עבור לתוכן

TMS + FoxPC = TMSFOX ?

Featured Replies

פורסם

אני שמח שסוף סוף תהיה טיפת אור לשוק המחשבים בירושלים בקרוב

:yelclap:

• תגובות 144
  • צפיות 17.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יאללה, עכשיו רק תשיגו לכם איזה "דןדן" כזה שיעשה לכם פרסום סמוי בפורום, והשלב הבא יהיה להשתלט על העולם! ;D

אין לך חיים אה?

אם האתר הזה היה מתנהל בצורה נורמלית היית מקבל אזהרה על ספאם, אבל מה לעשות שהאתר הזה שייך לך, ואתה חייב לשקר לאנשים כל הזמן...

פורסם

Vertigo אתה עובד בTMSFOX החדשה ?

אגב ישששש

סוף סוף חנות קרובה לחיפה שמוכרת ספקי SEASONIC

כאלה ספקים משתלמים שלא יאמן, לא מבין איך אפשר לחשוב על קורסאיר כשיש SEASONIC (שאגב מייצרים להם חלק מהספקים)

פורסם

עבדתי בTMS ועכשיו בTMSFOX.

פורסם

סתם עצה שלי.. השם הזה לא כל כך קליט :-\

:hizuk:

פורסם

למה אתה חייב להזכיר את הספקי סיסוניק?!?!

הקטע שעכשיו הם ישימו תג מחיר לספקי SEASONIC כמו של ENERMAX/CORSAIR.

TMS אולי היו אמינים, אבל התגי מחיר שלהם פשוט מוגזמים, בKSP אני בונה מפרט ב2500 שהיה עולה 3000 אצלהם.

פורסם

גיא גרניט האם יש איזה שהוא סיכוי שבזמן הקרוב יהיה אצלכם סניף בב'ש?

פורסם

למה אתה חייב להזכיר את הספקי סיסוניק?!?!

הקטע שעכשיו הם ישימו תג מחיר לספקי SEASONIC כמו של ENERMAX/CORSAIR.

TMS אולי היו אמינים, אבל התגי מחיר שלהם פשוט מוגזמים, בKSP אני בונה מפרט ב2500 שהיה עולה 3000 אצלהם.

כבר ספקולציות?

מכרנו ספקי סיסוניק כשהם היו זמינים במלאי ובמחיר נמוך.

על המשפט האחרון אני לא ממש אטרח לענות אפילו...

פורסם

אני שמח שסוף סוף תהיה טיפת אור לשוק המחשבים בירושלים בקרוב

:yelclap:

^ מחזק! לפתוח סניפים ליד אייבורי וKSP! לצערי השוק הגדול הוא של ה"בזול" ו-"מה זה משנה איזה לוח, הווינדוס עולה" וגם "הם הביאו לי ספק 800W בצבע כחול!"

פורסם

גיא גרניט האם יש איזה שהוא סיכוי שבזמן הקרוב יהיה אצלכם סניף בב'ש?

יש משהו בתכנון אבל לא בקרוב לפי דעתי, מקווה שעד סוף 2009 גם לך יהיה TMS FOX ליד הבית :)

פורסם

גיא מזל טוב ובהצלחה..

אני מקווה שנראה ממכם את שילוב של שתי החנויות (שהחזיקו לרוב מוצרי קצה שונים זו מזו.. בעיקר פוקס)

אני אישית חושב שהמחירים בשתי החנויות היו טובים, ונקווה לראות את הקו הזה ממשיך.. במיוחד במפרטים המצויינים

לגבי קנייה קבוצתית.. שווה אולי לשקול להרים את הכפפה - ופה זה כבר תלוי בכם

אם יש מוצר איכותי שאפשר להציע במחיר אטרקטיבי במיוחד, בכמות של 50 יחידות נניח לפורום זה יכול להיות נחמד וכדאי לכם וגם לנו

שאלה קטנה.. האם כבר ממחר ניתן יהיה (טפו טפו טפו) לקבל שירות למחשב שנקנה בפוקס - בסניף חיפה ? (בצומת ק. אתא)

ושוב, בהצלחה!

נ.ב. - למי שאמר משהו ולא בדק, אישית בדקתי את זה ופוקס נתנו יופי תחרות ל-KSP. במיוחד בגזרת השירות

פורסם

שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה לאיחוד החדש.

נקווה שבעתיד יפתח גם סניף באזור נתניה [שכרגע קיים באזור רק חנויות כמו איבורי וKSP].

פורסם

כן, ניתן לקבל שרות על מחשב שנקנה מFOX אצלנו בחיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים