עבור לתוכן

המלצה שלכם למחשב - HTPC מחיר 4-5K ללא ציוד הקפי רצוי מאד שקט

Featured Replies

פורסם

למפרט הנ"ל שפרסתם חלק שני 4000 ש"ח:

http://hwzone.co.il/specslist/view/113/

מעבד Intel Pentium E7400 (S775) 2.8GHz - Box 670

לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 470

זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320

דיסק קשיח Silent 1TB - S-ATA 7200RPM 32MB Cache - Western Digital WD10EADS 580

צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125

כרטיס מסך Radeon HD4770 512MB 128bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 600

כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0

כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition 420

כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0

מארז Antec Fusion 430W HTPC Case - mATX +VFD 840

ספק כח כלול במארז 0

1. המארז הזה הוא מתאים ללוח FULL ATX ? הלוח הנ"ל הוא לפי מה שראיתי הוא FULL ATX .

2. כרטיסי ההרחבה הם בגודל מלא רגיל? כרטיס המסך, וכרטיס ה -TV ?

3. מה ההבדל במארז הזה ל - 2480 חוץ מהספק?

4. האם כדאי או ניתן בכלל לשנות את ספק הכח התושבת שלו מתאימה לחיבור ספקים אחרים? חשבתי לשים את ENERMAX MODU 425 82+ PRO הספק של antex מספיק איכותי ושקט?

5. כרטיס המסך הוא בעל צלעות קירור (פסיבי)?

תודה לצוות האתר.

פורסם

הלוח לא מתאים למארז.

קח בחשבון שההרכבה של המארז הזה מסובכת מארץ המסובכים...

אין אפשרות לספק אחר.

פורסם

לא הייתי ממליץ על המפרט הזה

תענה על השאלון הזה:

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך

פורסם

אכן המפרט במפרטים המומלצים לא היה נכון - הומלצו שני מפרטים, וכנראה שבתהליך השדרוג של מפרטי המשחקים ביצעתי שינויים לא נכונים במפרט השני ב4000 ש"ח לקולנוע ביתי. המפרט הראשון שהומלץ בלינק בסדר גמור.

הטעויות תוקנו!

אתה מוזמן לבדוק שוב.

פורסם
  • מחבר

ראשית המפרט הומלץ ע"י האתר

1. התקציב שלי הוא בין 4000-5000 אני רוכש במזומן דרך ספק.

2. זה מחשב HTPC לסלון עיקר השימוש לצפייה בסרטי HD 1080P וקצת לשימוש למשחקים לא כבדים.

3.המפרט שרציתי לבנות הוא:

מעבד intel E8400 CORE2DUO

זיכרונות KINGSTONE 2*1GB 800Mhz

לוח אם GA-EG45M-DS2H

כרטיס מסך ATI 4670 GV-R467D3-512I

דיסק קשיח Western Digital WD6400AAKS 640GB

צורב ASUS DRW-22B1LT B+W

כרטיס טלויזיה WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge

מארז + ספק ANTEC FUSION 430W

5.אין לי העדפה לחלק כלשהו אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע

6. הצבע המועדף הוא שחור מבחינת עיצוב נקי לא צועק וגם לא יקר המארז צריך להיות שקט(יושב בסלון) נושא הקירור אני פחות מבין אני לא הולך לעשות OC אך חשוב שהמאווררים יהיו שקטים.

7.אני לא צריך מערכת הפעלה והתקנה אני אעשה זאת בעצמי

8. הצרכים הם כפי שאמרתי בסעיף 2

9.חשוב השקט זהו מחשב סלוני אך מצד שני לא צריך להיות שקט היסטרי המרחק בין המחשב לנקודת הצפייה כ- 5 מטרים.

פורסם

בבקשה:

מעבד:

[..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX - זמין במלאי ¤636

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤462

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL ¤591

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤529

צורב:

[..] SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤136

זיכרון:

[..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤259

מארז:

[..] SILVERSTONE LASCALA SST-LC17 BLACK w/o PSU ¤636

ספק כוח:

[..] SEASONIC 400W : SS-400ET ¤292

וידאו וטלוויזיה:

[..] HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤430

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER ¤151

שירותי מעבדה:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤4197

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מארז גדול ומאוורר יחסית לHTPC, שיכול להכיל לוחות אם בגודל רגיל. כרטיס מסך שיהיה מעולה למשחקים בינוניים, ונותן יחס עלות תועלת נהדר.

כונן קשיח גדול ומהיר, קירור טוב למעבד (אפשר לקחת 8400 אבל לא חושב שיש צורך לשימושים), וספק משתלם וטוב.

אם המשחקים עליהם אתה מדבר הינם קלילים לחלוטין, הייתי הולך על מארז מבוסס 2480 עם כרטיס מסך OB חזק יחסית (9400). חסכון של כ500 שח.

פורסם

הקירור שמגיע עם 4770 הוא מחורבן - מאוורר שתופס סלוט נוסף - לדעתי הוא לא מתאים לHTPC בכלל.

עדיף בסכום דומה לחפש 9600GT מקורר פאסיבית - שאולי יהיה חלש יותר במשחקים בצורה משמעותית - בהחלט יהיה שקט יותר, ויגיע עם חיבורי HDMI מראש.

פרט לכך זה מאוד דומה למפרט שנמצא עכשיו במומלצים אחרי התיקון.

פורסם
  • מחבר

תודה לתגובות!!

איך המארז של סילברסטון LC17 לעומת האנטק FUSION הבנתי שהוא קצת יותר רועש (עם שני מאווררים 80 מ"מ)?

אם אני לוקח את ה - ANTEK FUSION 430 אפשר להכניס כרטיסים בגודל מלא?

האם יש לכרטיס NVIDIA 9600 יציאת HDMI מלאה אפשר להוציא גם איכות SOUND HD בפורמטי: Dolby TrueHD , DTS MASTER AUDIO HD של BD? הבנתי שכרטיסי ATI תומכים בפורמט הזה ? הכרטיס החדש של 4770 ATI תומך בכך?

שאלה לזריזי מה הכוונה בדיקות מאמץ למחשב אתה יכול לפרט?

פורסם

הסילברסטון גדול ומאוורר יותר באופן משמעותי. אם המאווררים רועשים (ואני לא חושב שזה המצב), אפשר להחליף אותם.

לי יש 2480, שזה האח הצעיר של הפיוז'ן, שאינו כולל חיפוי קדמי, והוא שקט ומוצלח. אני לא חושב שהוא יכול להכיל כרטיסים חמים ולתמוך במשחקים כבדים.

בדיקות מאמץ זה פשוט מה שהחנות הספציפית (ונראה לי שרוב החנויות) כוללות בהרכבת מחשב, אתה יכול לשאול אותם בדיוק מה הם עושים. אני משער שהם נותנים למחשב לרוץ על באנצ'ים בערך 24 שעות ורואים שהגרפים בסדר מבחינת חימום, יציבות הספק, וכו'.

יש גרסאות מקוררות פאסיבית של 4650 שיכול להתאים לך. תלוי באיזה משחקים אתה מתכוון לשחק. לדעתי אין שום בעיה להכניס 4770 למארז כמו סילברסטון, במיוחד אם ציינת שהשקט אינו קריטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים