עבור לתוכן

xbox או ps3 שוב...

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שפעם כשהייתי קטן לחבר שלי היה נינטדו 64 ושמה היו משחקים כמו סופר מאריו וזלדה שהיו ארוכים מאוד ולקח לנו שעות על גבי שעות על גבי שעות לגמור אותם... היום בקונסולות אין דברים כאלה?

יש גירסאות חדשות שלהם בWII

ומאריו גלקסי אם אתה אוסף את כל הכוכבים ארוך יחסית לסיגנון

וזלדה TP מאוד ארוך

ויש עוד מישחקים כמו אוקמי שדומה לזלדה מטרואיד 3 שזה בערך 20 שעות ועוד

גם לאחרות יש מישחקים ארוכים כמו פלאוא 3\אובוויליון ועוד אבל לרוב המישחקים היום קצרים בכל הקונסולות

לא יצא לי לשחק עם הWII במולטי אלא רק פעם אחת אצל הפיזיוטרפיסט שלי חחח הוא שם אותך על פיתה של שיווי משקל ונותן לשחק בטניס כדי לשפר שיווי משקל ולהנות... אני יודע שCOD5-4 בסוני ממש טובים אבל נראה לי שלאקסבוקס יש משחקים דומים למולטי...

המישחקי ספורט שבאים אם הWII והWII FIT לא מציגים את היכולת האמיתית של הקונסולה

יש מישחקים הרבה יותר מוצלחים מהם ובכללי הWII FIT (זה שמגיע אם ה"פיתה " -"בלנס בורד" ) נועד ליגרום לאנשים שחושבים שזה יעזור להם לעשות כושר ליקנות אותו

והWII ספורט זה מישחק שברוב האזורים מגיע בחבילה של הWII ויותר נועד להראות חלק מהשליטה ולהראות את זה לחברים

אבל זה לא משקף את הקונסולה עצמה

תנסה לימצוא מישהו אם מישחקים נחשבים להראות לך אותה

אם חברים זה סבבה חוץ מכמו שאמרתי עניין השלטים למרות שחלק מהמשחקים תומכים גם בגימפאד גימקיוב שהרבה יותר זול

בעניין COD5 אני אהבתי מאוד את השליטה בWII ויש גם מולטי מקוון נחמד

אבל בגרפיקה ומולטי מקוון גירסת הPS3 הרבה יותר טובה וזה כבר עניין של עדפה אישית שליטה מול גרפיקה

פורסם

דרקבוי - אם אתה חושב על ליקנות מארה"ב -אז יותר משתלם לקנות PS3 - אין נעילה איזורית של משחקים ככה שאפשר לקנותם גם בארץ (אם מתעקשים), ואין צורך בספק / ממיר מתח שמוחק את ההפרש במחיר בין הקונסולות.

אירופה לדעתי לא זולה מספיק כדי שישתלם לותר על אחריות מקומית.

לגבי משחקים ארוכים - כמו שקרירין אמר - יש משחקים ארוכים , אך לצערי הרב יש גם טרנד כבד של משחקים קצרים.

צריך לבדוק מי נגד מי בכל משחק בימינו. אישית - משחק שנגמר מתחת ל10 שעות ויהיה המולטי שלו והציונים שהוא מקבל - די מוטל בספק אצלי (לדוגמא - מאד וורלד)

קרירין - קנית באלנס בורד?

אם לא , אני שמח שאתה חווה את דעתך עליו (כרגיל).

הWII FIT מיועד לאירובי קליל ותרגילי יוגה ושיווי משקל ועושה עבודה לא רעה בנושא (אבל כמובן , יש לך אותו כבר שנה כמוני ואתה מודע לכך, ממש ליד הPS3/XBOX שבהם אתה משחק במשחקים הבלעדיים שלהם כדי להשוות למחשב)

ליביו

פורסם

אין לי בעיה אם באלנס בורד כמו כל מוצר נישה אחר אבל כאחד שלמד ועבד בעבר בתחום הכושר

המישחק WII FIT עצמה ניראת לי דבילית ביותר ואפשר לעשות אימונים טובים גם בלי לישרוף כסף על זה

בנוגע למישחקי 360\PS3 הרבה מהם מגעים גם לPC ויש לי גימפאד 360 שתומך ברובם מצוין

ככה שכן אני מכיר הרבה מישחקי HD

פורסם

באמת ? מתי סיימת וינגייט?

כמו שאמרתי בקשר לWII FIT - זה לא חדר כושר ולא מתיימר ליהיות - זו אמורה ליהיות דרך כיפית לעשות תרגילי יציבה וגמישות ואירובי קליל בלי לצאת מהבית.

תכף תגיד שגם הBRAIN AGE זה לא משהו - כי למדת חינוך ולעשות מבחנים פסיכוטכנים עוזר יותר.

בקשר לPC עם ידית מול מסך 22 לעומת קונסולה בסלון - אם אתה חושב שזה אותו הדבר , קטונתי כבר.

ליביו

פורסם
באמת ? מתי סיימת וינגייט?

לפני שנים ואני לא קורא לזה לסיים ווינגט כי עשיתי קורס מדריכים ולא תואר

אם כבר עשיתי הסמכה לחדרי כושר או משהו כזה

אבל אני לא קורא לעצמי אקדמי כי אני לא ובווינגט יש גם מסלולים כאלו

פורסם

אני יודע , במקרה חבר טוב שלי סיים (אקדמאי בהצטיינות) ועוד כמה למדו שם בתקופות כאלו ואחרות.

אם על סמך הסמכת מדריך חדר כושר אתה יכול לשפוט, באמת ...

זה כמו שטכנאי מחשב ישפוט קוד בפיתוח בערך וכל זה כדי להחליט אם מי שישחק במשחק עם הקוד הזה - יקבל תמורה נאותה לכסף.

ליביו

פורסם

אלו שהולכים למסלול תואר לומדים גם את עניין חדרי הכושר

ושני אחים שלי עשו שם תואר ואני מבין או לפחות הבנתי (שכחתי כבר חלק מהדברים ) הרבה יותר מהם בחדרי כושר

כי זה מה שלמדתי בווינגט בלי הרבה דברים אחרים וגם כי התאמנתי שנים בחדרי כושר

ותבין אין לי בעיה אם הבלנס בורד זה יכול להיות נחמד מאוד

ואולי הWII FIT נותן מידע חשוב על אימונים -אבל אתה לא צריך אותו

גם אם אין לך אפילו מישקולת אחת בבית אפשר לעשות אימונים טובים אם יש תוכנית טובה ורצון

פשוט צריך לחלק את זה לאירובי לחוד (אופנים \ריצה \וכו)

לאנארובי לחוד -תרגילי כוח

בין היתר להוסיף קצת גמישות

חדר כושר פשוט מוסיף לך הרבה יותר אפשרויות והרבה יותר דיוק

אבל WII FIT לא מוסיף לך את זה -הוא יכול להיות נחמד לאנשים שלא זזים מהספה אבל לא הרבה יותר מזה

פורסם

במילים מעטות - לא מסכים.

הוא נותן כלים חיוביים וטובים בחוויה קלילה וכיפית בצורה מאוזנת ומודרכת.

זה לא מאמן אישי , אבל למי שמחפש את הקצת תרגילים (כח , אירובי , גמישות ויציבה) ככה חצי שעה - שעה ביום - זה נחמד.

ליביו

פורסם

אבל אימון לא נימדד ב"נחמד "

יש לך מאמץ+זמן

ואני לא יודע עד כמה באמת אפשר להגיע אם הWII FIT

סתם לדוגמה בריצה אתה יכול להתאמן מבחינת זמן-מאמץ כמה שהגוף מאפשר לך

(מומלץ פחות מהמקסימום אבל אין לך הגבלה )

בWII FIT אני לא חושב שמבחינת מאמץ תגיע אפילו קרוב למקסימום

פורסם

מצחיק שהפכו קונסולה עכשיו גם למכונת כושר :lol: :lol:

טוב אני מסכים עם קרירין ה-WII FIT הזה לא יכול להיות אפילו קרוב למכון כושר.

אני מאמין שהם עשו את זה בעיקר בשביל הכיף שאפשר לזוז תוך כדי משחק אני לא חושב שזה היה אמור להיות מכונת אימונים כבר מהתחלה.

פורסם
  • מחבר

מכון כושר לא נועד ליציבות הוא נועד ברוב רובו הגדול לכוח שעל זה אי אפשר לעבוד עם WII כי אין לך בעצם שום כוח מנוגד לתנועה. מבחינת שיווי משקל ויציבה לדעתי זו דרך נהדרת להאתמן לזה כי הרבה יותר נעים להתאמן כל יום חצי שעה שעה בזמן שעושים משהו מאשר לא לעשות כלום... אני אישיתי כשאני מתאמן (ואני ספורטאי מקצועי) בבית באימונים קלילים כאלה לגמישות שיווי משקל וקצת כוח אני תמיד רואה טלויזיה ... הבעיה היא שבאמצע תרגיל אני נקרע מצחוק בגלל קלסו (שנות ה70)

יצא לכם לשחק את המשחק איגרוף בWII? הבנתי שזה צורך 4 שלטים כאילו 2 לכל שחקן... זה fightnight? כמו בפלייסטיישן??

ועוד שאלה... השלט של הWII איך הוא בדיוק מתאים למשחקים נורמלים לדוגמא COD או ZELDA? זה נראה לי ממש לא נוח...

פורסם

יצא לכם לשחק את המשחק איגרוף בWII? הבנתי שזה צורך 4 שלטים כאילו 2 לכל שחקן... זה fightnight? כמו בפלייסטיישן??

ועוד שאלה... השלט של הWII איך הוא בדיוק מתאים למשחקים נורמלים לדוגמא COD או ZELDA? זה נראה לי ממש לא נוח...

זה לא בדיוק 2 שלטים

זה שלט +התוסף שלו הנונצק

wii-controller-full.jpg

זוג כזה אתה מקבל בחבילה אבל היתר עולים כסף ובארץ הרבה יחסית

בעניין שליטה אני יסביר לך מה יש ואז תבין יותר

לשלט יש מצלמה אינפרה אדומה שמשמשת כמו עכבר בכללי קוראים לזה פוינטר וזה לא קשור לזיהוי תנוע

חוץ מזה בנונצק יש ידית אנלוגית ו2 כפתורים וזיהוי תנועה

בשלט יש 2 כפתורים ראשים (אחד מאחורה )

D-PAD

3 כפתורי תפריט

ועוד 2 כפתורים למטה וזיהוי תנועה

חוץ מזה יש רמקול שזה די נחמד

בCOD5 השליטה פשוט מצוינת אתה מכוון אם הפוינטר שזה הרבה יותר נוח מאנלוגית אבל לא יותר מידי מדויק כמו עכבר

הולך אם האנלוגית

יש לך כפתור נוח לירי לו זוכר אם B או כפתור אחר ואם אני לא טועה מחליף נשקים אם הD-PAD

בטח יש עוד דברים שאני כבר לא זוכר אבל השליטה פשוט מצוינת

הגרפיקה הרבה פחות טובה מפלטפורמות הHD אבל מספיק טובה להנות מאוד מהמשחק ויש גם מולטי מקוון נחמד

בעניין זלדה זה נוח אבל הזיהוי תנועה רק מחליף כפתורים רגילים ככה שאין הרבה יתרון על שלט רגיל

ואולי קצת חיסרון בגלל ניפנוף יתר

אבל הפוינטר מאוד נוח שצריך לכוון דברים כמו חץ וקשת וכו

בכל מקרה יש משחקים כמו מאד אורלד או טראומה סנטר שעושים שימוש מצוין בשליטה

יש משחקים כמו מאריו גלקסי לדוגמה שרוב המשחק זה רק מחליף כפתורים שצריך אבל לא פוגע במשחק בכלל רק לא מוסיף

ויש משחקים שהשליטה בהם לא נוחה אבל הרבה פעמים נותנים אפשרות במשחקים כאלו לשחק אם גימפאד גימקיוב או שלט "קלסי"

בעניין מישחקי האגרוף יש כל מיני לא fightnight אבל אחרים

אני לא התעמקתי בהם אבל בקרוב יוצא משחק חדש של נינטנדו

פורסם

לא קראתי את כל ההודעות באשכול...

קראתי רק את ההודעות בעמוד הראשון...

בכל מקרה, לבעיה שלך, אני דווקא חושב שהכי טוב זה PS2! כן כן... לא טעות במספר... PS-2!

הוא זול... (לדעתי עד 800 שקל+צ'יפ)

יש שם המון משחקים...

אין יותר סבבה מלשחק עם החבר'ה פרו 2009 עליו (הפרו על הPS3 הוא ממש מעצבן)

אין ספק שאם היית שואל אותי, כיום אם PS3 או PS2 הייתי אומר לך PS2... רק בגלל של-3 אין צ'יפ...

לגבי הXBOX... יש את כל נושא האינטרנט, שמחברים, לא מצאו לזה שימוש גדול מדי...

אבל כן זאת הבחירה שלך...

ואם אתה כן קונה את המכשיר בחו"ל... אז הPS2 הוא זול משמעותית יותר מבארץ... (קראתי על זה כתבה לאחרונה שסוני הצהירו שהם מורידים את המחירים של ה-2 כדי שהוא יתחרה עם הWII והXBOX)[br]פורסם בתאריך: 8.05.2009 בשעה 14:41:43

נ.ב

למה לא WII

http://www.youtube.com/watch?v=P6-PPvfF7MI

http://www.youtube.com/watch?v=ghk0twrrPi4

פורסם
הוא זול... (לדעתי עד 800 שקל+צ'יפ)

תוסיף למחיר הזה כרטיס זיכרון שלא קים

ותוסיף לזה חיבור ל4 גימפאד שלא קים

חוץ מזה המכשיר כבר מת מיצרים לו בעיקר זבל ואת הגרסאות הנחותות ביותר של המולטיפלטפורם

אם כבר זול ה360 ארקיד נותן הרבה יותר תמורה לכסף

פורסם

אוקיי XBOX 360 יותר טוב כמה פעמים צריך להגיד את זה.!

:pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים