פורסם 2009 במאי 716 שנים מה בכלל היו התכונות שלו? במה הוא כל כך מיוחד?יש לו מפרט מצוין מערכת הפעלה טובה והוא סלידר שכולל מסך מגע
פורסם 2009 במאי 816 שנים אבל לפי ידיעתי ותקנו אותי אם אני טועה אין לו איזה טכולוגיה מתקדמת כמו לאייפון שהיה מולטי טאץ' ודברים כאלה...
פורסם 2009 במאי 816 שנים אבל לפי ידיעתי ותקנו אותי אם אני טועה אין לו איזה טכולוגיה מתקדמת כמו לאייפון שהיה מולטי טאץ' ודברים כאלה...צודק.חבל שאין מולטי טאץ' זה יכל להיות הפלאפון עם המסך הכי טוב היום
פורסם 2009 במאי 816 שנים צודק.חבל שאין מולטי טאץ' זה יכל להיות הפלאפון עם המסך הכי טוב היוםיש לו מקדלת אין שום צורך בMultitouch...
פורסם 2009 במאי 816 שנים אחוזים גדולים מהמכשיר הזה יהיו גם על משחקים אז ברור שצריך מולטי טאץ...אבל שטויות זה לא חסרון גדול, אפשר להסדר נהדר גם בלי זה.
פורסם 2009 במאי 816 שנים אתה לא צריך מולטי טאץ כי זה רק יסתיר לך חלק מהמסך במשחקים כמו האיפון המקלדת נישלפת הרבה יותר טובה ובטח טובה לאמולטורים שיצוצו למכשיר ולמשחקים אחרים המסך מגע רגיל צריך להספיק
פורסם 2009 במאי 816 שנים לא צריכים לצוץ אימולטורים למכשיר, יש אימולטור לכל פלטפורמה כמעט לסימביאן כבר שנים, GBA/GBC/SENS ואפילו הפלטפורמה של הקווסטים של לוקאס ארטס, אני למשל הרצתי את עולם הדיסק ומשחקים רבים אחרים על הN95 שלי וזה עבד יופי.חוץ מזה שהNgage לא מבוסס על מסכי מגע אלא על keypad. בכל מקרה הN97 לא תוכנן כפלטפורמת משחקים אלא כפלטפורמת אינטרנט ניידת מלאה, ישומי אופיס, דוא"ל, ורשתות חברתיות הם העיקר שלו.
פורסם 2009 במאי 816 שנים בכל מקרה הN97 לא תוכנן כפלטפורמת משחקים אלא כפלטפורמת אינטרנט ניידת מלאה, ישומי אופיס, דוא"ל, ורשתות חברתיות הם העיקר שלו.וכל מה שאמרת פה ועוד יש באייפון..אז כן מבחינת תוכנה וחומרה הN97 יהיה יותר טוב אבל בשביל זה לשלם יותר מ2000 שקל? נראה לי מטורף
פורסם 2009 במאי 816 שנים יש בו אותו הדבר שיש במכשירים מתקדמים של היום וטיפה יותר משודרגים...בתאכלס צריך לראות איך הביצועים בשטח ולפי סרטונים שראיתי ביוטיוב הוא נראה טוב לגמרי...אבל כן התג מחיר שלו משוגע
פורסם 2009 במאי 816 שנים וכל מה שאמרת פה ועוד יש באייפון..אז כן מבחינת תוכנה וחומרה הN97 יהיה יותר טוב אבל בשביל זה לשלם יותר מ2000 שקל? נראה לי מטורףאתה חיי בסרט אם אתה חושב שהIphone זה טלפון לישומים משרדיים...
פורסם 2009 במאי 816 שנים לא צריכים לצוץ אימולטורים למכשיר, יש אימולטור לכל פלטפורמה כמעט לסימביאן כבר שנים, GBA/GBC/SENS ואפילו הפלטפורמה של הקווסטים של לוקאס ארטס, אני למשל הרצתי את עולם הדיסק ומשחקים רבים אחרים על הN95 שלי וזה עבד יופי.חוץ מזה שהNgage לא מבוסס על מסכי מגע אלא על keypad. בכל מקרה הN97 לא תוכנן כפלטפורמת משחקים אלא כפלטפורמת אינטרנט ניידת מלאה, ישומי אופיס, דוא"ל, ורשתות חברתיות הם העיקר שלו.תוכנן או לא הוא יכול להיות מצוין גם למשחקים במיוחד אם כבר יש אמולטורים למערכת ההפעלה
פורסם 2009 במאי 816 שנים תוכנן או לא הוא יכול להיות מצוין גם למשחקים במיוחד אם כבר יש אמולטורים למערכת ההפעלה no shit Sherlock, אבל מי שקונה את המכשיר הזה בשביל משחקים הוא אידיוט...
פורסם 2009 במאי 816 שנים לא בגלל משחקים בגלל ה"הכל באחד" מאוד מוצלח מינוס המחיר משחקים זה רק חלק קטן מצלמה\מולטימדיה\גלישה\שטח אכסון לפי המפרט הכל צריך להיות סבבה המחיר מבאס אז נחכה שנה אולי אפילו שנתיים ובסוף זה יהיה זול או שיהיה מכשיר מקביל זול מהמתחרות
פורסם 2009 במאי 816 שנים אתה חיי בסרט אם אתה חושב שהIphone זה טלפון לישומים משרדיים...אני ממש לא חושב שאייפון הוא פלאפון ליישומים משרדיים אבל במחיר של 5000 שקל אפשר לקנות מחשב נייד טוב ופלאפון ממוצע...ואין בו איזשהי טכנולוגייה מתקדמת שהמחיר מוצדק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.