פורסם 2009 במאי 1416 שנים משהו מוזר לי.לא ישבתי לראות את זה עדיין, למרת שזה נראה לא רע(הפתיחה), אבל גולום מת בסוף הסרט השלילשי. איך בדיוק זה ההמשך?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים למי שלא מכיר את הרצף העלילתי, בתקופה שבין הסיפורים של ההוביט ושל שר הטבעות (קצת לפני התקופה של תחילת העלילה של שר הטבעות), אראגורן יצא למשימה לצוד את גולום בבקשת גנדאלף, תפס אותו סמוך למורדור (באיזור של ה Black Marshes), והביא אותו לגנדאלף ל"חקירה".
פורסם 2009 במאי 1416 שנים זה מהסיל', סיפורים שלא נשלמו או מה? כי אני לא זוכר את זה לא מההוביט ולא משה"ט.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים אני מכיר את זה מהנספחים בסוף הספר של שר הטבעות, ובנוסף זה מוזכר בסיפור עצמו (אני חושב שקוראים לפרק Many Meetings, כשרוב הדמויות נפגשות אצל אלרונד, וכולם חולקים סיפורים רבים שמשלימים את הרצף העלילתי מהזמנים שלפני שר הטבעות. בין היתר, גנדאלף מספר שם על הזמן שהיה שבוי אצל סארומן)ייתכן שהארועים מסופרים בהרחבה ב Unfinished Tales, לא יצא לי לקרוא את האוסף הזה.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים ראיתי את 10 הדקות הראשונות של הסרט, סרט עלוב. אפקטים מגעילים. לא הייתי ממליץ לאף אחד לבזבז את ה20 דקות הורדה על הסרט הזה.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים שואל שוב - מישהו מצא אצ זה ב HD להורדה כקובץ? ממש לא בא לי לראות את זה במסך של המחשב שיש לי LCD TV בסלון
פורסם 2009 במאי 1716 שנים יש בעיה עקרונית בסרט, מהשורש של הסרטשר הטבעות ודומיו, הם בד"כ סרטים ארוכים, זאת על מנת לספק לצופים את מלוא הסיפור, שדורש הרבה מידעבסרט הזוטרי הזה, שאורכו כ40 דקות, אין שום עניין להכניס הרבה מידע.העובדה הזאת גורמת לסרט ליהיות , לא נעים להגיד, סרט מעפן, קרבות בלי שום עניין, סתם ככה פתאום אורקים,פשוט רואים שהבימאי ניסה לדחוף קרב בכל מקום שאפשר, ניסה מאוד לשכתב את הסרט המקורי, רואים שהסרט הוא מאוד לא ברמה של שר הטבעותמצד שני, בתקציב שניתן, אפשר להכניס אותו לאחד הסרטים הטוביםזה רק אני, או ש"ארגורן" דומה דווקא לפרודו? חחחחחחחחח מצחיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.