עבור לתוכן

האם שווה להשקיע ברמקולים עם כרטיס onboard(alc888) ?

Featured Replies

פורסם

לאחר שחקרתי דיי הרבה הבנתי שכרטיסי הקול החדשים יחסית על הלוח(alc888) שווים ברמתם ואולי אפילו עולים על כרטיסי הקול הזולים יחסית(דוגמאת audigy2). לכן אני לא רואה סיבה לקנות כרטיס שכזה ומכיוון שאני משתמש בכרטיס הקול לשמיעת מוזיקה ולא לעריכת מוזיקה אני לא רואה סיבה להוציא סכום גבוהה על כרטיס קול יקר שכן יראה שיפור משמעותי.

השאלה היא האם שווה להשקיע ברמקולים איכותיים עם כרטיס קול שכזה ? חשבתי על Behringer MS40, אחרי שחיפשתי וחקרתי הרבה הגעתי למסקנה שאלו הרמקולים הכי טובים ומשתלמים עד 1000 ש"ח(אני מחפש 2/2.1 בלבד).

במידה ולא משתלם לי להשקיע כל כך הרבה ברמקולים עם כרטיס הקול הנ"ל אני ילך כנראה על הz-4.

תודה

פורסם

אני לא יודע אם ה ALC888 עדיף על ה Audigy (בפועל). ה889 על הנייר עדיף, אבל לAudigy ומעלה יש יתרונות משלהם גם כך.

בכלאופן - כן, עדיף את ה 1000 ש"ח השאלה להשקיע ברמקולים עם המובנה שלך. לכל היותר, תוכל לשדרג כרטיס קול מאוחר יותר.

אני לא יודע אם אלו הרמקולים הכי משתלמים למחיר הזה ומכיוון שההיצע והמגוון לא כלכך קטנים, זה גם תלוי הרבה באוזן שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם ה ALC888 עדיף על ה Audigy (בפועל). ה889 על הנייר עדיף, אבל לAudigy ומעלה יש יתרונות משלהם גם כך.

בכלאופן - כן, עדיף את ה 1000 ש"ח השאלה להשקיע ברמקולים עם המובנה שלך. לכל היותר, תוכל לשדרג כרטיס קול מאוחר יותר.

אני לא יודע אם אלו הרמקולים הכי משתלמים למחיר הזה ומכיוון שההיצע והמגוון לא כלכך קטנים, זה גם תלוי הרבה באוזן שלך.

מה ההיתרונות של ה ALC889 על הALC888 שעושים אותו טוב יותר ? כמו שאמרתי מדובר על שמיעה בלבד .

לגבי הרמקולים - אשמח אם תציע משהו שאתה חושב שהוא יותר משתלם ...

פורסם

לא שווה להשקיע הרמקולים ללא כרטיס קול נורמלי, אבל....

אם אני לא טועה לרמקולים האלו (Behringer MS40) יש כניסה דיגיטלית כך שה-DAC "עובר" לרמקול וחוסך ממך החלפת כ. קול

פורסם

אני לוקח את ההמלצה שלי בחזרה ( זה עיניין של טעם )

יתכן בהחלט שהברינג'ר יתאימו לך יותר מבחינת מקום כלומר גודל ומבחינת שימוש - מוסיקה סטראו .

למולטי מידיה אני חושב שהם פחות טובים על כל מקרא הייתי ממליץ לך לבקש המלצות עליהם וכמו כן אם יש מקום בו אתה יכול לשמוע אותם עם מוסיקה שלך - הכי טוב .

פורסם

מה ההיתרונות של ה ALC889 על הALC888 שעושים אותו טוב יותר ? כמו שאמרתי מדובר על שמיעה בלבד .

לגבי הרמקולים - אשמח אם תציע משהו שאתה חושב שהוא יותר משתלם ...

אתה יכול לקרוא בדפי המוצר. הALC889 אמור להיות הרבה יותר מדוייק (לפחות בסטריאו). יש עוד כמה הבדלים, אבל זה העקרון.

תבדוק טוב טוב אם לא כדאי להישאר עם הרמקולים שלך.

בכלאופן, אם זה בעיקר למוסיקה, הייתי הולך על סט של שני רמקולים ולא 2.1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים