פורסם 2009 במאי 616 שנים שלום יש לי טלווזיה 32 אינץ' של סמסונג כשאני מחבר אליה סוניפליסטיישן2 בחיבור הרגיל (RCA) אדום , לבן , צהוברואים בטלווזיה צבעים של ירוק כחול וטורקיז ולא רואים את הצבעים כולםבדקתי את הסוני בכל טלווזיה אחרת הוא עובד מעולהוגם הטלווזיה עם ממיר בחיבור למחשב או לכל קונסולה אחרת עובדת מצוייןמה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בצורה הכי מהירה והכי זולהתודה
פורסם 2009 במאי 616 שנים תיראה אני ממליץ לחבר קונסולות במינימום קומפוננט (5 חוטים) אם מחברים לLCD הקומפוזיט נותן איכות גרוע אולי אם תיקנה כבל קומפוננט לPS2 זה גם יעזור בבעיה הזאת אבל לא בטוח
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר תיראה אני ממליץ לחבר קונסולות במינימום קומפוננט (5 חוטים) אם מחברים לLCD הקומפוזיט נותן איכות גרוע אולי אם תיקנה כבל קומפוננט לPS2 זה גם יעזור בבעיה הזאת אבל לא בטוח תודה על התשובה, תיראה אני מעוניין להוציא כמה שפחות כסף על זה, לי יש את הקופוזיט הרגיל ויש לי גם כאבל קומפונט רגיל לא קשור לקומפוזיט ולסונייש דרך לחבר בניהים עם מתאם או משהו, או יש לך פתרון אחר פשוט יותר?
פורסם 2009 במאי 616 שנים מתאם לא יעזור לך כי זה יתן לך את האיכות הנמוכה ביותר בגלל הקומפוזיט כבל קומפוננט שלהבנתי מתאים גם לPS3 עולה בערך 150 שקל לפחות לפי מה שראיתי וחוץ מהאפשרות התאורטית שיתקן את התמונה הוא גם ישפר אותה מאוד אני לא יודע למה הPS2 שלך מריץ צבעים מוזרים אז אני לא מיתחיב לכלום אבל כמו שאמרתי LCD\פלזמה +קונסולה =מינימום קומפוננט אם אתה רוצה לקבל תמונה סבירה ומעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.