבנתי שזה עם חיבור Component, איך החיבור הזה? מה ההבדל בינו לבין HDMI?

הבדלים מדוייקים יש בוויקיפדיה... כעיקרון ה- HDMI תקן דיגיטלי חדש ונותן יותר צבע... לא מאמין שתראה הבדל ניכר על המסך הנוכחי...

ואני יוכל לשמוע ברמקולים של המחשב בזמן שאני במצב טלוויזיה? כן - הסאונד נכנס למחשב דרך הכרטיס טלוויזיה ובסראונד? אמממ - לא יודע לא מכיר את המפרט הטכני...

ד"א - הכרטיס הזה כבר ישן - אולי יצא משהו חדש :s05:

פורסם

ה-HDMI הוא חיבור דיגיטלי בעוד שה-component הוא חיבור אנלוגי, אבל כמו שנאמר, בהחלט ספק אם תראה הבדל משמעותי בין השניים עם ה-yesHD למקרה שהיית מחבר את זה לאותה טלויזיה, אבל במקרה שלך קיים סיכוי שזה ייתן איכות מעט נמוכה יתר עקב כך שזה עובר דרך הכרטיס וכו' וכו' ולא ישירות למסך. אם כי בכל זאת ההבדל לא יהיה מאוד גדול ככל הנראה. באשר לסאונד, יש לך כבר כמה אפשרויות, תלוי בציוד ובכרטיס קול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים