עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

למה יותר מידי? אם אפשר לעזור, למה לא? למה לא לנסות להפיץ את זה?

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תשובות:

- קיים קליינט 64 ביט של BOINC, אין צורך להתקינו לא מקבלים איתו מהירות עיבוד מהירה יותר, בדקתי אצלי במשך חודש.

- המעבד לא מתחמם ו "מתבזבז מהר יותר". הם נועדו לעבוד בעומס וכמו שלא תתחילו לשחק פחות "בשביל לשמור על חייו" כך רצוי ואף מומלץ לשים את הפרוייקט על 100%".

- אל תכניסו לכאן פרוייקטים אחרים. כן , יש GPU GRID ומי שרוצה יכול ללכת לעמוד הבית ושלאול שם שאלות. יש גם FOLDING@HOME שגם לו יש אתר משלו(גגלו).

- קליינט GPU מתוכנן גם ל WCG בעתיד.

בחזוני אני רואה שנה מהיום את WCG רץ על ה-32 ליבות ה-Intel Larrabee שלי :)

פורסם

או יותר מ 32 לא ? ,בכל מיקרה קליינט למעבדים גרפיים יהיה תוספת מטורפת לwcg .

פורסם

תשובות:

- קיים קליינט 64 ביט של BOINC, אין צורך להתקינו לא מקבלים איתו מהירות עיבוד מהירה יותר, בדקתי אצלי במשך חודש.

- המעבד לא מתחמם ו "מתבזבז מהר יותר". הם נועדו לעבוד בעומס וכמו שלא תתחילו לשחק פחות "בשביל לשמור על חייו" כך רצוי ואף מומלץ לשים את הפרוייקט על 100%".

- אל תכניסו לכאן פרוייקטים אחרים. כן , יש GPU GRID ומי שרוצה יכול ללכת לעמוד הבית ושלאול שם שאלות. יש גם FOLDING@HOME שגם לו יש אתר משלו(גגלו).

- קליינט GPU מתוכנן גם ל WCG בעתיד.

בחזוני אני רואה שנה מהיום את WCG רץ על ה-32 ליבות ה-Intel Larrabee שלי :)

למה לא 48? אה... משבר כלכלי ;D

אגב אין עידכונים על הלראבי? או ששכחתה ממנו?

ומישו יכול לענות על השאלה ששאתלי לפני 3 דפים?

פורסם
  • מחבר

תעזוב את האופציות ב ADVANCED, תישאר בהגדרות הפשוטות.

עדכון של הLB בסטיקי של ה-LB.

פורסם
  • מחבר

חברים, אני רוצה להראות למה הוביל המאמץ שלכם :gguyz: Power !

תוך 6 ימים עברנו בכמות הנקודות פר יום את הצוות המדורג במקום הראשון בישראל.

יש לנו עוד כברת דרך ארוכה עד שנהיה באמת מקום ראשון ונגיע לתוצאה האסטרונומית של נקודות כוללות שהם השיגו ונככב בראש הטבלה, אבל כבר הגענו למקום ה-8 בישראל.

הצוות המתחרה, משיק מחר את תחרות World Of Green V. ע"פ תנאי התחרות הזוכה במקום הראשון יהיה מי שיביא את מירב התוצאות פר יום (כמות פאקטים שהחוזרו סה"כ בחודש אחד החל ממחר ה17.5.09 ועד ה17.6.09).

היום נכנסנו לתחרות ויש עוד חדשות טובות. אנחנו מובילים על הצוות המדורג במקום הראשון בארץ גם בכמות התוצאות ליום כבר עכשיו עוד לפני תחילת התחרות :smile1:

צעדי השיווק האגרסיבי שלי (הקמת קבוצה>חדשה>פורום>חתימה>קבוצה בפייסבוק>יש עוד בשרוול...) משתלמים ותוך 6 ימים(!) יש לנו 78 חברי צוות תותחים.

המטרה כעת היא לנצח את הצוות שלהם בתחרות הזאת במיוחד כי הם אלו שיזמו אותה ^-^

צרפו מכל הבא ליד, מצידי תוציאו מהקלמר גם את המחשבון בית ספר שלכם ותחברו אותו ל-GRID

כל הכבוד :yelclap:

השוואה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

נו... יאלה איפה כל בעלי ה- Core i7 בפורום? רק שלי כבר מוציא עשן... ;)

פורסם

יאללה הצטרפתי כי מה זה משעמם לי :P

פורסם

Turovsky : איך אני יודעה שאני מחשב דברים בשביל התחרות ? כאילו אני צריך להגדיר משהוא או שהפקטורים ישלחו אוטומט ?

פורסם

יהיה נחמד אם הנהלת האתר תהפוך את התחרות לרשמית ולחלק פרסים (סגנון זיכרונות/קרור) ל3 המקומות הראשונים באתר, הרי זו תחרות ארוכה של חודש וצריך לתת לאנשים פה מוטיבציה :P

פורסם
  • מחבר

Turovsky : איך אני יודעה שאני מחשב דברים בשביל התחרות ? כאילו אני צריך להגדיר משהוא או שהפקטורים ישלחו אוטומט ?

שלילי, אתה (שוב פעם) לא צריך לעשות כלום (מלבד להביא לנו עוד שועלים! ;)) וכל תוצאה שתעלה בחודש הבא מכל אחד מחברי הצוות תירשם לשני מקומות:

- לדירוג הרגיל של הצוות

- לדירוג הצוות בתחרות World Of Green.

פורסם

יהיה נחמד אם הנהלת האתר תהפוך את התחרות לרשמית ולחלק פרסים (סגנון זיכרונות/קרור) ל3 המקומות הראשונים באתר, הרי זו תחרות ארוכה של חודש וצריך לתת לאנשים פה מוטיבציה :P

ממש לא מסכים.

אני לא חושב שצריך לתגמל אנשים על כך שיש להם כסף לשפוך על מעבדי i7

כל מטרת הפרוייקט זה לתרום לקידום המדע, ולא לקבל על זה פרס

פורסם

דווקא רעיון התחרות הוא מעולה.

כל האתר הזה מבוסס על יצר התחרות, והאגו של בעלי מחשבים, והרצון שלהם להראות לכמה תוצאות הם יכולים להגיע.

כך שאם תיהיה תחרות ארוכת טווח נושאת פרסים, הפרויקט ירוויח. למרות שאני לא מבין מה יוצא מזה למי שמחלק את הפרסים ::)

פורסם

זה פרוייקט פילנטרופי לגמריי ,ואין בו מתרת רווח ,לכן אני משער שגם לא יהיו פרסים.

פורסם

לא דיברתי על האתר, אלא על התחרות הפנימית של הקבוצה ש-Nosh הציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים