עבור לתוכן

חיבור DVI - איכות לא טובה..(?)

Featured Replies

פורסם

היי,

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון.. בכל מקרה יש לי כרטיס מסך חדש של geforce 9800 GT

עד היום הייתי בחיבור רגיל לכרטיס המסך הקודם עם מסך LG 1970 HR אבל כיום התחברתי עם DVI כי אין לו יציאה רגילה..בקיצור, זה נראה זוועה...כואב בעיניים והאיכות ממש לא חדה כמו קודם.. .משהו לא ממש מסתדר לי..ולפי הבנתי DVI אמור להיות יותר חד וטוב..אז מה בדיוק הבעיה?? :-\

צריכה להוריד משהו?

לעדכן?

לסנכרן?

לקנות כבל חדש?? כי על הכרטיס יש 2 כניסות ואני מחוברת לשחורה ולא ללבנה כי ללבנה הכבל לא מתאים...

רעיון למישהו? :-[

תודה מראש,

פורסם

תנסי להיכנס להגדרות שינוי הרזולוציה אצלך בוינדוס

[קליק ימני על שולחן העבודה מאפינים/תגשי ללשונית האחרונה נראה לי זה מתקדם כל זה תקף ל XP ]

תגדירי על הרזולוציה המקסימלית

יש שינוי?

במידה וזה קטן לך את יכול הלהיכנס למתקדם ולשנות את ה DPI בדרך כלל עדיף לבחור "מותאם אישית " ולשנות ל110

פורסם
  • מחבר

נסיתי לשנות רזולוציה לגבוהה..

הבעיה החדשה שנוצרה שזה לא מצליח להכנס לכל החלון ואז יש חלקים שלא נראים ואני גוררת עם העכבר על המסך כדי להגיע אליהם..די מוזר ופעם ראשונה שאני רואה את זה..כי זה אמור "להתכווץ" אבל זה ממש לא..

ומכאן אני גם לא יכולה לבדוק אם אכן הרזולוציה היא זאת שגורמת לבעיה מלכתחילה... :-\

פורסם

באיזה מסך מדובר[דגם+חברה]

האם יש לך את דיסק ההתקנה שבא עם המסך?[במידה וכן תתקני אותו ותבצע אתחול למחשב ואז תנסי לשנות רזולוציה]

מיותר לציין שמנהל ההתקנים של הכרטיס המסך שלך מותקן[במידה ולא רוצי להתקין]

פורסם
  • מחבר

LG 1970 HR

19"

פורסם

תעשי את מה שצינתי בהודעתי הקודמת במידה ולא עשית

תנסי לשנות לרזולוציה של 1280X1024

פורסם
  • מחבר

זאת הרזולוציה שבה אני עובדת..

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לשנות רזולוצייה של, 1024X768 למרות שהיא לא רזולוצייה טבעית של המסך ותראי אם יש שינוי לטובה. אני עובד מאז שקניתי את המפרט שלי על רזולוצייה זו ומצאתי שהיא הכי טובה, הפונטים לא קטנים מידיי והכל נראה יותר טוב. כמובן שזה מתיחס למסך 19 .

פורסם
  • מחבר

אני לא יכולה לרדת ל- 1024..זה קטן לי. אני צריכה רזולוציה גבוהה לעבודה גרפית..גם כי היא יותר נוחה וגם כי המסך שלי עובד הכי טוב בגבוהה.

הבעיה לא נראית לי מכיוון של רזולוציה אלא משהו אחר..

תודה בכל אופן.

פורסם

בדקי עם חיבור DVI אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים