עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

I HAVE JOINED!

המחשב עובד כ16 שעות ביום עם 5300 בלי OC

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כל הכבוד

פורסם

אני רק מחכה שיגיע ה-core i7 החדש שלי ואני אעשה לו את ה-OC המפלצתי וגם אני נכנס לפרוייקט. 50 פאקטים לפחות ליום מובטח. :xyxthumbs:

אלכס, כשהתוכנה מגדירה את עצמה כ "low" זאת אומרת שבשעות שצריך תפוסה מלאה מהמעבד או לפחות את רובה התוכנה מנמיכה או משביתה את הפעילות שלה? אני פשוט אעשה שימושים נורא כבדים או אשחק הרבה במשחקים כך שאני מניח שאצטרך הרבה מכוח העיבוד, ואם זה יתנגש זה לא יועיל לא לי ולא לפרוייקט...

ד"א, תהיה- אם המעבד בעצם עובד על 100% כל הזמן (בגלל שהתוכנה מנצלת את הזמן שאין שימוש, וכשיש שימוש מצידי הוא גבוהה גם כן), מה זה בעצם יעשה למעבד אחרי איזה שנה של עבודה רצופה?

אני מרבה להשאיר את המחשב דולק בלילות כך שאני מניח שזה עוד יותר יעזור.

פורסם

התוכנה מתאימה את עצמה לצרכים שלך למשל אתה משחק בCOD והתוכנה לוקחת את הכוח שנשאר לצרכים שלה

פורסם
  • מחבר

תתאים את התוכנה ככה שלא תפריע לך, העיקר שתריץ אותה יחד עם כולנו.

מניסיון ה-I7 שלי, הוא מביא *אם הוא עובד 24\7 על 100% בערך 30-40 תוצאות ליום שזה פי 2 ממה מביא Q6600 ו אפילו Q9450.

I7 אחד שווה בערך לעשרה אנשים עם E8400 במהירות ברירת המחדל שלו. אין מה לעשות, 8 ליבות (4 וירטוליות) זה עוצמת אש אדירה וכל בעל I7 אצלנו זו ברכה.

פורסם

JUst wait to i9 :hat:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בשעה טובה צלחתי מכשול טכנולוגי וחיברתי מחשבים חדשים לרשת תחת שמי:

מחשב עם שני מעבדים בעלי ליבות כפולות = 4 ליבות

מחשב עם ליבות כפולות = 2 ליבות

מערכת I7 חדשה = 8 ליבות

סה"כ 14 ליבות :o

פורסם

וואו אלכס....

אתה דפוק לגמרי. :screwy:

מאיפה יש לך גישה לכ"כ הרבה מחשבים חזקים כ"כ? אני מניח שהם לא שלך...

פורסם
  • מחבר

במקום להגיד "כל הכבוד, גם אני כל הזמן מחפש מחשבים חדשים כדי להוסיף אותם לפרוייקט" אתה חושב שמה שאני עושה הוא מוזר :nixweiss:

העובדה שאני רואה בכל מחשב בכל מקום פוטנציאל כפלטפורמה ל-WCG ולתרומה לצוות שלנו היא הסיבה שאני מייצר כמעט פי-12 יותר תוצאות ממך ליום.

http://www.worldcommunitygrid.org/stat/viewCompareMembers.do?userNames%5B0%5D.value=fogrid&userNames%5B1%5D.value=alex+turovsky&userNames%5B2%5D.value=&userNames%5B3%5D.value=&userNames%5B4%5D.value=&userNames%5B5%5D.value=&userNames%5B6%5D.value=&userNames%5B7%5D.value=&firstLoad=false

פורסם

הי, אל תיקח את זה קשה, צחקתי.

הייתי שמח להוסיף מחשבים חדשים, אבל אין לי גישה להמון מחשבים כמוך...

פורסם

fogrid - קיבלת אזהרה על התנהגות בלתי הולמת. אם זו האזהרה השלישית שלך, תורחק או תושתק, בהתאם להחלטת מנהלי הפורומים.

פורסם
  • מחבר

רק מחשב אחד מהרשימה שלי נמצא אצלי בבית. כל השאר הם מחשבים של בני המשפחה בבתים שונים ושל אנשים שעזרתי להם עם המחשב ובתמורה ביקשתי שיצטרפו לפרוייקט העולמי. הם נרשמים תחת שמי ומכאן שהתוצאות זורמות לניקוד הכללי של הצוות שלנו.

אני רואה בכל מחשב, בכל מקום ועם כל מעבד פוטנציאל אדיר לפרוייקט ובמיוחד לתוצאות הצוות שלנו. מי שרוצה להגדיל ראש, חושב כל רגע קדימה מאיפה להביא עוד כח.

זה משתלם :)

ואם אתה חושב "מה כבר יעזור איזה פנטיום 4 ישן", אז יש אצלי ברשימה P4 3GHZ בשימוש של רק 80% 24/7 והוא מחזיר בממוצע 5-6 תוצאות ליום שזה כמעט כמו E8XXX.

פורסם

מה עם מחשב שמחובר לרשת רק לעיתים רחוקות? אולי תהיה לי גישה לאחד כזה..

פורסם
  • מחבר

זה מצויין. תוכל להגדיר כך שה-Cache ליחידות העיבוד אצלו יהיה הרבה יותר גדול מ-Client WCG רגיל וכך הוא יוריד המון יחידות עיבוד ויעבד אותן בזמן שהוא לא מחובר לאינטרנט ופשוט יעלה אותן כשיתחבר מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים