עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

העדיפות שלה מוגדרת ל-LOW, אפשר לראות את זה במנהל משימות.

זאת אומרת שכל תוכנה אחרת שתצטרך כוח עיבוד תקבל אותו לפני התוכנה שלהם, ורק כאשר לא משתמשים בכוח החישוב היא תפעל.

איך היא יודעת? הווינדוס פשוט מסדר אותם לפי עדיפות.. איכשהו..

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי מעבד QUAD Q6600 שעובד כעת במהירות סטוק שלו. אם אני יעשה לו אוברקלוק נניח להוסיף לו עוד 400MHZ זה יעזור בחישובים של המשימות באופן מורגש? תודה.

פורסם

מישהו יכול לומר לי מה יש למפלצות מהקבוצה "*צונזר*.net Israeli Overclockers"?

כשהתחלנו התוצאה היומית שלהם היתה בערך 300000. עכשיו ששלנו 370000 הם הצליחו לההקפיץ את זה ל 670000 ליום כמעט. איך הם עושים את זה עם פחות משתמשים מאיתנו?

בכל מקרה לא לוותר. אני כר התחלתי לנסות לשכנע כל מיני קרובים וחברים להצטרף לקבוצה שלנו. תנסו גם אתם.

פורסם

הם צירפו משתמש שעושה 250,000 נקודות ליום מקבוצת XS.

פורסם

מה שחשוב מלבד התחרות בין האתרים השונים הוא תרומת כוח העיבוד למען המטרות השונות

פורסם

אפשר לפתוח חוות מחשבוני קסיו... 500 מחשבונים יניבו בערך 780,000 נק' ליום. חישבתי את זה באמצעות המחשבון הראשון בחווה ;D

צריכת החשמל היא כמעט סולארית 100%

פורסם
  • מחבר

OMG, או שהבחור שם לב לבד אליהם והצטרף או שהם מכירים אותו וקראו לו.

בין כה וכה הצטרף אליהם הישראלי מספר 1 בדירוג הישראלי ו (אתם יושבים?) מספר 28 בדירוג העולמי :eek2: וכינויו הוא: WindForce.

ההבדלים ביני (מקום 2 בדירוג הישראלי) לבינו אסטרונומיים למדיי. עד היום אני מנסה להבין מי זה ומה הוא מפעיל תחתיו לדעתי הוא מנהל רשת וצירף אליו מחשבים של כל הארגון שלו או משהו דומה לתיאוריה הנ"ל.

פורסם

Use t3h f0rce, Turbovsky. :xyxthumbs:

פורסם

מכיר מנהל רשת אחד. הוא לא יצטרף לפרויקט. :nixweiss:

מישהו מכיר מישהו שיכול לעשות משהו דומה?

פורסם

מקום חמישי יאאלה חברה עוד שבוע אנחנו מקום שני!!! :jump::smile1:

פורסם

התוכנית מוגדרת לעדיפות נמוכה? כי היום הייתי צריך לשנות כמה עדיפויות ושמתי לב שהיא מוגדרת כנורמל. :s05:

פורסם

התהליך של חישוב הפאקט מוגדר כ-LOW, לא התהליך של התוכנה עצמה.

ראה תמונה מצורפת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנראה שפספסתי משהו או שיש כאן אי הבנה...

הקבוצה של HWZONE נוצרה בשביל לעזור לעולם או בשביל לנהל תחרות עם קבוצות אחרות?

זה משנה מי יתרום הכי הרבה לפרווייקט איזה קבוצה תעשה את זה? העיקר שזה ייעשה ויציל את או לפחות ייתן פתרונות לחוקרים ולמדענים לעזור לעולם ולנו...

יש פרס בכל העניין מי מקום ראשון? כי אם לא אז זה סתם קנאה ותחרות מי יהיה במקום הראשון. או שזה מביא סיפוק למישהו מפה... :smile1:

ושאלה למנהל אלכס. שאלה ששאלתי מקודם. אם אני מוסיף למעבד שלי עוד 400MHZ זה ייתן שיפור ביצועים או שנשאיר אותו על סטוק?

אני מניח שבצעת כמה מחקרים בנושא לכן אני שואל. :xyxthumbs:

פורסם

אין פרס, זה סתם בשביל הכיף שלנו! (תחרות זה כיף :silly:)

עכשיו נזכרתי שלסבא שלי יש מחשב. אני די בטוח שהוא לא יתנגד להצטרף, פעם הבאה שאני אהיה אצלו אני אוסיף אותו.

פורסם

נכון שהעיניין פה הוא לעזור ולא התחרות, אבל כל הקטע הוא שהתחרות תוביל עוד אנשים להצטרף. :yelclap:

בהזדמנות אני יצרף גם את המחשב של אימא שלי, אולי גם את המחשב של אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים