עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

אתה לא רואה שזה מתקדם כי זה ב-Pause. הוא כרגע לא עובד. אני חושב שהוא לא עובד בגלל שמשהו אחר משתמש במעבד, אני לא בטוח בזה.

יש איזה תוכנה שפועלת ברקע שצורכת הרבה משאבים מהמעבד?

אין צורך להעלות את העדיפות בלילה, כל עוד יש לו משאבים פנויים, הוא ינצל אותם.

• תגובות 891
  • צפיות 252.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלכס, תערוך את הפוסט הראשי בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע, בדר"כ כלל גם מוסיפים סיבה למה לערוך. :s05:

פורסם

אתה לא רואה שזה מתקדם כי זה ב-Pause. הוא כרגע לא עובד. אני חושב שהוא לא עובד בגלל שמשהו אחר משתמש במעבד, אני לא בטוח בזה.

יש איזה תוכנה שפועלת ברקע שצורכת הרבה משאבים מהמעבד?

אין צורך להעלות את העדיפות בלילה, כל עוד יש לו משאבים פנויים, הוא ינצל אותם.

לא, שום דבר לא עבד, כיביתי הכל וזה סתם עבד כל הלילה ולא עשה כלום...

Alex Turovsky ???

פורסם

אלכס, כל הכבוד על היוזמה.

יש לי כמה שאלות לשאול-

1.מה קורה אם האינטרנט מנתתק או המחשב קורס? האם הכל הולך לאיבוד?

2.בדקתי בהגדרות והוא אומר משהו בכיוון "לא לתפוס יותר מ10 ג'יגה בייט על האהרד דיסק,מה הוא עושה עם ה10 ג'יגה ? הוא משאיר פסולת או משהו?

3.האם לתוכנה הזאת מאטה את הרשת?

שיהיה שהצלחה.

(הצטרפתי לקבוצה)

עריכה - עוד שאלה.

האם קצב של 6 שעות לפאקט לE6600 זה בסדר (נראה די הרבה)

פורסם

1.מה קורה אם האינטרנט מנתתק או המחשב קורס? האם הכל הולך לאיבוד? אם האינטרנט מתנתק, הוא פשוט מודיע לך ומחכה לחיבור שישוב. אם המחשב קורס מסיבה כלשהי, אני לא ממש בטוח שהפאקטים ישמרו.

2.בדקתי בהגדרות והוא אומר משהו בכיוון "לא לתפוס יותר מ10 ג'יגה בייט על האהרד דיסק,מה הוא עושה עם ה10 ג'יגה ? הוא משאיר פסולת או משהו? הוא לא מגיע ל10 ג'יגה...אצלי לדוגמא כבר יותר משבוע ולא עבר את ה100 מגה. אלו כנראה הפקטים שהוא מעבד, הם כנראה כמו קבצים זמניים לכן כשתסיר את התוכנה, יכול להיות שהם ימחקו או שאתה פשוט תמחוק אותם ידנית.

3.האם לתוכנה הזאת מאטה את הרשת? אני לא חושב שהיא משתמשת כל הזמן ברשת, אלא רק כדי לקבל/לשלוח את הפקטים לכן היא בכלל לא מאטה את הרשת.

פורסם

סחתיין על ההיענות

פורסם

הסטיקי נועד כדי לעודד אנשים להצטרף לכן ההיענות הגבוהה

פורסם
  • מחבר

לא, שום דבר לא עבד, כיביתי הכל וזה סתם עבד כל הלילה ולא עשה כלום...

Alex Turovsky ???

תעשה אתחול למחשב, תראה אם לאחר כ15 דקות התוכנה מתחילה לעבוד בהנחה שבאמת הגדרת אותה על 100%.

ייתכן והיה כשל כולשהו בתקשורת, תוכל לבדוק את זה ב LOGים שלה בחלון התוכנה למטה ליד ההגדרות).

אגב, יש לנו 101 איש. בסופו של דבר עמדנו ביעד של 100 איש תוך שבוע. ח"ח עף לכיוון כל אחד ואחת(למקרה שהצטרפו בנות) מכם :cool2:

פורסם

באמת ח"ח לכל האנשים שעושים עבודה ממש טובה ומצטרפים לפרוייקט הזה...

עכשיו יש לי שאלה. אם עד היום הייתי מכבה את המחשב בלילה ורק מידי פעם משאיר דלוק בגלל הורדה פועלת.

האם בגלל הפרוייקט הזה שרץ אצלי אני אצטרך להשאיר את המחשב דולק בלילה כל הזמן? מצד אחד זה טוב לפרוייקט אבל מצד שני זה לא חוסך באנרגיות ואנחנו בתקופת מיתון כרגע...

אני יכול גם להפעיל את המחשב של אחי אבל שוב... מה עם החשמל?? מה יותר חשוב חשמל או פרוייקט?

ושלא תבינו לא נכון.. אני רואה בפרוייקט חשיבות עליונה וכל אימת שאני יכול אני מריץ את התוכנה אצלי במחשב. לכן השאלות שלי הן באמת חשובות ורציניות.

אז תגיבו...

פורסם

תפעיל את הוכנה כל עוד המחשב מופעל, וזה לא פריע לפעילות השוטפת שלו.

אם בד"כ המחשב מכובה בלילה, אין צורך להתחיל להשאיר אותו דלוק עכשיו (עם כל הכבוד לפרויקט).

פורסם

ניסיתי להוריד את התוכנה למחשבים בבצפר.. עכשיו מה שקורה זה שאני מוריד את זה לאדמין אבל כל הזמן המחשבים פועלים ביוסרים אחרים..

והוא נותן לי הודעה מוזרה שהוא צריל אישור מהאדמין או משהו בסגנון ואני לא מצאתי איפה זה...

מישהו יודע על מה אני מדבר או איך לעזור לי?

פורסם

הורדתי אותו אתמול, ונתתי לו שירוץ כל יום מאמצע הלילה עד 10 בבוקר בערך. בינתיים הוא עושה אחלה עבודה, לדעתי. איך אני רואה כמה ומה הוא עשה עד עכשיו?

פורסם

לפי הסטטיסטיקות באתר, שמתעדכנות פעמיים ביום.

פורסם

חברים האם הגיוני שאנחנו הקבוצה שגדלה הכי מהר בזמן האחרון בwcg ? כי כמו שזה ניראה אנחנו באמת כאלה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים