עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

• תגובות 891
  • צפיות 252.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בנוגע לניקוד- האם זה נכון שניקוד מוענק באופן כזה ששני מחשבים, האחד חלש והשני חזק, הרצים אותה כמות זמן- יזכו לאותו ניקוד?

מהי המשמעות מבחינת התוצאות?

פורסם

כך אני הבנתי ,על כל זמן נתון שהמחשב שלך נותן אתה מקבל אותם נקודות כמו כל משחב אחר ,אבל !!! על כל פקטור שאתה שולח אתה מקבל ניקוד שונה ,בהתאם לכמה זמן לכך לך לסיים אותו ,לדוגמה מחשב ישן (כמו שלי ) יקבל יותר נקודות על כל פקטור מאשר מחשב חדש ,אבל מחשב חדש יסים הרבה יותר פקטורים .

פורסם

יש עידכונים אבל להצלחות של פרויקטים כאלה או אחרים ? יש כאן כוח עיבוד אדיר, אבל מה עם הצלחות התקדמויות רציניות במחקר וכדומה ? פרויקטים כאלה הרי הם לא חדשים וקיימים שנים, ואף פעם לא שמעתי על איזשהו מחשב במזרח אירופה שפתאם גילה תגלית חשובה בעזרת פרויקט ענק כזה... בינתיים זה סתם נראה כמו מירוץ למי יש מחשב חזק יותר ומעבד יותר תוצאות, אשמח לראות דף עם עידכונים כאלה, או את דעתכם בנושא.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לניקוד- האם זה נכון שניקוד מוענק באופן כזה ששני מחשבים, האחד חלש והשני חזק, הרצים אותה כמות זמן- יזכו לאותו ניקוד?

מהי המשמעות מבחינת התוצאות?

כך אני הבנתי ,על כל זמן נתון שהמחשב שלך נותן אתה מקבל אותם נקודות כמו כל משחב אחר ,אבל !!! על כל פקטור שאתה שולח אתה מקבל ניקוד שונה ,בהתאם לכמה זמן לכך לך לסיים אותו ,לדוגמה מחשב ישן (כמו שלי ) יקבל יותר נקודות על כל פקטור מאשר מחשב חדש ,אבל מחשב חדש יסים הרבה יותר פקטורים .

המידע המלא אודות הנקודות הניתנות בפרוייקט

יש עידכונים אבל להצלחות של פרויקטים כאלה או אחרים ? יש כאן כוח עיבוד אדיר, אבל מה עם הצלחות התקדמויות רציניות במחקר וכדומה ? פרויקטים כאלה הרי הם לא חדשים וקיימים שנים, ואף פעם לא שמעתי על איזשהו מחשב במזרח אירופה שפתאם גילה תגלית חשובה בעזרת פרויקט ענק כזה... בינתיים זה סתם נראה כמו מירוץ למי יש מחשב חזק יותר ומעבד יותר תוצאות, אשמח לראות דף עם עידכונים כאלה, או את דעתכם בנושא.

1. הדבר האחרון שהפרוייקט הזה זה תחרות "למי יש יותר גדול" :nono:

2. קראת בכלל את העמוד הראשון ? יש שם הישגים על 3 פרוייקטים שהיו והושלמו כבר ::)

פורסם

המידע המלא אודות הנקודות הניתנות בפרוייקט

1. הדבר האחרון שהפרוייקט הזה זה תחרות "למי יש יותר גדול" :nono:

2. קראת בכלל את העמוד הראשון ? יש שם הישגים על 3 פרוייקטים שהיו והושלמו כבר ::)

תשובה מספיקה בשבילי, סבבה :) אמרתי לך שאני מרפרפף...

מריץ כבר 10 ליבות ולאט לאט עוד...

פורסם

גם בלי הקשר שחשוב לתרום לפרויקט הזה ולאחרים כמוהו...

רובנו משאירים את המחשבים דלוקים 24/7... אם הם כבר דולקים שלפחות יעשו משהו, ואם אפשר לתרום למען פרויקטים כאלו אז בכלל מעולה

פורסם

הקבוצה במקום הראשון הוציאה את התותחים הכבדים:

616,107 נקודות אתמול

לעומת 353,435 נקודות שלנו.

פורסם

שיט.

דיברתי עם איש הנהלה אצלי בבית הספר. יש מצב שכל רשת אמי"ת תצטרף לפרויקט אם אני אצליח לשכנע את הממונים ברשת. סביר להניח ששבוע הבא אני אוכל לצרף את המחשבים אצלנו. חלקם דו ליבתיים וחלקם פנטיום 4. הם לא דלוקים 24/6 אבל כשהם יפעלו הם יעזרו.

פורסם

:)

כל הכבוד למשתתפים.

ועם זאת הערה... נא לזכור שהתרומה המשמעותית יותר היא זו שניתן לממשה לאורך זמן.

פורסם

:)

כל הכבוד למשתתפים.

ועם זאת הערה... נא לזכור שהתרומה המשמעותית יותר היא זו שניתן לממשה לאורך זמן.

צודק במאה אחוז. אני אישית כבר יותר מחצי שנה בפרויקט :)

פורסם

הקבוצה במקום הראשון הוציאה את התותחים הכבדים:

616,107 נקודות אתמול

לעומת 353,435 נקודות שלנו.

כל מה שהם עשו היה לצרף "מקפל מומחה", שהוא ישראלי לכל דבר, מהפורום של XS, ובאמתחתו כ-30 מחשבים, מתוכם מספר לא מבוטל בעלי מעבדי QUAD ועוד. זו הסיבה שהם קפצו כמעט פי 2.5 בחישוב שלהם. הפתרום הוא פשוט, כמו שכמה וכמה אנשים פה הציעו, לצרף עוד ועוד מחשבים.

מי שיש לו אפשרות לצרף את כל או רוב המחשבים בבית הספר שלו או עוד מחשבים ממקום העבודה וכדומה, מוזמן לעשות. זה יכול להיות פתרון לא רע ביחס לתוספת האחרונה שלהם.

יאללה, אז כל מי שעובד בחברות היי-טק ויש לו קשר עם המנמ"ר, שיבקש לחבר כמה שרתים שלא עובדים כדי לעזור לקפל. ;)

פורסם

הבעיה היא שזה פוגע בביצועי משחקים, וזה לא שיש לי מפרט חלש..

פורסם

הפרויקטים לא רק מקפלים כן....

פורסם

יש לי שאלה: איך זה שהתוכנה מוגדרת לעבוד על 100 אחוז ולמרות זה אני יכול לשחק משחקים במחשב?

אני יודע שכאשר אני מפעיל משחק אז תהליך העיבוד נפסק זמנית. השאלה היא איך התכנה יודעת מתי היא שוב יכולה לעבוד חופשי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.