פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים שלום לכולםאני לא כל כך בטוח אם זה הפורום המתאים אבל לבסוף החלטתי לכתוב את זהאני רציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לניקוי ה- reg?כי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעבוד לאט ואני סתם חשבתי שאולי זה בגלל זה...תודה
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אני לא יודע להמליץ לך על תוכנה כללית לניקוי הרג'יסטרי, אבל אני ממליץ לך להריץ את הסריקה של Spybot Search & Destroy ושל AdAware כדי לנקות את המחשב מכל מני מזיקים.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים יש מלא תוכנות חלק חינם חלק לאאני משתמש בתוכנה Iolo System Mechanic שיש בה הרבה כלים שאחד מהם הוא ניקוי Reg.יש גם את התוכנה Registry First Aid.שתיהם לא בחינם.אבל תריץ חיפוש בגוגל על זה תימצא מלא תוכנות!
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים יש תוכנת חינם טובה בשם RegSeeker אפשר למצוא אותה בhttp://www.hoverdesk.net/freeware.htm
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אני משתמש בRegCleaner , תוכנה מצויינת .פשוטה , אפשרות לסריקה אוטומטית + גיבוי , ואם אתה רוצה יש גרסה בעברית ...
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אני משתמש ב window washer...היא חינמית תחפש בגוגל... (חינמית וחופשית)היא ממש טובה בפעם הראשונה שהפעלתי אותה היא מחקה לי כמעט ג'יגה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.