עבור לתוכן

המלצה למארז עד 750 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לקנות מארז שקט וקריר בסכום של עד 750 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה.

המארז מתוכנן למערכת של i7+UD4P+275/260GTX, עם מקום לSLI אפשרי.

אני לא מתכנן להתעסק איתו יותר מדי, אז אני מעדיף שלא יצבור אבק.

תודה לכל המגיבים.

פורסם

HAF 932 3 מאווררים גדולים , מתאים בתקציב , אבל אין פילטרים לאבק ולא יודע בקשר לשקט

ANTEC 1200 - חריגה ל830 ש"ח תתן לך - מארז ענקי אם המון מקום עבודה , אפשרות לסידור כבלים מצוין , ולקטע הטוב ביותר הקירור , ומניסיון - הוא שקט , נקי ויעיל ביותר

3 מאווררים של 120 מ"מ מקדימה שמכניסים אוויר במהירויות שניתנות לשליטה ( 1200 , 1600 , 2000) שלושת המאווררים האלה בעלי פילטרים מובנים במארז שנוח להוציא ולנקות , מאחורה שני מאווררי 120 מ"מ שמוציאים אוויר אם אותה אפשרות לשליטה במהירות , כל חמשת המאווררים הללו בעלי לדים כחולים

ולמעלה יש לך מאוורר 200 מ"מ שמוציא אוויר במהירויות שניתנות לשליטה ( 400 , 800 , 1000)

כמו כן יש לך אפשרות לשים מאוורר 120 מ"מ ללא צורך בברגים מול הכרטיס מסך ( מוציא או מכניס אוויר לבחירתך - מומלץ מכניס ) מגיע אם פילטר אבל ללא המאוורר

אני חייב להגיד שהמארז הזה הוא קר , שקט גדול וכל מה שצריך ממארז מקום לSLI? אם אתה רוצה יש מקום גם ל4 כרטיסי מסך .

לי יש את המארז ואני נורא נורא מרוצה ובהתחלה חשבתי גם על סכומים של 650 עד 750 שקל והחלטתי להשקיע ולקנות אותו והוא אולי יחסית יקר אבל חוץ מזה שמגש לוח האם לא נשלף - הוא מושלם.

פורסם

ב10 שקל יותר האנטק 1200 לפי דעתי הרבה יותר מאוורר , היתרון היחידי שיש לSNIPER על האנטק זה שלא צריך לנתק את הלוח אם בשביל להחליף קירור למעבד..

פורסם

ה - 1200 לא הרבה יותר מאוורר (אם בכלל יש לו יתרון כלשהוא בתחום הזה).

והסנייפר עולה 795 למזומן.

פורסם

זה לא שהוא עשוי מאלומיניום ומדברים פה על עשרות שקלים , ה1200 גם יעלה במזומן פחות , אני חושב שאם כבר מצא חן בעיניו הסניפר - אז HAF 932 אם שלושה מאווררים של 230 מנצח אותו מבחינת אוורור.. וגם זול יותר ביחסית הרבה

פורסם

החיסרון של ה - 932 זה שאין לו פילטרים.

אחרי תוספת מאווררים בצד הסנייפר מקרר לא פחות טוב ממנו וההפרש במחיר ביניהם הוא כ - 100 ש"ח.

פורסם

אני מסכים איתך ב100 אחוזים שהSNIPER אכן מארז מצוין אבל 932 אם מוד קטן יעלה פחות ויהיה יעיל יותר , חוץ מזה שאפשר לנקות את האבק גם מבפנים.

פורסם

הסנייפר מגיע על הדרך גם עם בקר מאווררים, ולגבי השוואה לאנטק 1200.....

יותר מאווררים לא אומר יותר טוב. האנטק במצבו המקורי הוא בלאגן אחד גדול של זרימת אוויר ומערבולות. הוא גם רועש בהרבה מהסנייפר.

אני ממליץ על ה CM סנייפר או הNZXT קאוס שנמכר כרגע במחיר די מצחיק של 850 ש"ח (אם יש אפשרות לחרוג לכיוון, זה פשוט שווה את זה. מגש לוח אם נשלף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים