עבור לתוכן

מה אתם אומרים על השילוש ?

Featured Replies

פורסם

שידרגתי לאחרונה את המחשב שלי והזמנתי את השילוש הזה: :biggrimjackbox:

לוח אסוס A7N8X דלוקס V2 (הרבה אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר אבל השגתי אותו ב-750 ש"ח)

מעבד בארטון 2500

זכרונות ג'ייל גולדן דרגון שני סטיקים של 256MB 400MHZ

וכמו כן אודיג'י 2 ורדאון 9800.

מה אתם אומרים,שווה?

פורסם

כ.מ טוב ;)

בטח זה מעולה... תתחדש

פורסם

שווה.... תלוי כמה אתה מתכנן לשלם על כל זה

פורסם

למה אתה צריך את ה-AUDIGY 2? יש שימוש מיוחדים לכרטיס? במידה ואתה סתם רוצה להנות ממוזיקה/משחקים אתה יכול להישאר עם כרטיס הקול המובנה המצויין של ה-A7N8X. מה המחיר של זכרונות ה-GEIL? במידה ומחירם אינם נמוך במיוחד מומלץ לקחת זכרונות TWINMOS שעולים בערך אותו הדבר וניתן לעשות איתם OC טוב יותר.

פורסם

ניתן לעשות עם ה- TWINMOS OC טוב יותר מה-GEIL?

ואם הוא לא עושה OC מה עדיף?

פורסם

The Golden Dragon are much better than the basic Twinmos when it comes to overclocking and memory timings, they cost about 200 nis more though.

פורסם

במחיר של ה-GEIL GOLDEN DRAGON ניתן לקנות CORSAIR CAS 2 או 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original המצויינים ל-OC.

פורסם

הכרטיס קול על הלוח מאוד איכותי, אבל אם יש לך שימושים מיוחדים {שהכרטיס OB לא מתאים להם} אז בסדר שקנית כרטיס אחר.

למה שני סטיקים?

סטיק אחד עדיף, ואם אני לא טועה זה גם יוצא יותר זול...

פורסם
  • מחבר

שני סטיקים בגלל הדואל, ככה אמרו לי ב-PCH למרות שיש לי AMD

מה אתם אומרים?

פורסם

אז PCH הצליחו די לעבוד עליך...

השיפור אצל AMD מ-DUAL DDR הוא רק כ-3%, ואין שום הצדקה שבעולם לקחת 2 סטיקים, אלא אם כן אתה אוהב לזרוק כסף..

פורסם

למה אודיג'י 2 ? האם אתה מתכנן לחבר למחשב מערכת רמקולים של שבעה ערוצים ? כי אם לא, אז זה ביזבוז טוטאלי. הכרטיס קול אונבורד של אסוס מאוד מאוד איכותי ויספיק לרוב הצרכים שלך.

אגב, אתה מבצע OC? כי אם כן (לפי הזיכרונות נראה שכן) תחליף את הזיכרונות שיבואו בסטיק אחד של 512MB. הדואל פוגם בביצועי ה-OC... ובין כה וכה השיפור על מערכות AMD אינו גדול...

פורסם
  • מחבר

אז אני אחליף לסטיק אחד של 512.

OC לא מתוכנן כרגע ואני לא מוצא זכרונות של קרוסייר.

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג(ולא בפנדה!!!!!!!) :itschy:

פורסם

הזכרונות הללו פנטסטיים ל-OC, קח אותם בראש שקט.

ושוב, לדעתי אודיג'י 2 זה ביזבוז מיותר...

פורסם
  • מחבר

או קיי אז החלפתי לסטיק אחד של 512 של ג'ייל גולדן דרגון.

איך הזיכרון הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים