פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר אני עושהב לו כל הזמן בוט מהקשיח והוא חוזר לCD.. אני יגיע הביתה יראה עוד מה אפשר לעשות איתו אני לא מצליח להעיף אותו
פורסם 2009 במאי 1016 שנים לא הגיוני...אתה חייב ללחוץ ENTER על מנת שהוא יכנס לCD..כמו כן תוציא את הדיסק מהכונן..
פורסם 2009 במאי 1116 שנים מחבר אני לא עם התוכנה דרך CD אלא הורדתי אותה מהאינטרנט {הגירסה החופשית}אני צריך לעשות לו בוט מהקשיח לא מהCD נכון?!
פורסם 2009 במאי 1116 שנים מחבר אני לא מצליח להפסיק את הדבר הזה ! אני עושה בוט מהקשיח והוא חוזר לתוכנה הוא נישאר בקשיח אבל ניכנס בחזרה לתוכנה
פורסם 2009 במאי 1216 שנים מחבר וואוו הצלחתי..!!לא יודע איך זה קרה... הוצאתי את הטריה של המחשב ועדיין לא עבד.. אז עשיתי ריסטרט.. ולחצתי על כל המקלדת.. זה עשה לו זעזוע ובא גואל על ישראל...ולעניין..איך אני ממשיך ב-OC מה התוכנה הזאת עשתה לי?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים אף אחד לא יודע מה התוכנה "עשתה" לך..שכן לא ברור איך הגעת בכלל למצב הזה..ולא הבנתי איך להמשיך בOC ? בדקת יציבות עם OCCT ?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר אני לא מבין בדיוק מזה לבדוק יציבות הרצתי אותה הוהיא הביאה את התמונות שסמתי בעמוד הראשון...
פורסם 2009 במאי 1316 שנים תבטל את הLOGים..תריץ אותה באזור החצי שעה-שעה לבדוק יציבות מינימלית..אם אין ERROR מה טוב.. אם יש צריך לשנות פרמטרים וכו.. כמו כן אני מציע לך לקרוא במדריכים ובסטיקי..כמו כן להריץ חיפוש בפורום..שכן הידע שלך די מוגבל..ומלבד הגדרות בתוכנה לא ביצעת באמת שום דבר.. אם משהו לא מובן..שאל כאן..
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר תודה רבה.. אני קראתי את המדריך האחרון ואני יחזור עליו עוד פעם.. אני לא על המחשב שלי כרגע אבל לבטל את הלוגים זה פשוט?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר טוב הוא אומר שאין בעיות...מה הלאה {או שהכל כתוב כבר במדריך.. שהוא מלפני 3 שנים...}
פורסם 2009 במאי 1416 שנים פותח התרד אם כל תגובה שלך הולכת להיות..הכל בסדר מה הלאה..אנחנו לא נגיע לשום מקום..בדקת עם OCCT ? כמה זמן ? מה הטמפ' במאמץ ?מה הלאה ? אם הכל תקין..תנעל תדרים בסיסים..תעלה את הבאס..לא יציב..מתחים..וכך הלאה..
פורסם 2009 במאי 1516 שנים מחבר לכמה מעלות המעבד שלי אמור להגיע?במדריך כתוב שצריך להגדיר את זה ב-Shutdown Temperature אז עד כמה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.