עבור לתוכן

התלבטות לגבי האחריות במחשב דל סטודיו 1537

Featured Replies

פורסם

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש של דל והציע לי אחד שמייבא מחו"ל מחיר טוב למחשב עם נתונים נחמדים.

הבעיה היא שהוא נותן אחריות למחשב שנה אחת ולא דרך דל ומה שאני ראיתי זה שכל החנויות פה בארץ נותנים 3 שנות אחריות חלקם אפילו אחריות עד הבית..

השאלה היא האם לקנות את המחשב עם הנתונים הללו אפילו שזה לא באחריות אחרי שנה או לקנות מחנות פה בארץ מה שאני מאמין שיעלה יותר יקר.

או שאולי יש אפשרות להרחיב פה את האחריות, יש לכם מושג? ואם כן מה המחיר והאם זה שווה את זה?

המחיר: 4150

הנתונים של המחשב:

DELL Studio 1537

Intel Core 2 Duo T8400

2.26GHz 800MHz

3 MB L2 cache

2048MB (2X1024)

320GB

Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

Vista Home Premuim

Primary 6 cell

אשמח אם מישהו יוכל לעזור.. :yelclap:

פורסם

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm

פה אתה מקבל 3 שנים. ההבדל במחיר לא גדול, אבל היתרון של ההצעה שלך הוא שמערכת ההפעלה כלולה בתקציב.

מצד שני, לא ברור מי נותן את האחריות במקרה של הייבוא מחו"ל. גם אם אותו יבואן יסכים להרחיב לך ל-3 שנות אחריות, מי יספק אותה? הוא עצמו? ישלח את המחשב לחו"ל? או במעבדות DELL ישראל?

פורסם
  • מחבר

קודם כל זה לא אותו המפרט בדיוק, במקום 250GB אצלו זה 320 ובמקום 2G ראם אצלו זה 3.

וחוצמזה, דיברתי עם "דל ישראל" והם אומרים שאפשר לעשות אצלם הרחבת אחריות ל3 שנים בסכום של 300 ש"ח ומעלה (תלוי בסוג האחריות)

כך שבכל מקרה ההפרש מצטמצם..

אני לא יודע מה להחליט :nixweiss:

פורסם

תקנה את זה שהציעו לך בלינק, מישראל ותשב בראש שקט.

לפי מה שרשמת במפרט שהבחור נותן לך זה עם 2 ג'יגה זיכרון לא 3 כמו שאמרת, לגבי הדיסק קשיח, זה לא כזה משמעותי, אחרי הכל כל נפח שיהיה במחשב לא באמת יספיק לך (ככל שיש יותר ככה אתה תשמור יותר זבל).

בכל מקרה לשאלתך, אני ממליץ לקנות בארץ במחיר של ה 4600 שציינו למעלה, יותר ישתלם לך בעתיד.

מעבר לזה תעשה את ההחלטות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים