עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מי שיהיה במקום הראשון בקבוצה עם סיום התחרות ב5.6.09 יוכתר לשועל הרשמי של HW.

המנצח יוכל לבחור לעצמו אחד משני סוגי הכובעים הרשמיים של קבוצתנו ! :D

גרסת CASUAL:

Fox%20Hat%201.jpg

גרסת חורף:

2593558940_4532033e0e.jpg?v=1213906668

2592721507_6f19056390.jpg?v=1213906530

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שיהיה במקום הראשון בקבוצה עם סיום התחרות ב5.6.09 יוכתר לשועל הרשמי של HW.

המנצח יוכל לבחור לעצמו אחד משני סוגי הכובעים הרשמיים של קבוצתנו ! :D

גרסת CASUAL:

גרסת חורף:

:lol:

פורסם

למה יותר מידי? אם אפשר לעזור, למה לא? למה לא לנסות להפיץ את זה?

אם תשאיר את ה-PS דלוק עוד שעתיים בשבוע, זה לא ממש יועיל למישהו.

אם אתה באמת רוצה לעזור, אז במקום לנסות להשיג עוד נקודה ו"לעזור יותר", תגדיל ראש.

כמו שידידנו אלכס עשה, הוא לא הסתפק בזה שיש לו 10 מחשבים תחתיו, הוא הפיץ את הבשורה, פתח קהילה חדשה.

והנה הצעה, מי שרוצה מוזמן לנסות אותה:

ב-FXP יש לא מעט משתמשים,אם מישהו מההנהלה שם יפתח אשכול, וירעיל קצת את האנשים שם (זה לא אמור להיות כ"כ קשה) על הנושא, אז אני בטוח שתתפתח שם קהילה די גדולה, שתוכל לעזור יותר מ-PS שלך, שיהיה דלוק עוד שעה בשבוע.

נקודה למחשבה.

- FXP מובא כדוגמה לקהילה לא קטנה, את אותו רעיון אפשר ליישם על כל קהילה, ואם זה יעלה על גל, אולי תתפח על זה תחרות בין פורומים שונים, ואז כולם מרוויחים.

פורסם
- FXP מובא כדוגמה לקהילה לא קטנה, את אותו רעיון אפשר ליישם על כל קהילה, ואם זה יעלה על גל, אולי תתפח על זה תחרות בין פורומים שונים, ואז כולם מרוויחים.

אפשר להבטיח להם סוכריה....

פשש...85 חברים בפחות משבוע...לא רע, יאללה בקצב הזה נשתלט על העולם מואה חעחעחע.

פורסם

אם תשאיר את ה-PS דלוק עוד שעתיים בשבוע, זה לא ממש יועיל למישהו.

אם אתה באמת רוצה לעזור, אז במקום לנסות להשיג עוד נקודה ו"לעזור יותר", תגדיל ראש.

כמו שידידנו אלכס עשה, הוא לא הסתפק בזה שיש לו 10 מחשבים תחתיו, הוא הפיץ את הבשורה, פתח קהילה חדשה.

והנה הצעה, מי שרוצה מוזמן לנסות אותה:

ב-FXP יש לא מעט משתמשים,אם מישהו מההנהלה שם יפתח אשכול, וירעיל קצת את האנשים שם (זה לא אמור להיות כ"כ קשה) על הנושא, אז אני בטוח שתתפתח שם קהילה די גדולה, שתוכל לעזור יותר מ-PS שלך, שיהיה דלוק עוד שעה בשבוע.

נקודה למחשבה.

אז אנחנו מסכימים. אני בכלל לא דיברתי על PS, למרות שגם זה עוזר במשהו.

אני אישית מפיץ את זה בין החברים שלי, וברגע שתהיה לי הזדמנות אני אדבר עם ההנהלה בבית הספר שבו אני לומד ואולי אצליח להוסיף את המחשבים של בית הספר לפרויקט (בדרך כלל בבית הספר שלי מנצלים כל הזדמנות כזאת, כל עוד הם יכולים לפרסם את זה ולקבל שם טוב :lol:).

האמת שFXP זה רעיון טוב. יש שם קהילה ענקית של ילדים שמאמינים לכל מה שאומרים להם. הם ילכו עם זה רחוק בדרכם הילדותית. ::)

פורסם
  • מחבר

1. אם FXP יהיו אלה שינצחו אותנו אני פורש לגמלאות :lol:

2. ראיתי את הדירוג שלי הרגע וכמעט קיבלתי שבץ :errrr:

2eg65au.jpg

פורסם

כבר מצטרף! למרות שהיום זה כבר לא מעבד מדהים, אבל אני חושב שה-Q9450 שלי יתרום את חלקו

פורסם
  • מחבר

יפה דור, המעבד הזה נורא חזק יש לי אחד כזה תחתיי.

אתה תחזיר בערך 14 תוצאות ליום, ואם המעבד יעבוד כל היום על 100%, אפילו יותר.

פורסם

בכיף.

סתם שאלה שבנתיים לא ראיתי התייחסות לגביה. אני יכול להגידר שהתוכנה לא תצטרוך מאה אחוז מכוח העיבוד? אני לא מתלהב מזה שהמעבד שלי יהיה שעות על גבי שעות במאה האחוז שלו (בעיקר בגלל הטמפ') אפשר להגדיר שתשתמש בעד 70% למשל? אם כן איך?

פורסם

יש ב Preferences שאתה לוחץ אתה לוחץ שם על הגדרות מותאמות ואז אתה יכול לבחור כמה אחוז מהמעבד ישומש כאשר ייתאפשר לו :)

אני הגדרתי על 90% והכל סבבה :xyxthumbs:

פורסם

מצוין, תודה.

עריכה: הגדרתי שיעבוד על מקס' 80 אחוז, לחצתי Save אבל בכל זאת אני רואה שהמעבד שלי מגיע הרבה פעמים למאה אחוז..מה קורה פה?

פורסם
  • מחבר

נו 89 חברי צוות!

עוד 11 למטרה הנכספת של 100 שועלים בצוות עד סוף השבוע הראשון.

*על משקל "קדימה להסתער יורים עליכם".

"קדימה להצטרף, סומכים עליכם" !!!

פורסם

מצוין, תודה.

עריכה: הגדרתי שיעבוד על מקס' 80 אחוז, לחצתי Save אבל בכל זאת אני רואה שהמעבד שלי מגיע הרבה פעמים למאה אחוז..מה קורה פה?

אל תשכח שיישומים אחרים דורשים גם כוח עיבוד...

פורסם

הכל סגור (חוץ ממסנג'ר וכו') וזה בדר"כ לא לוקח לי אפילו 2% מכוח העיבוד

פורסם

אם כבר מדברים על זה, מישהו יודע למה זה לא נשאר על 100% קבוע (לפחות אצלי לא)?

111v.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים