עבור לתוכן

התלבטות בין ‏HD 4550 לבין ‏HD 4650 Ultimate שניהם של SAPPHIRE עם קירור פסיבי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 500 ש"ח לכל היותר.

אני מעוניין בקירור פסיבי כשהדבר החשוב לי ביותר זה היחס בין המחיר לתפוקה של הכרטיס, כלומר כדאיות השקעה. ומה ההבדל המהותי ביניהם, מה לא ירוץ לי ב4550 וכן ירוץ ב 4650 ?

מבחינת הצרכים, אני צריך אותו להרצה של סרטים, מולטי טסקינג, וקצת משחקים (לדעתכם RA3 יעלה על 4550 ?) המסך שלי כרגע 19 אבל אני מקווה לקנות בעתיד 22.

זהו בערך, ברור לי שה 4650 עולה באיכותו על ה4550 השאלה האם זה שווה את הפרש המחירים, והאם מבחינת הצרכים אני בכלל צריך אותו, בKSP הראשון עולה 280 ש"ח והשני 430 ש"ח.

אני יחסית חדש פה בפורום, מקווה שהכותרת תקנית (אין לי תקציב מסוים, אני מבחינתי להוציא כמה שפחות) ושהגדרתי הכל נכון, אשמח להגיב ולחדד אם פספסתי משהו.

בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

מעבד E8400

לוח אם P43

אני מרכיב עכשיו את המחשב, עוד אין לי אותו.

אתה יכול להסביר לי במה הם יותר טובים ? כלומר, אני מבין את העניין של הזכרון והביטים, אבל לי משנה בפועל, במה 4550 פחות טוב מהם מבחינת הרצה של דברים ? את מה הוא לא יריץ ואת מה כן לעומתם ? ובאופן ממוקד, ה RA3 ירוץ על 4550 ?

פורסם

על הגדרות נורמליות הוא ירוץ גרוע, HD4550 כרטיס גרוע מאד למשחקים (ה - HD4650 בגרסת ה - GDDR2 מעט פחות גרוע אבל גם כן לא מומלץ כלל).

באופן כללי ה - 9600GT עדיף די משמעותית על ה - HD4670 במשחקים על ב - RA3 דווקא כרטיסי מסך של ATI מראים עדיפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים