עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, אני אסכים איתך ש SETI@HOME זה די מפגר, ואם כל המשאבים שהיו הולכים לשם היו הולכים למקומות אחרים, היה כל כך הרבה יותר טוב.

בכל אופן, F@H לא הביא לתוצאות? http://folding.stanford.edu/English/Papers - אני לא מסכים איתך.

עד לאחרונה הייתי שם, וכמו שאמרתי - עזבתי כי להפעיל את זה על יותר מליבה אחת זה כאב ראש.

בכל אופן, על השאר אין מה להתווכח. זה שלדעתך לפתח אורז זה טוב, שיהיה. לפי דעתי זה סתם תירוץ לאפשר להכניס עוד אנשים לכדור הארץ. אבל פה זה כבר אדיאולוגיה.

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בכל אופן, F@H לא הביא לתוצאות?

חבר, אנחנו על אותו גל. לא אמרתי ש-F&H לא הביא תוצאות/לא תורם אלא ש-WCG כולל פרוייקטים מתחומים מגוונים ויחד עם זאת נותן לך את הבחירה איזה פרוייקט יעבד המחשב שלך.

מה אני עשיתי?

בשיאה של שפעת החזירים העברתי את כל כובד משקלי לעיבוד הפרוייקט הזה בלבד על חשבון כל האחרים וכעת משהוא הסתיים החזרתי את ה-Client שלי לעבד שני פרוייקטים אחרים הקרובים יותר לליבי שלטעמי לא קיבלו ממני מספיק כח עיבוד עד היום (לפי המדליות בחשבון שלי) והרגשתי צורך לתרום שווה לכולם.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב.

תוכנית WCG בחרה לאחרונה 5 סרטי וידאו ששלחו הגולשים לרגל 5 שנים לפעילותה וכעת בידיכם הבחירה איזה מהם ייבחר לטוב ומייצג מביניהם.

מי שמצביע - משפיע: http://www.worldcommunitygrid.org/ms/fiveYearVideoVote.do

בברכת שבוע חדש - אתגרים חדשים.

פורסם

היי חבר'ה

חזרתי לפרויקט והתקנתי את התוכנה

אני צריך רעינון קטן לגבייה

נניח ואני רוצה להשהות את מה שהוא מריץ באמצע הפרויקט ולעשות ריסט, איך אני עושה את זה? דרך איזה כפתור? הוא מריץ לי 4 משימות(בגלל שיש לי 4 ליבות) ואם אני הולך להגדרות מתקדמות ועושה abort הוא מתחיל לי אחרים אוטמטית ואני לא מצליח להפסיק כמו שצריך

אולי spoonze יעזור?

השאלה, אם אחרי הריסט הוא ימשיך בידיוק מאיפה שהוא הפסיק, כלומר אם משימה אחת הייתה על 25% והשניה על 40% אז זה ימשיך כלפי מעלה..?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה. הקליינט אפילו תסגור אחת אחת את המשימות עיבוד שהוא מריץ והוא יחזור לעבד אותן מאותו רגע בו הפסיק.

ככה שאתה יכול לאתחל או לכבות את המחשב באמצע או פשוט לסגור את התוכנה וכשתפעיל מחדש, הכל ימשיך לעבוד רגיל.

פורסם

שאתה אומר "אפילו תסגור אחת אחת את המשימות עיבוד שהוא מריץ ... " אתה מתכוון שאני יכול להעיף אותם מהמנהל משימות בתהליכים באופן ידני?

"הכל ימשיך לעבוד רגיל" = יתחיל מאיפה שהפסיק? או מההתחלה?

כי שוב, מתי שעשיתי את אותם פעולות הוא התחיל מהתחלה אחרים(או כאלה שהתאפסו וחזרו על עצמם, אבל מ0%)

פורסם

אם אתה רוצה לעשות ריסטרט, פשוט תעשה ריסטרט.

התוכנה כבר תדאג להמשיך מאותו מקום שהיא הייתה בו קודם,

אתה לא צריך להפסיק / להמשיך אותה בעצמך

פורסם

אוקי, סבבה

פשוט בד''כ תוכנות שפעולות קבוע המון זמן עושות לעצמם סיים משימה ברגע שעושים ריסט (מתמלא בפסים ירוקים ויש לך אפשרות לחכות או ללחוץ אנטר)

אם פה זה מסודר עם ריסארט פתאומי, מעולה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטער, אבל אבא שלי העיף את WCG מהנייח (שהוא העיקרי) בגלל שזה האט את המחשב... :-[

עדיין יש לי אותו על הנייד.

פורסם
  • מחבר

צוות יקר,

על פועלכם וההתמדה בהשתתפות בצוות שלנו בשנת 2009, אני מחלק לכם תג כבוד וירטואלי. :yelclap::xyxthumbs:

Awesome%5B1%5D.jpg

lincoln_awesome.jpg

פורסם

אני מצטער, אבל אבא שלי העיף את WCG מהנייח (שהוא העיקרי) בגלל שזה האט את המחשב... :-[

עדיין יש לי אותו על הנייד.

לא. לא. לא. WCG לא מאט את המחשב. הוא רק עוזר למדענים לערוך מחקרים מהר יותר. ;)

פורסם
  • מחבר

סיסמה חזקה :xyxthumbs:

עדכון חשוב. כל מי שמשתתף בפרוייקט האיידס ובעמד את התוצאות שלו מוזמן להביט העדכון האחרון ששלח צוות המדענים של הפרוייקט בשבילכם.

מי שגם מבין במה מדובר מוזמן לפרש לי :xyxthumbs:

http://fightaidsathome.scripps.edu/images/FAAHvol8.pdf

פורסם

אני מוכרח לציין, שהתוכנה משפיעה על הביצועים.

אם אני משחק בלי לכבות אותה המשחקים מקפצים כל כמה שניות.

פורסם

שלום לכולם

יש אולי איזושהי דרך לראות מי המשתתפים הפעילים באמת בימים האחרונים. יש לי תחושה שחלק גדול מהאנשים המופיעים ברשימה שלנו ב WCG כבר מזמן פרשו.

חוץ מזה יהיה מעניין לראות מי תרם ביום יומיים האחרונים וכמה.

פורסם
  • מחבר

אני מוכרח לציין, שהתוכנה משפיעה על הביצועים.

אם אני משחק בלי לכבות אותה המשחקים מקפצים כל כמה שניות.

האמת זה תלוי במחשב. במחשב במפרט שלי כשהיו לי שני 4870 או שני 260 GTX, הכל עבד גם עם התוכנה אלא אם כן היה מדובר ב CRYSIS WARHEAD.

בסופו של דבר ה PROCESSים של התוכנה הם על הכי נמוך PRIORITY: LOW אבל לא על DIE IF NECCESSARY :lol:

שלום לכולם

יש אולי איזושהי דרך לראות מי המשתתפים הפעילים באמת בימים האחרונים. יש לי תחושה שחלק גדול מהאנשים המופיעים ברשימה שלנו ב WCG כבר מזמן פרשו.

חוץ מזה יהיה מעניין לראות מי תרם ביום יומיים האחרונים וכמה.

זה העמוד הרשמי של הצוות. יש לך שמה באמצע למטה קטגוריות BY... אתה יכול לעשות חיתוכים לפי מי רתם וכמה.

כאן אתה יכול לראות חיתוכים אחרים, כי אני עדיין לא הבנתי למה אבל זה נותן תוצאות מקבילות אבל שונות במעט מבחינה כמותית.

אבל אתה נותן יפה מאוד, כמעט כמוני ליום. בחור טוב :)

http://stats.free-dc.org/stats.php?page=team&proj=bwcg&team=22776

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים