עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חדשות:

צוות IO החליט לרמות קצת בתחרות (לבריאות :)). מנהל האתר שלהם נתן הוראה לחבר'ה לבדוק אילו פרוייקטים שולחים הכי הרבה תוצאות ביום (מבחינת כמות) וביקש מחברי הצוות להגדיר את הפרוייקטים ההם כאלה שהתוצאות שלהם יעובדו אצלם.

אני לא רוצה שאף אחד מכם יעשה שטויות דומות. שכולם ישתתפו בכל הפרוייקטים באופן שווה בלי התייחסות לתחרות כזו או אחרת. התחרויות נועדו אמנם להרעליל את המשתתפים , אבל אני לא מסכים לעשות סלקצייה של פרוייקטים לטובת ניצחון ספורטיבי.

אגב הצטרפו אלינו משם כבר ארבעה חברים.

הלאה. אנחנו צוברים תנופה, בצוות יש 144 חברים. כל הכבוד לכל אחד מכם :yelclap:

מלבד האתר הראשי של התוכנית, יש עוד אתרים שמביאים תוצאות מכל מיני פרוייקטי GRID כאלה. הטוב שבהם הוא האתר free-dc.

- הצגת STATUSים אישיים

- מי עבר את מי

- גרפים של מי הכי חזק

- סטטיסטיקה

שווה להיכנס ולראות איפה אתם ברשימות. לשים במועדפים שלכם:

http://stats.free-dc.org/stats.php?page=team&proj=bwcg&team=22776

SAXTOR, תפרט בבקשה אילו צעדים ניסית לעשות כדי לפתור את המצב. תעשה צילום מסך לתוכנה שאני אראה במה מדובר לפחות כדי שאוכל להפנות אותך למקום הנכון לקבל עזרה.

------------

כמה שאלות:

בעצם התוכנה הזאת גורמת למחשב לפעול על 100% כל הזמן? (נגיד כל הלילה) - לא, קרא מקרא בעמוד קודם תוכל להגדיר על כמה שתרצה או על 100% לאחר זמן מסויים שהמעבד אינו בשימוש. מלבד זאת גם כשהוא מוגדר על 100% וגם 100% מהזמן, אז הPROCESS על LOW ככה שהמערכת הפעלה מתעדפת את המשימות הכי נמוך כדי שתוכל לשחק או משהו כזה בעת הצורך.זה גורם לצריכת חשמל מוגברת (AKA חשבון מנופח) ופליטת חום מוגברת (AKA מאווררים מרעישים יותר) ושחיקה של הרכיבים.... וזה אכפת כי ? הצריכת חשמל זעומה, הפליטת חום (מה זה נראה לך מבער ?) מאוררים רועשים (הגיע הזמן להחליף מאוורר אם הרעש שלו בניסיון לקרר מעבד פשוט נשמע כמו טרקטור).

האם את המידע הוא שולח תוך כדי או פעם אחת בכמה זמן? (אם הוא שולח כל הזמן אז זה בעצם פוגע בהעלאה של הביטורנט) - פעם ביום כשהוא מסיים את כל הפאקטים שהוריד.

כרגע יש לי מחשב אחד פעיל בבית, שזה שלי, והוא באמת מחובר 24/4/365 אבל עדיין לא בטוח שזה כדאי. כדאי מאוד, אםכמעט 150 בחרו בתבונה, גם אתה בוודאי מבין את הרמז.

• תגובות 891
  • צפיות 252.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה לשני אוברקלוקרים מכובדים שהחליטו לעבור לבית החם שלנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חברים, שלושה שינויים שאני מבקש שתבצעו בעמוד הזה (ולהיכנס עם הפרטים שלכם): https://secure.worldcommunitygrid.org/ms/viewMyProfile.do

1) שנו את המדינה שלכם לישראל (שלושה רבעים מהצוות מופיעים כ גרים ב-International חח).

2) אשרו קבלת דואר מהקפטן (שאוכל לחפור לכם גם בפרטי ווואאאההה ;)).

3) סמנו למטה את התיבה SHOW BOINC HOSTS. אסביר מאוחר יותר מה זה אומר.

דווחו אם יש בעיות.

פורסם

done ;)

פורסם

השניים הראשונים היו מסומנים אצלי בכל מקרה. את השלישי סימנתי. אפשר הסבר על מה זה?

דרך אגב, לפי מה האתר שנתת בתגובה הקודמת שלך נותן את הקרדיט למשתמשים? כי שם אני מקום שני אחריך, ובסטטיסטיקות של WCG אני מקום 15 בערך...

פורסם

............

אתה לא לוקח ברצינות את מה שאני כותב.

יש הבדל גדול בין צריכת חשמל של 50W לבין צריכה של 300W או הרבה יותר במשך 24/7

ואתה תגלה את זה בסוף החודש.

מאווררים, כמה שיהיו חדשים וטובים, ברגע שהם צריכים לקרר הם עובדים חזק יותר, זה ההגיון של מיקום מאווררים במארז, וכשישנים בלילה רוצים דממה.

אז הסיסמא "עשו הכל בלי לעשות כלום" נשמעת טוב וקורצת, אבל בפועל זה לא ככה.

פורסם

תוך כמה זמן אוכל לראות את עצמי ברשימות?

והאם אני צריך לפתוח כמה פרוייקטים נוסף ל - WCG?

פורסם
  • מחבר

השניים הראשונים היו מסומנים אצלי בכל מקרה. את השלישי סימנתי. אפשר הסבר על מה זה?

דרך אגב, לפי מה האתר שנתת בתגובה הקודמת שלך נותן את הקרדיט למשתמשים? כי שם אני מקום שני אחריך, ובסטטיסטיקות של WCG אני מקום 15 בערך...

תראה לי לינקים עם השוואה או תמונות. לפי מה שאני ראיתי הדירוןג של הקבוצה, אותו דירוג. לא הבחנתי בשינוי הסטאטוס שלי. אני אישית לדוגמה מופיע במקום הנכון בדיוק כמו הדירוג באתר WCG.

אתה לא לוקח ברצינות את מה שאני כותב.

יש הבדל גדול בין צריכת חשמל של 50W לבין צריכה של 300W או הרבה יותר במשך 24/7

ואתה תגלה את זה בסוף החודש.

מאווררים, כמה שיהיו חדשים וטובים, ברגע שהם צריכים לקרר הם עובדים חזק יותר, זה ההגיון של מיקום מאווררים במארז, וכשישנים בלילה רוצים דממה.

אז הסיסמא "עשו הכל בלי לעשות כלום" נשמעת טוב וקורצת, אבל בפועל זה לא ככה.

1. אני לוקח יותר מברצינות את דברייך דורי. גם אותי זה עניין פעם ולכן אני עם מודד W מחובר בין המחשב לשקע בכל רגע עשיתי את הבדיקות האלה מזמן.

2. הפרוייקט אצלי ואצל המחשבים תחתיי מזה 4 שנים. לא ראיתי אף אחד מהחברים שלי צועק עליי בסוף החודשים/שנים שעברו מאז שהצטרפו אליי.

3. אתה צודק במה שאתה אומר,\ אך לא מציין את העובדה הפשוטה שזה שאתה מריץ את הפרוייקט לא גורמת למחשב שלך לזלול מ50W פתאום 300W. אם המחשב שלך צורך במנוחה 200W אז כן הוא יכול לצרוך עוד 50W בערך, תלוי במעבד וזה לא נורא.

4. מה שרבים לא יודעים, אוברקלוק של מעבד צורך המון חשמל וזה כן נכון ! המעבד שלי ללא OC I7 920 על 2.6 צורך X. עם OX ל 3.5 הוא צורך עוד 100W בערך.

5.הפרוייקט באמת "עשו הכל בלי לעשות כלום". זה כמו בכדורסל "תן ולך". התקנת-שכחת.

6. חצי מיליון איש שהצטרפו ל-WCG לא טועים.

תלוי איזה וכמה מעבדים צירפת לפרוייקט ובמהירות בה הם מעבדים פאקטים. בעיקרון זה 24+ שעות מרגע ההצטרפות.

WCG זה הפרוייקט היחידי שתצטרך לפתוח.

פורסם

נוסף לכך רציתי לשאול, אם אני רוצה לצרף חברים דרך Faceshmok לקבוצת HWzone איך אני עושה זאת.

אם בכלל זה אפשרי.

פורסם

לSaXtoR. כמה זמן התוכנה פעלה מרגע הפעלת המחשב שלך?

אצלי למשל לוקח לתוכנה לחזור לעבודה אחרי כיבוי המחשב כדקה. אני עם מעבד Q6600 ככה שאם לך יש משהו יותר חלש או יותר חזק אז זה יכול להשתנות בהתאם.

תכנס גם כן לADVANCED VIEW ואם תוכל להביא לנו צילום מסך משמה של לשונית הTASKS ולשונית הPROJECTS אשמח מאוד. לילה טוב ושקט...

אמממ, מסתבר שבתוך ההגדרות בtask היה צריך ללחוץ על resume לא יודע למה זה היה ככה , חשבתי שרק הSPOONZE הזה משפיע

כרגע לפי מה שנראה, זה עובד טוב.. בלילה אני אפעיל את זה.

איך אני עכשיו מצרף את כל הפרויקטים שיש להם? יש לי רק אייקון אחד לבן עם חלונות אלכסוניים כאלה..

פורסם

טוב, איתרתי עוד קסיו שניתן לחבר. אולי הערב הוא יעלה אונליין.

אלכס, האם יש לBOINC גרסת התקנה שלא מחייבת אתחול?

פורסם
  • מחבר

נוסף לכך רציתי לשאול, אם אני רוצה לצרף חברים דרך Faceshmok לקבוצת HWzone איך אני עושה זאת.

אם בכלל זה אפשרי.

שלח את זה לכולם בתוספת לינק הצטרפות לעמוד הראשון כאן.

http://www.facebook.com/group.php?gid=76129129678&ref=mf

אמממ, מסתבר שבתוך ההגדרות בtask היה צריך ללחוץ על resume לא יודע למה זה היה ככה , חשבתי שרק הSPOONZE הזה משפיע

כרגע לפי מה שנראה, זה עובד טוב.. בלילה אני אפעיל את זה.

איך אני עכשיו מצרף את כל הפרויקטים שיש להם? יש לי רק אייקון אחד לבן עם חלונות אלכסוניים כאלה..

תביא תמונה שנראה לאיזה PAUSE נוסף אתה מתכוון.

תוודאו כולם שכל ה-V מסומנים אצלכם בכל הריבועים בעמוד הזה:

https://secure.worldcommunitygrid.org/ms/viewMyProjects.do

טוב, איתרתי עוד קסיו שניתן לחבר. אולי הערב הוא יעלה אונליין.

אלכס, האם יש לBOINC גרסת התקנה שלא מחייבת אתחול?

אם אתה בעת ההתקנה לא בוחר איזו הגדרה כמו להתקין אותו כ SERVICE אז אם איני טועה הוא לא דורש אתחול. מעבר לזה, מה הבעייה לאתחל ?

פורסם

הוספתי את עצמי אליכם, מקווה שזה באמת יעזור למשהו...

פורסם
  • מחבר

מקווה שזה באמת יעזור למשהו...

ראה עמוד 1, זה כבר עזר.

פורסם

תביא תמונה שנראה לאיזה PAUSE נוסף אתה מתכוון.

תוודאו כולם שכל ה-V מסומנים אצלכם בכל הריבועים בעמוד הזה:

https://secure.worldcommunitygrid.org/ms/viewMyProjects.do

זה

reusme.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/3356/reusme.jpg

הכל בוי אצלי מסומן כמו שאמרת.

יש אפשרות שיהיו עוד אייקונים של פרויקטים חוץ מזה שהתכוונתי אליו ? (מה שרואים בSIMPLE VIEW)

iconeod.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.