עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

חברים צירפתי גם את אחי לפרויקט במחשב בבית. אבל הוא בקושי פועל אבל בכל זאת אמרתי כל עוד המחשב שלו יעבוד כשהוא בבית אז נעשה את העבודה.

ודרך אגב... יש מצב שאם התחלתי עבודה ובאמצע זה הפסיק לי כי כיביתי את המחשב ואז כשבאתי לתוכנה אותו פאקט שעבדתי עליו נעלם ואני בטוח שהוא לא סיים אותו יכול להיות שהוא הלך לאיבוד?

ראיתי גם שיש שמה משהו כמו דדליין. מזה אומר? שאם לא הספקתי לתת תוצאה עד מועד מסויים אז זה מעביר את הפאקט למישהו אחר?

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי גם שיש שמה משהו כמו דדליין. מזה אומר? שאם לא הספקתי לתת תוצאה עד מועד מסויים אז זה מעביר את הפאקט למישהו אחר?

אני לא יודע לגבי זה, גם אני רוצה לדעת...

אבל אני מקווה שכן, ככה אם מישהו מוחק את התוכנה או מפסיק להדליק אותה אז לא יקרה מצב שבו מחקר של חודשים ייעצר בגלל אחד... חחח

פורסם

מחקר של חודשים בטוח לא יעצר. אז פאקט אחד או שניים ייעצרו, זה לא כזה ביג דיל.

פורסם
  • מחבר

מה עם החשמל?? מה יותר חשוב חשמל או פרוייקט?

שניהם חשובים, אבל למעשה הפרוייקט חוסך לעולם חשמל.

ניסיתי להוריד את התוכנה למחשבים בבצפר.. עכשיו מה שקורה זה שאני מוריד את זה לאדמין אבל כל הזמן המחשבים פועלים ביוסרים אחרים..

והוא נותן לי הודעה מוזרה שהוא צריל אישור מהאדמין או משהו בסגנון ואני לא מצאתי איפה זה...

מישהו יודע על מה אני מדבר או איך לעזור לי?

תעלה לנו (וכל אחד אחר עם בעייה דומה שלא ננח איך היא נראית) Print Screen.

הורדתי אותו אתמול, ונתתי לו שירוץ כל יום מאמצע הלילה עד 10 בבוקר בערך. בינתיים הוא עושה אחלה עבודה, לדעתי. איך אני רואה כמה ומה הוא עשה עד עכשיו?

בעמוד האישי : https://secure.worldcommunitygrid.org/ms/device/viewStatisticsByDevice.do

פורסם

עשיתי 687 נקודות בלילה אחד (5 ומשהו שעות) - Sweet. האוברקלוק למחשב משתלם.

פורסם

אני עושה יותר בתוצאה אחת ,טוב כי המחשב שלי עתיק

פורסם

הגיוני שאין לו עבודה בכל הפרוייקטים :s05:

wcga.th.jpg

עריכה: הסתדר הבוקר.

האם התוכנה עובדת גם על וינדוס 7?

פורסם

אולי אין יותר מחלות בעולם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב חברים.

סטטיסטיקה:

- תוך שבוע עברנו את רף ה-100 חברים בצוות.

- עברנו את רף ה300 אלף נקודות ליום שזה יותר מהתוצאה של הקבוצה במקום הראשון בדירוג הישראלי. אבל גם הם התגבירו קצב ומשיגים אותנו לאט לאט.

- אנו מחזירים 600 תוצאות ליום וכרגע גם במדד הזה אנו מובילים עליהם.

- למעשה אנו מקום שלישי לפניהם בתחרות "וורלד אוף גרין 5" שהם עצמם ייסדו חח

- אנחנו עדיין מקום 8 בדירוג הישראלי, אבל אני מאמין שזה ישתנה עוד שבוע-שבועיים.

משתמשים שהצטרפו ביומיים האחרונים ועדיין לא רואים את התוצאה שלהם יראו אותה ביום, יומיים הקרובים.

ישנם אנשים ברשימה (למטה) שהצטרפו כבר לפני שבוע ועדיין לא החזירו תוצאה. אם יש לכם בעייה בהגדרת הקליינט או סיבה אחרת, אנא דברו איתי ואעזור לכם.

מצטיינים:

שלושת הראשונים מוזמנים לספר לי על כמה מחשבים הם מריצים את הפרוייקט ועם אילו מעבדים.

רשימת תוצאות חברי הקבוצה שלנו

האם התוכנה עובדת גם על וינדוס 7?

חיובי. ניסיתי את זה במעבדה שלי על VMware Workstation עם WIN 7 RC ועבד בטירוף.

פורסם

מאשר - התוכנה הזאת לא זכתה בכלל לרוץ אצלי על XP, אני כרגע מריץ אותה על 7 כשאני ישן. איך הגעתי לאמצע הרשימה תוך יומיים?

פורסם

אני נרשמתי כבר לפני שבוע, אבל רק ביום חמישי הזה אני אגיע הביתה ואז אני יתקין אותה..

פורסם

הצטרפתי... לא הבנתי רק כמה רוחב פס זה לוקח.

פורסם

איך הגעתי לאמצע הרשימה תוך יומיים?

איפה אני רואה איזה מקום אני בקבוצה?

פורסם
  • מחבר

ליאור ו KOM, עברו על עמודים קודמים, הכל נענה כבר. ליאור זה שיא חדש התשובה בתשובה הקודמת שלי :smile1:

פורסם

I be t3h l34dz!!2

:cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים