פורסם 2009 במאי 1916 שנים התוסף לא עובד על הנייד שלי.עובד אצלי:http://img167.imageshack.us/img167/7713/84066676.jpg
פורסם 2009 במאי 2016 שנים בנוגע לניקוד- האם זה נכון שניקוד מוענק באופן כזה ששני מחשבים, האחד חלש והשני חזק, הרצים אותה כמות זמן- יזכו לאותו ניקוד?מהי המשמעות מבחינת התוצאות?
פורסם 2009 במאי 2016 שנים כך אני הבנתי ,על כל זמן נתון שהמחשב שלך נותן אתה מקבל אותם נקודות כמו כל משחב אחר ,אבל !!! על כל פקטור שאתה שולח אתה מקבל ניקוד שונה ,בהתאם לכמה זמן לכך לך לסיים אותו ,לדוגמה מחשב ישן (כמו שלי ) יקבל יותר נקודות על כל פקטור מאשר מחשב חדש ,אבל מחשב חדש יסים הרבה יותר פקטורים .
פורסם 2009 במאי 2016 שנים יש עידכונים אבל להצלחות של פרויקטים כאלה או אחרים ? יש כאן כוח עיבוד אדיר, אבל מה עם הצלחות התקדמויות רציניות במחקר וכדומה ? פרויקטים כאלה הרי הם לא חדשים וקיימים שנים, ואף פעם לא שמעתי על איזשהו מחשב במזרח אירופה שפתאם גילה תגלית חשובה בעזרת פרויקט ענק כזה... בינתיים זה סתם נראה כמו מירוץ למי יש מחשב חזק יותר ומעבד יותר תוצאות, אשמח לראות דף עם עידכונים כאלה, או את דעתכם בנושא.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים מחבר בנוגע לניקוד- האם זה נכון שניקוד מוענק באופן כזה ששני מחשבים, האחד חלש והשני חזק, הרצים אותה כמות זמן- יזכו לאותו ניקוד? מהי המשמעות מבחינת התוצאות? כך אני הבנתי ,על כל זמן נתון שהמחשב שלך נותן אתה מקבל אותם נקודות כמו כל משחב אחר ,אבל !!! על כל פקטור שאתה שולח אתה מקבל ניקוד שונה ,בהתאם לכמה זמן לכך לך לסיים אותו ,לדוגמה מחשב ישן (כמו שלי ) יקבל יותר נקודות על כל פקטור מאשר מחשב חדש ,אבל מחשב חדש יסים הרבה יותר פקטורים . המידע המלא אודות הנקודות הניתנות בפרוייקט יש עידכונים אבל להצלחות של פרויקטים כאלה או אחרים ? יש כאן כוח עיבוד אדיר, אבל מה עם הצלחות התקדמויות רציניות במחקר וכדומה ? פרויקטים כאלה הרי הם לא חדשים וקיימים שנים, ואף פעם לא שמעתי על איזשהו מחשב במזרח אירופה שפתאם גילה תגלית חשובה בעזרת פרויקט ענק כזה... בינתיים זה סתם נראה כמו מירוץ למי יש מחשב חזק יותר ומעבד יותר תוצאות, אשמח לראות דף עם עידכונים כאלה, או את דעתכם בנושא. 1. הדבר האחרון שהפרוייקט הזה זה תחרות "למי יש יותר גדול" 2. קראת בכלל את העמוד הראשון ? יש שם הישגים על 3 פרוייקטים שהיו והושלמו כבר :
פורסם 2009 במאי 2016 שנים המידע המלא אודות הנקודות הניתנות בפרוייקט 1. הדבר האחרון שהפרוייקט הזה זה תחרות "למי יש יותר גדול" 2. קראת בכלל את העמוד הראשון ? יש שם הישגים על 3 פרוייקטים שהיו והושלמו כבר : תשובה מספיקה בשבילי, סבבה אמרתי לך שאני מרפרפף... מריץ כבר 10 ליבות ולאט לאט עוד...
פורסם 2009 במאי 2016 שנים גם בלי הקשר שחשוב לתרום לפרויקט הזה ולאחרים כמוהו...רובנו משאירים את המחשבים דלוקים 24/7... אם הם כבר דולקים שלפחות יעשו משהו, ואם אפשר לתרום למען פרויקטים כאלו אז בכלל מעולה
פורסם 2009 במאי 2016 שנים הקבוצה במקום הראשון הוציאה את התותחים הכבדים:616,107 נקודות אתמוללעומת 353,435 נקודות שלנו.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים שיט.דיברתי עם איש הנהלה אצלי בבית הספר. יש מצב שכל רשת אמי"ת תצטרף לפרויקט אם אני אצליח לשכנע את הממונים ברשת. סביר להניח ששבוע הבא אני אוכל לצרף את המחשבים אצלנו. חלקם דו ליבתיים וחלקם פנטיום 4. הם לא דלוקים 24/6 אבל כשהם יפעלו הם יעזרו.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים כל הכבוד למשתתפים. ועם זאת הערה... נא לזכור שהתרומה המשמעותית יותר היא זו שניתן לממשה לאורך זמן.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים כל הכבוד למשתתפים. ועם זאת הערה... נא לזכור שהתרומה המשמעותית יותר היא זו שניתן לממשה לאורך זמן. צודק במאה אחוז. אני אישית כבר יותר מחצי שנה בפרויקט
פורסם 2009 במאי 2016 שנים הקבוצה במקום הראשון הוציאה את התותחים הכבדים: 616,107 נקודות אתמול לעומת 353,435 נקודות שלנו. כל מה שהם עשו היה לצרף "מקפל מומחה", שהוא ישראלי לכל דבר, מהפורום של XS, ובאמתחתו כ-30 מחשבים, מתוכם מספר לא מבוטל בעלי מעבדי QUAD ועוד. זו הסיבה שהם קפצו כמעט פי 2.5 בחישוב שלהם. הפתרום הוא פשוט, כמו שכמה וכמה אנשים פה הציעו, לצרף עוד ועוד מחשבים. מי שיש לו אפשרות לצרף את כל או רוב המחשבים בבית הספר שלו או עוד מחשבים ממקום העבודה וכדומה, מוזמן לעשות. זה יכול להיות פתרון לא רע ביחס לתוספת האחרונה שלהם. יאללה, אז כל מי שעובד בחברות היי-טק ויש לו קשר עם המנמ"ר, שיבקש לחבר כמה שרתים שלא עובדים כדי לעזור לקפל.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים יש לי שאלה: איך זה שהתוכנה מוגדרת לעבוד על 100 אחוז ולמרות זה אני יכול לשחק משחקים במחשב? אני יודע שכאשר אני מפעיל משחק אז תהליך העיבוד נפסק זמנית. השאלה היא איך התכנה יודעת מתי היא שוב יכולה לעבוד חופשי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.