פורסם 2009 במאי 616 שנים שלום! יש לי מעבד 5200 של amd ו 2 גיגה זיכרון במהירות 800 כמובן ddr2 ורציתי לדעת אם ויסטה ירוץ חלק על המחשב שלי.. תודה מראש
פורסם 2009 במאי 616 שנים תציץ בסטיקי FAQ.מיקרוסופט הוציאו עוד בינואר 2007 כלי שנותן לך לעשות את הבדיקה.
פורסם 2009 במאי 616 שנים אין סיבה שלא ותתקין Home basic Sp1 32bitאל תמהר לקחת את כל גירסאות הפרימיום..כל מערכת האירו והויזואל זה מיותר [לפחות לי ]אני עם ממחשב די חזק משתמש ב BASIC
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר רגע אם אני יתקין ultimate ולא pro יהיה בעיות?ועוד שאלה יצא sp2 ל ultimate??
פורסם 2009 במאי 616 שנים SERVICE PACKS כשיוצאות יצאות עבור המערכת כולה, לא עבור BASIC, PREMIUM או ULTIMATE, אין קשר איזה מהן אתה מריץ.אגב, אם הכל מותקן כשורה, אין שום סיבה שגם הULTIMATE לא ירוץ חלק על המחשב שלך. יש לי בבית מחשבים חלשים יותר שמריצים את הULTIMATE מצוין.
פורסם 2009 במאי 616 שנים הבעיות שהיו נפתרו עם SP1... אין בעיות עם ויסטה... מה שכן הייתי דווקה ממליץ לך לנסות להתקין ווינדוס 7 הבטא האחרון... קליל יותר מויסטה ולא ניראה שיש בעיות איתו...
פורסם 2009 במאי 616 שנים היה בעיות בחודשים הראשונים אחרי היציאה היום אחרי כל העדכונים אין בעיות והיא עובדת חלק ויפה.כמובן שאם בא לך תנסה את 7 עובדת מהר וטוב יותר אני איתה כבר חודש מאז הבטא הראשונה משהו לא מהעולם הזה
פורסם 2009 במאי 616 שנים saar3, כמו שנוככתה לדעת, תשובות לכל השאלות שלך תוכל למצוא ע"י חיפוש בפורום.אני חושב שמגיע לדיון להינעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.