פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים טוב אז אני אותו אחד שהזמין דרך האתר, כל שאלה שיש לכם שאלו בכייף בנתיים אני יכתוב דברים מעצמי.אחרי ההרשמה ובחירת המוצרים יש לכם כמה אפשרויות לתשלום, 1 היא דרך paypal (מה שאני בחרתי כי לפני זה פתחתי חשבון כבר) והשנייה ישירות דרך כרטיס האשראי (נראה לי שלא יהיה בעיה עם כרטיס אשראי מתאים).דבר שני המוצרים השבירים נעטפים בתוך נייר בועות (אני ביקשתי ממנו שישים הרבה) וגם הוא שם את כל הדברים בתוך קרטון עם בוטנים (קלקרים קטנים ודחוסים בקרטון ככה ששום דבר לא יזוז שם), וגם הוא שם מדבקות של שביר על הקופסא.אני עשיתי את ההזמנה שלי ב5 לחודש ככה שהדברים יגיעו בתוך 5-6 יום.נ.ב: אם אתם רוצים שיגיעו הדברים אני יצלם וישים לכם תמונות של כל הציוד (הזמנתי 6 דברים).
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר הזמנתי דרך כרטיס אשראי מסטר קארד והוא קיבל את זה כמו גדול ... וגם הגיע לי אימייל מהאתר הזה שהקניה נעשתה בהצלחה .. סך הכל 70 $ כלל משלוח ... אני ימשיך לעדכן אותכם בפרטים ..
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים סבבה טוב לדעת, אבל תבדוק בOrders history ותשים את המספר הזמנה ותראה איזה אות מסומנת באדום, רק אם זה c אז ההזמנה הושלמה סופית אם לא אז היא כנראה תושלם ביום הקרוב אצלי לקח לה יום אחרי שהיא תושלם וקיבלתי גם מייל.ומה הזמנת?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים גם שלי באזור 70$ כולל משלוח (ההזמנה עצמה 49.7 לא רציתי לעבור 50 ולשלם מכס - וכמו שנאמר פה יש מצב שג'ון יעזור בזה ?) אני אזמין בימים הקרובים. ו-e-d-a אם תוכל לקחת תמונות של החבילה גם...תודה רבה !
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר הזמנתי דברים למודינג שכולכם תראו אני מבטיח מלא תמונות ....ואיך לבקש מג'ון באימייל ?...ומאיפה אני משיג את המספר הזה שדיברת עליו ?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר לא משנה הסתדרתי מצאתי את המספר ועכשיו ההזמנה שלי על האות P .יענו Processed שזה אומר שזה עיבד את ההזמנה ..טוב סבבה ...עכשיו איך אני מבקש מג'ון שירשום על החבילה 49.99?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים לא משנה הסתדרתי מצאתי את המספר ועכשיו ההזמנה שלי על האות P .יענו Processed שזה אומר שזה עיבד את ההזמנה .. טוב סבבה ...עכשיו איך אני מבקש מג'ון שירשום על החבילה 49.99? שולח לו אימייל john@jab-tech.com תגיד לו שירשום 40$... 49.99 זה *טיפה* חשוד...
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים לnuxer יכלת לעבור את ה-50 דולר ולא לדאוג היית מבקש מג'ון הוא היה רושם לך גם 30$, ואין בעיה שיגיע אני יעלה תמונות.וגל עד שלא יהיה לך [glow=red,2,300]c[/glow] עד אז ההזמנה בעיבוד ולא יצאה עדיין.ופשוט תבקש מג'ון ישרשום על החבילה או בקבלה (איפה שצריך) פחות מחמישים.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר טוב זה המכתב שכתבתי לו ..."Dear john,I would like to request that you will write on the package : "40$ USD" instead of "$ 75.88 USD".It will save mi a lot of truble with taxes.Thnx a lot *******"יקנה את זה ?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים 1. זה לא שאלה של יקנה או לא פשוט אם תבקש אין לו בעיה לרשום לך פחות.2. הם לא רושמים את המחיר של המשלוח עם המחיר של החבילה זה לא נחשב במכס.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים בקשה מכל מי שמזמין. אם לא אכפת לכם לעשות לי טובה, אתם יכול בבקשה להכנס ללינק הבא: http://www.jab-tech.com//customer/home.php?partner=david_br ולהרשם לאחר שנכנסתם דרכו, ואז לבצע את ההזמנה? אני אעריך את זה מאוד. אני מקבל אחוזים מהקניה שלכם אם אתם נכנסים דרך הלינק. אתם לא מפסידים שום דבר, רק עושים לי טובה :-* תודה מראש, דוד. אם יש לכם עוד שאלות אני אשמח לענות, או e-d-a שהוא (עד כמה שאני יודע) הבן אדם שני שהזמין (אחרי ).
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים כן גם אני אשמח לענות, ואל תיהיו מנייאקים תיכנסו דרך הלינק של דוד! (דרך אגב אני לא רואה שקל מזה! ככה שאין לי אינטרסים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.