עבור לתוכן

כרטיס מסך לעריכה גרפית (גג 2000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני בונה מחשב לחבר שהולך להשתמש בו לעריכה גרפית בתוכנות כמו:

סטודוי מקס וסוליד וורקס על מסך 30 אינץ

חשבתי ש4770 אולי יספיק ואם לא אז שתיים אולי, נראה לי הכי משתלם היום לא?

אני קצת נוטה לא ללכת על ה quadro של נNVIDIA נראה לי מותג חסר קצת טעם

הייתי שמח לקבל קצת עזרה בנושא

פורסם

מה הרזולוציה שאתה מתכוון לעבוד בה בתוכנות הגרפיות?

האם הסתדרת עם כרטיס זמני?

האם אתה מתכנן לעבוד על מודלים מסובכים?

פורסם

אין לו שום צורך בכרטיס מסך חזק אם זה לא קוואדרו, הם לא תורמים שום דבר לתהליך העיבוד.

פורסם

אין לו שום צורך בכרטיס מסך חזק אם זה לא קוואדרו, הם לא תורמים שום דבר לתהליך העיבוד.

בהחלט.. הוא לא ירגיש שום הבדל בין כל הכרטיסי משחקים שיש בשוק.. עדיף שישקיע במעבד וזכרון.

פורסם
  • מחבר

כן הוא מתכנן לעבוד על מודלים יחסית מסובחים על מסך 30 אינץ שתאמת אין לי מושג מה הרזלוציה שלו אבל אני מניח שגבוהה ;D

בכל אופן אני אשמח לקבל ממשהו הסבר קצת יותר מפורט על הקוודרו כי המשחב נבנה במיוחד לגבי זה

ואם יש איזה פתרון דומה של ATI שמריץ את הליבה של 48XX נראה לי זה מבורך

לגבי שאר המחשב

זה יהיה I7 920 אם 6 GIGA של OCZ על לוח של DFI

פורסם

לפחות תתן תקציב או משהו.

פורסם
  • מחבר

פחות חשוב העניין שלי התקציב זה צריך להיות כמובן הגיוני כן

לפי דעתי עד 2000 שקל אפשר למצוא משהו לא?

איך הFIREGLים?

אבל אני יותר רוצה להבין למה הקוודרו יעשו תעבודה וכרטיס רגיל

סורי אבל באמת אין לי שמץ של מושג מה ההבדלים אני תמיד חשבתי שזה סתם מותג

פורסם

כי כרטיסים רגילים פשוט לא מתוכננים לעשות את זה והקוואדרו והFireGL כן.

זה כמו שתשאל למה המכונית שלך לא יכולה לסחוב קרונות של רכבת, זו פשוט לא המטרה.

בכל מקרה להשוואות בין הכרטיסים אני מציע לך לעשות חיפוש בגוגל, בתור אחד שלא מתמחה בזה אני לא ממש יכול לעזור לך.

פורסם

FIREGL הם מתחרים ראויים לכרטיסי הQUADRO של NVIDIA.

FIREGL & QUADRO הם סרות לכרטיסי עריכה גרפית הם שונים מהכרטיסים הרגילים שאתה מכיר בגלל יחס עבודתם הגבוה

הם מתבססים על הכרטיסים הרגילים אך יכולת הניצול שלהם גבוהה בהרבה,מה שלא כולם גם יודעים הכרטיסים הללו מקבלים

את הליבות האיכותיות ביותר שיש,ניתן להפוך כרטיס מסך לשימושים רגילים כמו הHD2900 לכרטיסי FIREGL וניתן גם להפוך

כרטיסי NVIDIA לQUADRO בעזרת SOFTMOD ועריכת BIOS.

לא כול הכרטיסים מצליחים להפתח לכרטיסי עריכה,ישנם קריטריונים לכך שזה אם מבחינת סידור הזכרונות בכרטיסים

צורת L או צורת C המוכרת.

פורסם
  • מחבר

או זה פחות או יותר המידע שרציתי לשמוע

כי הבנתי שזה אותם ליבות אבל עכשיו אני רואה יש בדל בסידור של הזיכרון

בכל אופן לגבי הכרטיס עצמו חיפשתי קצת בגוגל וביחס למחיר ראיתי שה FIREGL 7700

שבעצם יושב על הליבה של 3870 עולה בארך 450 דולר

אבל השאלה אם זה קצת יותר מידי?

ובאותו נושא הבנתי מחבר שהוא גרפיקאי שהכרטיסים האלה באים לידי ביטוי רק בתהליך הרינדור עצמו

ופחות בתהליך של העבודה בזמן אמת ואני שואל את עצמי במה באמת שונה סטודיו מקס בעבודה בזמן אמת ממשחק רגיל

אולי כרטיס משחקים טוב יעשה את העבודה במובן הזה ולא צריך להשקיע בכרטיס תותח 2000 שקל?

פורסם

אפשר לחסוך בכסף ולפתוח את הHD3870 לFIREGL.

אם הוא הולך להנדס מודולים מסובכים שכוללים מיליוני פוליגונים ועומק שדה גדול ברזולוציה מיטבית (לדוגמא ב1920*1200)

לדעתי צריך לבדוק איך ניתן לפתוח את הכרטיס לFIREGL ולחסוך את הסכום עתק הזה.

פורסם
  • מחבר

לזה אני אני מסכים

ואם זה היה המחשב שלי תהיה בטוח שזה מה שהייתי עושה גם

אבל השאלה אם זה מאה אחוז בטוח ופה ושם בעיות דריברים

וחוץ מזה הוא בן אדם כזה שלו אכפת להוציא 8000 על מחשב רק שיעשה תעבודה טוב

אבל אני רק מנסה לשים לו איזה שהיא תקרה הגיונית

פורסם

ובאותו נושא הבנתי מחבר שהוא גרפיקאי שהכרטיסים האלה באים לידי ביטוי רק בתהליך הרינדור עצמו

ופחות בתהליך של העבודה בזמן אמת ואני שואל את עצמי במה באמת שונה סטודיו מקס בעבודה בזמן אמת ממשחק רגיל

אולי כרטיס משחקים טוב יעשה את העבודה במובן הזה ולא צריך להשקיע בכרטיס תותח 2000 שקל?

בדיוק ההפך. הכרטיס מסך בא לידי ביטוי בזמן העבודה ולא ברינדור. ברינדור אין לו שום השפעה, זה נטו חישובים של המעבד, ומה שמשפיע

על זה אלו המעבד והזכרון RAM.

היתרון הבאמת גדול בכרטיסים שהם מיועדים לעבודה עם התוכנות האלה הוא התמיכה. עם כרטיס מסך של משחקים יש כל מיני באגים ו'פאקים'

שבאים והולכים עם כל מיני גרסאות של דרייברים, לעומת זאת עם כרטיסים מיועדים אתה מקבל עבודה ללא תקלות כמעט תמיד.

(כמובן שתמיד יש באגים, אבל אז מטפלים בהם, בניגוד לכרטיס המשחקים שלא מקבלים שום התייחסות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים