פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים סוף סוף גם אני החלטתי להצטרף לאינטרנט המהיר ולכן מס' השאלות1. כמה אני משלם ביחד על כל התענוג הזה?2. איפה הכי כדאי לי להתחבר(כבלים או טלפון) והאיזה חברה(על סמך נסיונכם) כדי לקבלאת התמורה הכי טובה לכסף. אשמח מאוד אם תסבירו לי הכל כי אני ממש כבר שטוף-פרסומות-ערוך2-ו-ערוץ10תודה מראש
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר למה לשאול את הפקיד אם אני יכול לשאול אותך? האם זה משנהולא, החיפוש, מניסיון אישי(לא יודע איזה נסיון יש לכם) לא תמיד עוזר וגםהפעם בסך הכל רציתי לבקש על איזה חברה אתם ממליצים- את זה לא שואלים את הפקיד אלא את הלקוחות, למיטב ידיעתי. תגובות ענייניות שייתנו תשובה קצרה או לא לשאלתי יתקבלו בברכההכפתור חיפוש נוסה ולא הצליח.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים בקשר למחירים: גם אני אציע לך להתקשר לספקית ולשאול אותם, כי זאת תהייה תשובה יותר מוסמכת מכל תשובה שתקבל פה. בנוסף, אם תתקשר למספר ספקיות, ובאחת יציעו לך יותר זול מהשנייה, תתקשר שוב לשנייה ותגיד להם על ההצעה הזולה יותר. אתה תתפלא לשמוע שהם מוכנים להוריד את ההצעה שלהם על המקום. תוכל לקרוא על הסיפור שלי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=31907;start=msg288453#msg288453בקשר לכבלים או טלפון, תוכל לקרוא על זה בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=31449;start=msg284679#msg284679בקשר לאיזה ספקית עדיפה מבחינת שירות, אני אוכל רק להמליץ לך שוב לדפדף פה בפורום ולחפש ת'רדים כאלה.. יש המון סיפורים על כל ספקית וספקית, ואין ספקית מושלמת בנושא הזה.תלך למי שמציעה לך את ההצעה הכי משתלמת וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.