עבור לתוכן

שאלה על Nokia n97

Featured Replies

פורסם

אז חבל שלא ראית את התראד שפתחתי על ה HTC לפני שקניתי אותו...7000 ש"ח בחנוויות, לא משוגע?

אחרי חודשיים, הופ ירד לאיזור ה 5..ולאט לאט ירד, עד שקניתי אותו ב 4, כי זה היה מזומן, ללא מזומן הוא ביקש 4400.

ובדיוק זה כמו האייפון, שעד עכשיו עולה 3K לגרסת ה 8GB. עד לפני חודש היה 3400, לא ירד מהמחיר הזה כנראה עד שיצאו חדשים.

תקשיב, ותבין כבר שלא מעניין אף אחד העניין עם הHTC שלך, זה רלוונטי לפה בערך כמו המחיר של נעלי נייק בקירגיסטן.

המחיר שלו היה מטורף בארץ, אבל בחו"ל הוא עלה 600 דולר ולכן יבואנים "חכמים" וכמובן שגם אפורים הפסיקו לקחת עליו פרמיה מטורפת, והמחיר ירד ואל תשכח שעל סלולאריים יש 35% מס.

עכשיו, לא HTC ולא שום דבר לא עלה קרוב למחיר של הN97, המכשיר הזה מתומחר כמעט כמו מכשירי הcommunicator שלהם, שעדיין עולים 800-900 דולר אפילו שהאחרון בסדרה הושק לפני יותר משניים כזכור לי.

תבין מה זה מחיר של 900 פאונד, תבין שזה 5500 שקל, תבין שיורוקום קונה אותם במחיר נמוך יותר ממחיר הרחוב באירופה בשביל מחיר של 6400 שקל, ולדעתי רוב הסיכויים שלא תוכל להשיג אותו בפחות מ7500 שקל בארץ בחודשים הראשונים מתקופת ההשקה. יורוקום תביא איזה 50 מכשירים הם ימכרו במכירות "מכורות" לסלבריטאים, והחברים של הדילרים, מה שהספקיות יביאו כי הם מייבאים בשנים האחרונות מאוד יפה את רוב המכשירים לבד הם ימכרו במכיר יותר גבוה מזה, בדיוק כמו שקרה עם הN95, בסלקום המכשיר עלה 600 שקל יותר מיורוקום בהשקה אבל לפחות אצלהם זה היה במלאי ולא "תחכה חודשיים תקבל".

• תגובות 60
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שורה תחתונה תאריך השקה רישמי למכשיר בחו"ל ובארץ יצא כבר ?

פורסם

דובי על מה אתה מתעצבן?

המכשיר בכלל עלה בין 800-1000 דולר בחו"ל על מה אתה מדבר? הזמנתי אותו מחו"ל במחיר הזה ואחרי זה ביטלתי עסקה כי זה לא היה משתלם להביא משם לכאן.

קיצר חפרנו בזה מספיק הבנו את הנקודה שזה יעלה יקר, עד שהוא יגיע נראה מה יהיה איתו וזהו

פורסם

מי שקונה בחול שיזהר מאוד,וכמובן יחכה לפירצות המתאימות כי לפי מה שהבנתי המכשיר יהיה קשה לפתיחה באופן עצמאי

ויעלה כ300שח לפתוח אותו (לאחר בירור קטן עם BUGTEL)

זה בהחלט הולך להיות מכשיר חייתי אבל חכו גם בסבלנות לאחים הקטנים שלו שיעשו את אותה העבודה לדעתי :D

פורסם

הN95 שלי לא פרוץ ואני לא רואה שום סיבה לעשות את זה, לא נתקלתי בתוכנה אחת שאני צריך שהיא לא חתומה.

פורסם

אני מקווה שהמכשיר לא יהיה כמו סגנון אייפון ו APPLE שככה סוגרים לך תכוניות וכו'...זה יהיה מבאס.

פורסם

סוגרים תוכניות ?? :s05:

פורסם

כאילו אני מתכוון למערכת סגורה שצריך לפרוץ כל פלוץ בשביל זה...ממה שאני ידוע נוקיה לא עושה את זה אבל אני מקווה שזה לא ישתנה כדי להרוויח עוד כסף על המכשיר

פורסם

סימביאן מאז ומתמיד הייתה מערכת הפעלה סגורה, תוכנות לא חתומות לא ניתן להתקין ללא פריצה\חתימה התוכנה.

לי אישי מעולם לא היה לי צורך בלהתקין משהו לא חתום.

פורסם

המכשיר מעניין רק חבל המחיר המאוד גבוה

אני חושב שרובונו ניצתרך לחכות שיכנסו לו מיתחרים זולים יותר שיורידו את המחיר שלו בעתיד

אני רק מחכה שהשוק יהיה מוצף בסלולרים זולים אם מיפרט דומה לN97 (סלידר אם מסך מגה \מעבד טוב יחסית\מצלמה טובה \הרבה זיכרון לשמירות וכו )

זה סוף סוף "הכל באחד" מאוד מוצלח חוץ מהמחיר

פורסם

תפסיק להתבכיין, המכשיר הזה לא אמור להיות נחלת הכלל.

פורסם

אבל המפקד המפקד

nabot3bf.jpg

פורסם

:lol:

אפל הבטיחו חדשות עם ה IPHONE החדש...אני מקווה לטוב.

או למתחרה יותר שווה מחברות אחרות, לא LG סמסונג וחברות בטטה אחרות.

מבחינת מכשירים אין על NOKIA בתאכלס, אמינים איכותיים ואני מתאר לעצמי שהמכשיר הזה יהיה פיצוץ של דבר.

פורסם

מה בכלל היו התכונות שלו? במה הוא כל כך מיוחד?

פורסם

זה העיקרון, לכן אין סיבה מיוחדת שהוא יעלה מתחת ל-4000... לחשוב שזה יקרה בטח ובטח בטווח נראה לעין זה סתם חלומות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים