עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

יוזמה מבורכת, אצרף את המחשבים שבבית :yelclap:

• תגובות 891
  • צפיות 252.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פה כמה אנשים עם מערכות core i7 ואני ממליץ לך לחפש אותם ולשלוח להם בימיוחד ,כי הם יביאו תרומה אמיתית .

קצת בעיה לחפש אנשים לפי Core i7. אבל אם אתה מכיר כאלה שלא משתתפים בפרויקט ויש להם מעבד כזה, שלח להם ה"פ או שתפנה אליי את הפרופיל שלהם ואני אבקש. :)

פורסם

כמה אפשר לעשות עם E8400 בלילה?

התחלתי והוא כותב לי שנשאר עוד 4 שעות זה אומר שכל 4 שעות בערך אני מסיים "חלק"?

העבודה של הדבר הזה מוזרה, בתמונות שלכם המעבד עובד כל הזמן על 90-100% אצלי הוא כל הזמן קופץ מ 90-100 ל 20 וחזרה :screwy:

פורסם

בטח יש לך איזה בעייה בתקשורת של המעבד עם הזיכרון... חח.. אפשר להשתמש בזה בתור בדיקת יציבות...

שאלה נוספת שלא שמתי לב שענו עליה: אני יכול לבקר את משך העבודה (מראש... להגיד לתוכנה שאני נותן לה לעשות עיבוד של פאק אחד וזהו, בלי שתחפש פאק נוסף בלי שהגדרתי) או את העומס על המעבד (נגיד אם אני לא רוצה שיעבור את ה70%... גם ככה המעבד שלי קשיש :P)

פורסם

מצורף סקרין-שוט של ההגדרות (נראה לי שיש עוד הגדרות בתצוגה מתקדמת)...

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה.

מצב המתנה מוגדר גם כשאימיול\ FF (נגיד אני מוריד קובץ בדפדפן) עובדים ברקע או שזה לא מצב מנוחה?

פורסם

קצת בעיה לחפש אנשים לפי Core i7. אבל אם אתה מכיר כאלה שלא משתתפים בפרויקט ויש להם מעבד כזה, שלח להם ה"פ או שתפנה אליי את הפרופיל שלהם ואני אבקש. :)

אין בעייה אני יתחיל בחיפוש ,אני יעביר לך בפרטי שמות .

פורסם
  • מחבר

הסבר על חלון התוכנה הראשי למתחילים

1. פאקטים של פרוייקטים שונים לפי כמות ליבות המעבד שהתוכנה שלכם תעבד (בממשק הWEB באתר התוכנית תוכלו לבחור אילו פרוייקטים יעובדו אצלכם. ברירת המחדל היא: כולם).

2. מידע אודות אותו פרוייקט שלחצתם עליו בסעיף 1.

3. לחיצה על התמונה תוביל לפתיחה של תצוגה תלת מימדית של הפאקט מעובד אונליין. לכל פרוייקט תצוגת 3D אחרת.

4. מצד הפרוייקט בזמן אמת

5. כמה זמן התחיל מרגע עיבוד הפאקט וכמה זמן נשאר עד לסיום עיבודו ע"פ חוזק המעבד. לכל פרוייקט פאקטים בגודל שונה וגם זה משתנה מדי יום אז אין "גודל אחיד לפרוייקט מסויים".

6. שאלות ותשובות נפוצות

7. הוספה ידנית של פרוייקטים (בחרו שם WorldCommunityGrid) במקרה שהדבר לא עלה בידכם בעת ההתקנה הראשונית.

8. סמל הפרוייקט אותו צירפתם אליכם. מכיוון ש BOINC הוא רק פלטפורמה, ניתן לחבר אליו פרוייקטים שונים. כאמור, ה-WCG הוא פרוייקט ה-GRID המשמעותי ביותר.

9. LOGים/רשומות והודעות מערכת. אם יש לכם בעייה, זה המקום להציץ ולבדוק מה קורה.

10. הפסקה/PAUSE. נקרא SNOOZE בגרסאות החדשות של התוכנה. רוצים לבצע EXTRACT מהיר לקובץ RAR? לחצו לרגע. לחיצה נוספת ממשיכה את עבודת הפרוייקט.

11. הגדרות של התוכנה אותן תראו למטה בהמשך.

12. מצב מתקדם. תצוגה מתקדמת המאפשרת לעשות לבצע כוונון מתקדם מדוייק של הפרוייקט ולפתור בעיות. לא לשחק עם זה! חזרה למצב פשוט: view>simple view

e5itj9.png

פורסם

כמה שאלות:

בעצם התוכנה הזאת גורמת למחשב לפעול על 100% כל הזמן? (נגיד כל הלילה)

זה גורם לצריכת חשמל מוגברת (AKA חשבון מנופח) ופליטת חום מוגברת (AKA מאווררים מרעישים יותר) ושחיקה של הרכיבים....

האם את המידע הוא שולח תוך כדי או פעם אחת בכמה זמן? (אם הוא שולח כל הזמן אז זה בעצם פוגע בהעלאה של הביטורנט)

כרגע יש לי מחשב אחד פעיל בבית, שזה שלי, והוא באמת מחובר 24/4/365 אבל עדיין לא בטוח שזה כדאי.

פורסם

איזה פרוייקט מהרשימה אני אמור לבחור?

פורסם

World Community Grid

:silly:

פורסם

אני גם רוצה להצטרף ולעשות שזה יעבוד כמו שצריך, אבל אין אף אחד שעוזר פה ברצינות :nixweiss:

פורסם

איתי משתדל לעזור פה כמה שיותר, כפרות עליו. :P

מה הבעיה?

פורסם

לSaXtoR. כמה זמן התוכנה פעלה מרגע הפעלת המחשב שלך?

אצלי למשל לוקח לתוכנה לחזור לעבודה אחרי כיבוי המחשב כדקה. אני עם מעבד Q6600 ככה שאם לך יש משהו יותר חלש או יותר חזק אז זה יכול להשתנות בהתאם.

תכנס גם כן לADVANCED VIEW ואם תוכל להביא לנו צילום מסך משמה של לשונית הTASKS ולשונית הPROJECTS אשמח מאוד. לילה טוב ושקט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.