עבור לתוכן

xbox או ps3 שוב...

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהיו על זה אלף דיונים פה ועברתי על רובם לפחות מה שמצאתי אבל אני עדיין לא מסופק מהתשובות מה גם שחלק מהדיונים ישנים ומאז דברים רבים השתנו.

טוב... אני רוצה לקנות פלטפורמה חדשה למשחקים חשבתי בהתחלה לקנות מחשב חדש כי שלי ישן אש... יש לי כבר מפרט מוכן והכל הבעיה היא שזה יוצא 5500 שח... ואני לא גיימר רציני סתם אוהב לשחק...

יש איזו חנות עם מלא סוני פלייסטיישן 3 וטלויזיות 42'' שמשכירים את זה למשחקים ואני משחק שמה הרבה וזה בן זונה של דבר ככה שחשבתי לקנות קונסולה במקום מחשב במיוחד כי זה הרבה יותר זול. אני לא יודע איזה מ2 הקונסולות עדיפה בהנחה שאני לא אקנה אותה בארץ אלא באירופה או בארה"ב אם יש הבדל משמעותי במחיר.

מבחינת אקסקלוסיבים לא אכפת לי בסופו של דבר אני ימצא משחקים שאני יאהב ב2 הקונסולות. אני מחפש דווקא משחקים לכמה שחקנים כאילו לא LIVE אלה עם חברים וגם כאלה לסינגל עם עלילה ארוכה.

יש לי מסך HD READY ככה שזה פחות עדיף ל360.

מה דעתכם? אילו שיקולים עוד אתם יכולים לתת לי בעד ונגד הצדדים? בעיות חומרה? גרפיקה ועוד.. תודה על העזרה

פורסם

xbox תומך עד HD redy ולא Full כמו ps3 מה שכן לxbox אפשר להוריד משחקים ולps3 לא וכל משחק עולה איזה 300-400 שקל..

והבדלי גראפיקה לא קריטיים...הייתי אומר ללכת על xbox תחדש ותהנה :xyxthumbs:

פורסם

יש תוכניות לגרסה חדשה של XBOX 360 עם מעבד 45NM/32? אני מתכנן לקנות לקראת סוף השנה.

פורסם
  • מחבר

xbox תומך עד HD redy ולא Full כמו ps3 מה שכן לxbox אפשר להוריד משחקים ולps3 לא וכל משחק עולה איזה 300-400 שקל..

והבדלי גראפיקה לא קריטיים...הייתי אומר ללכת על xbox תחדש ותהנה :xyxthumbs:

אתה מתכוון עם צ'יפ... ככה שזה בלי LIVE ... למרות שהוא בכל מקרה בתשלום שנתי... זה גם מבטל אחריות?

פורסם

אני יודע שהיו על זה אלף דיונים פה ועברתי על רובם לפחות מה שמצאתי אבל אני עדיין לא מסופק מהתשובות מה גם שחלק מהדיונים ישנים ומאז דברים רבים השתנו.

טוב... אני רוצה לקנות פלטפורמה חדשה למשחקים חשבתי בהתחלה לקנות מחשב חדש כי שלי ישן אש... יש לי כבר מפרט מוכן והכל הבעיה היא שזה יוצא 5500 שח... ואני לא גיימר רציני סתם אוהב לשחק...

יש איזו חנות עם מלא סוני פלייסטיישן 3 וטלויזיות 42'' שמשכירים את זה למשחקים ואני משחק שמה הרבה וזה בן זונה של דבר ככה שחשבתי לקנות קונסולה במקום מחשב במיוחד כי זה הרבה יותר זול. אני לא יודע איזה מ2 הקונסולות עדיפה בהנחה שאני לא אקנה אותה בארץ אלא באירופה או בארה"ב אם יש הבדל משמעותי במחיר.

מבחינת אקסקלוסיבים לא אכפת לי בסופו של דבר אני ימצא משחקים שאני יאהב ב2 הקונסולות. אני מחפש דווקא משחקים לכמה שחקנים כאילו לא LIVE אלה עם חברים וגם כאלה לסינגל עם עלילה ארוכה.

יש לי מסך HD READY ככה שזה פחות עדיף ל360.

מה דעתכם? אילו שיקולים עוד אתם יכולים לתת לי בעד ונגד הצדדים? בעיות חומרה? גרפיקה ועוד.. תודה על העזרה

קודם כל היום מיפרט מחשב שייתן לך ביצועים גרפים מעל הקונסולות הנפוצות היום ברוב המישחקים עולה 3000 ולא 5500 שקל

מיפרט ב5500 שקל אם הוא הורכב טוב ייתן לך הרבה הרבה מעל קונסולות אבל זה ממש מיותר היום

בעניין מה עדיף אין תשובה ברורה

אני דווקה למישחקים אם חברים (לא מקוון ) ממליץ על הWII הבעיה שהשלטי מישחק שלו מאוד יקרים בארץ

אבל בעיקרון לכל קונסולה ניחת יש מספיק משחקים כאלו

מישחקי סינגל ארוכים אין היום הרבה בקונסולות

יש פה ושם מישחקים ארוכים אבל בדרך כלל הרבה מישחקים קצרים והרכיב אונלין מאוד משמעותי

פורסם

מה קשור WII עכשיו?

נגיד הוא רוצה לשחק MK עם חברים , או SF4 , או TEKKEN שיצא , או FIFA וPRO EVOLUTION , אתה חושב שהגירסאות לWII (למה שיש בכלל) קשורות?

מה גם שאם הוא רוצה לשחק עם חברים - מחשב לא יעשה את העבודה - גם ב10000 ש"ח (שוב - כי חלק מהמשחקים פשוט לא יוצאים אליו)

ליביו

פורסם

מה קשור WII עכשיו?

נגיד הוא רוצה לשחק MK עם חברים , או SF4 , או TEKKEN שיצא , או FIFA וPRO EVOLUTION , אתה חושב שהגירסאות לWII (למה שיש בכלל) קשורות?

מה גם שאם הוא רוצה לשחק עם חברים - מחשב לא יעשה את העבודה - גם ב10000 ש"ח (שוב - כי חלק מהמשחקים פשוט לא יוצאים אליו)

ליביו

MK\SF4\TEKKEN

זה רק ל2 שחקנים

FIFA וPES יש גם לWII וPES האחרון נחשב גם טוב יותר בWII

אבל חוץ מיזה יש גם הרבה מישחקים ל4 שחקנים

SSBB הבולט ביותר \מאריו קארט \כל מישחק ספורט של מאריו וגם מישחקי ספורט אחרים

יש גירסה מוצלחת מאוד של בומברמן יש מספיק

ורובם קל מאוד ללמד אנשים איך לשחק SSBB לדוגמה תוך כמה דקות גם ה"לא גימרים" מבינים מה לעשות

ה360\PS3 מתאימים יותר למישחק קבוצתי של גימרים שמכירים את הכפתורים והכל

אבל לא מתאימים לאורחים רגילים

בנוגע למחשב במישחקי ספורט תיקנה 4 גימפאד 360 תחבר לטלוויזיה וזה סבבה

יש את הבעיה כמו בקונסולות הHD שיש פחות מישחקים לאורחים רגילים

ככה שצריך לחשוב מה באמת הצרכים

וחוץ מיזה עוד משהו לטובת הWII היום אמא שלי "תפסה" אותי בחיסול בוס במאד אולד (הרבה שימוש בזיהוי תנועה הזוי )

וזה גורם לצחוקים

במישחקי מולטי אז ביכלל

פורסם

קרירין - תאמין לי - איתך אי אפשר להתווכח.

ואללה , אם אתה אומר שהPES יותר טוב לWII מלPS3 - כנראה יש לך את שניהם בבית ושיחקת בשניהם.

(לי כנראה אין את שניהם בבית , רגע , בדקתי בסלון , בעצם יש) אתה יכול להגיד שזה אולי שונה ומחדש יותר בתחום השליטה.

מי שאוהב משחקי כדורגל ומרוצה מהדרך הסטנדרטית שלהם - יהיה יותר מרוצה כנראה מגירסאת הPS3 / XBOX.

וכנ"ל לשאר המשחקים שהם רק "2 שחקנים"

הבחור מחפש תחליף מחשב למשחקים , אתה חושב שהWII תחליף מחשב?

הוא אמר שהוא מחפש משחקי מסיבה ? (שלרוב בין חברי חוץ מMARIO KART - לא ממש מחזיקים מעבר ללהראות לחברה מה זה WII)

לגבי לחבר מחשב לטלוויזיה - בכלל לא מסורבל, ויש לו המון משחקים ל2 שחקנים ומעלה.

(או שלא)

בקיצר , אפילו בדעות שלך ובהקשרים האלו אתה לא ממש קוהרנטי ועקבי.

לפותח השרשור , ברגע שהורדת את עניין הבלעדיים השיקולים שלך פשוטים יחסית:

PS3: יקר יותר , כולל נגן בלו ריי מובנה , כולל כרטיס רשת אלחוטי , שלטים יקרים יותר אך עם סוללה פנימית ומהירים יותר להטענה (דרך כל USB)

XBOX: אין אחריות רשמית , יש אופציה לפרוץ , שירות און ליין בתשלום של (לפחות) 50 דולר בשנה.

כל שער ההבדלים מתמקדים בעיקר בנוחות השלטים ובאיזה בלעדיים אתה מעדיף.

ליביו

פורסם

http://www.gamespot.com/wii/sports/pes2009/index.html

מול

http://www.gamespot.com/xbox360/sports/pes2009/index.html

בFIFA ה360 קיבל ציון יותר טוב אבל גם הWII קיבל ציון טוב

והוא אמר בפרוש מישחקים לכמה אנשים לא רק ל2

ובזה הWII מנצח

רק תיבדוק מה עושים במאדן הבא לWII הדגש הגדול ביותר יהיה על מולטי לא מקוון

וכן אני יודע שאתה מאוכזב מהWII ובטח לא שיחקתה במישחקים שיצאו לאחרונה כמו מאד אורלד לדוגמה (לא קשור למולטי)

אבל מאז תקופת הבצורת יצאו כמה מישחקים טובים והוכרזו הרבה מישחקים חדשים

פורסם

קרירין - שיחקתי ברוב המשחקים לאחרונה ואני מאוכזב עקב הטעם שלי במשחקים והמשחקים שיוצאים לזה (ומשחק אחד טוב שנגמר "טיפה" מהר - זה לא פתרון).

אישתי לעומת זאת מאוד מרוצה.

יש לזה שוק - אבל לגיימר שמחליף מחשב - זה לא זה , זה יותר מוצר משלים.

אני לא אומר שאני מאוכזב מהמכשיר, אלא שעד שיצאו משחקים חדשים - המצב יבש.

(בינתיים אני בPS3 וDSI החדש שקיבלתי)

ליביו

פורסם

זה לא אמור להחליף מחשב אבל כן לתת פיתרון מצוין למישחקים אם חברים לא אונלין חוץ מהעלות של השלטים

זה הכל

פורסם

הבחור כתב שזה יחליף מבחינתו קניית מחשב חדש.

זו הכוונה שלי בדיוק בקריאה סלקטיבית.

ליביו

פורסם

הוא דיבר על מבחינת מישחקים

ואמר :

1-שהוא לא משחק הרבה

2-שדגש על מישחקים אם חברים לא אונלין

פורסם

טוב... אני רוצה לקנות פלטפורמה חדשה למשחקים חשבתי בהתחלה לקנות מחשב חדש כי שלי ישן אש

יש איזו חנות עם מלא סוני פלייסטיישן 3 וטלויזיות 42'' שמשכירים את זה למשחקים ואני משחק שמה הרבה וזה בן זונה של דבר

אם משני אלו אתה לא מבין שהוא חושב על קונסולת HD במקום לשדרג מחשב , אני כבר באמת לא יכול לעזור לך.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על הוויכוח הסוער LOL

הקונסולה מחליפה מחשב כמו שליביו אמר...

אני לא מתכנן לקנות את זה בארץ לא משנה מה בגלל המחיר המופרז וגם המחיר לא קריטי לי רק שיתאים לצרכים...

אני זוכר שפעם כשהייתי קטן לחבר שלי היה נינטדו 64 ושמה היו משחקים כמו סופר מאריו וזלדה שהיו ארוכים מאוד ולקח לנו שעות על גבי שעות על גבי שעות לגמור אותם... היום בקונסולות אין דברים כאלה?

לא יצא לי לשחק עם הWII במולטי אלא רק פעם אחת אצל הפיזיוטרפיסט שלי חחח הוא שם אותך על פיתה של שיווי משקל ונותן לשחק בטניס כדי לשפר שיווי משקל ולהנות... אני יודע שCOD5-4 בסוני ממש טובים אבל נראה לי שלאקסבוקס יש משחקים דומים למולטי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים