פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים שלום לכולם. פתחתי את המארז שלי והסתכלתי על גוף הקירור של המעבד, וראיתי שהמאורר קצת אפור יותר מאשר הוא היה בהתחלה... תפס אבק.. גם הגוף עצמו ראיתי קצת התאבק.. אז מה שאני רוצה לדעת זה, איך אתם מנקים את גוף הקירור שלכם, האם צריך להוציא אותו ובכל פעם למרוח מחדש את המשחה הטרמית.. בקשר לגוף הקירור, עם מים? איך אתם מנקים את המאורר.. האם אני צריך להוריד אותו מגוף הקירור? ובכלל כל מה שאני צריך לעשות כדי לקבל שוב את מקסימום היעילות ראוי לציין כי עוד לא יצא לי לעשות זאת, ולכן אני שואל את כל השאלות האלו.. יום טוב
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים אני מנקה עם "פוווווווו" חחח ומוציא אבל שאפשר עם היד.... אממ דיברתי עם SUBX לא מזמן והוא נתן לי רעיון מצוין ! הוא משתמש במברשת
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים תזהר עם המברשת= חשמל סטטי!תקנה אוויר דחוס...אם אתה רוצה לעשות עבודה יסודית תוריד את ההיסטינק קודם, תנקה אבק ממנו ומהמעבד ותשים משחה טרמית חדשה
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים תזהר עם המברשת= חשמל סטטי!תקנה אוויר דחוס...אם אתה רוצה לעשות עבודה יסודית תוריד את ההיסטינק קודם, תנקה אבק ממנו ומהמעבד ותשים משחה טרמית חדשהמורידים קודם את ההיסטינק ואז עוברים בין כל הכנפיים שלו עם המברשת.....זה עובד מצוין !כמובן שמשחה תרמית מחדש....
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים למישהו יש הסתייגות מניקוי גוף קירור ושאר חלקי מארז עם לחץ אוויר תעשייתי? :-Xאני השתמשתי בנייר טואלת והעברתי אותו בין השיניים של הגוף קירור.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים במעבדות מחשבים רגילות מנקים אבק עם לחץ אויראז מי שאומר שזה לא טוב דיי טועה..מניסיון שזה מנקה הכי טוב והכי יסודיאבל כולך אחרי זה יוצא לבקן ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים בד"כ נלווים לאויר גם רסיסי מים ושמן, לכן לא מומלץ להתמש בלחץ אויר.מה פתאוםאם קונים תרסיס אוויר דחוס איכותי יוצא נטו אוויר בלי שום מים וברור שבלי שום שמןאוויר דחוס איכותי אפשר למצוא בחנויות צילוםשם יש את האוויר דחוס הכיאבל גם הכי יקר
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים אם אתה רוצה לעשות עבודה יסודית תוריד את ההיסטינק קודם, תנקה אבק ממנו ומהמעבד ותשים משחה טרמית חדשה לשים משחה רק לאחר נקיון יסודי בעזרת אלכוהול , כן ?
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר הבנתי, אבל אני לא מתכוון לקנות עכשיו אוירק דחוס, ומי שמכיר את גוף הקירור AeroFlow יכול לראות שהרווחים ממש ממש מזעריים בין בחריצים, וקצת קשה לנקות עם מברשת כלשהי..ומה בנוגע למאורר? זה TMD Fan למי שלא יודע.. :]עוד דבר, אני צריך לנקות את המשחה מהמעבד והגוף שוב?כי הרכבתי את הסינק הזה לפני איזה חודש טיפה יותר..והמשחה גם שמתי אז..
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים אם החלפת משחה לפני חודש , אין צורך לשים משחה חדשה .בנוגע למאוורר , אם אתה יכול לפרק אותו להוריד את המדבקה ולשמן , מה טוב .אם לא , אל תתעסק יותר מדי ונקה אותו רק מאבק .
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים אני מנקה ככה:מוריד ת'היטסינק מהמעבד, מוריד ממנו ת'מאוורר.ת'מאוורר מנקה עם מברשת קטנה (או מכחול גדול),ת'היטסינק אני מנקה עם המברשת, אח"כ שם אותו בכיור ושופך עליו קומקום של מים חמים (להזהר),ת'תחתית מנקה עם אלכוהול.מחזיר הכל.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים תזהר עם המברשת= חשמל סטטי!מה הקשר?!אתה לא מנקה את המעבד או משהו כזה.. זה רק גוף קירור , הוא לא משהוא אלקטרוני..לתגובה הראשונה: להיתרחק מניקוי מים, כי כשניקיתי את הSLK600 שלי עם מים לאחר כ10 דקות כולו היה לבן מאבנית אז ניקיתי עם סילית..אכן אני מנקה עם מברשת קטנה כזו והיא מוציאה את כל האבק מה"צלעות" של הגוף קירור.את הבסיס שלו אני מנקה גם עם אלכוהול.ו.. אם מיתחשק לי אז אני לוקח את השואב אבק והופך אותו למצב מפוח והוא מעיף את שאר האבק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.