עבור לתוכן

שאלה על Nokia n97

Featured Replies

פורסם

האם הוא יצא כבר??

והאם הוא מושק בארץ, ואפשר כבר לקנות אותו בחברות?

וכמה הוא עולה הn97 בשקלים?

תודה למי שיענה על השאלות הנ"ל.. :]

ממני רן אונגו..

• תגובות 60
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יצא, יגיע עוד כחודש וחצי לארץ, מחיר ההשקה ביורוקום 6399 שקלים חדשים.

8)

פורסם
  • מחבר

לא יצא, יגיע עוד כחודש וחצי לארץ, מחיר ההשקה ביורוקום 6399 שקלים חדשים.

8)

6400 ש"ח..????

לא הגזימו??

אני חושב לקנות אותו ואח"כ עכשיו אתה אומר לי שזה יקר 6400 ש"ח.. וואי אין לי סכום כזה אפילו..

יש לי 5500 שקל, בסוף החודש יהיה לי ככה 9500 שקל טובים, אתה מציע לי לקנות אותו או שעדיף לקנות N96 בהרבה?

פורסם

תרגע, זה תמיד ככה המחירים ואחרי חודש חודשיים זה ירד.

להלן עם ה HTC TOUCH HD, פתחתי עליו תראד כשרציתי לקנות אותו, המחיר היה "רק" 6999 ש"ח.

היום 3800+-

ואלתשקיע מחיר מעל 4 על פלאפון! שזה גם מוגזם...מנסיון :P

פורסם

6400 ש"ח..????

לא הגזימו??

אני חושב לקנות אותו ואח"כ עכשיו אתה אומר לי שזה יקר 6400 ש"ח.. וואי אין לי סכום כזה אפילו..

יש לי 5500 שקל, בסוף החודש יהיה לי ככה 9500 שקל טובים, אתה מציע לי לקנות אותו או שעדיף לקנות N96 בהרבה?

אתה מודע לזה שזה מכשיר ב900 פאונד כן?

פורסם

יורוקום זה גם לא המקום לקנות אותו, אני מניח שבחנויות פרטיות המחיר יהיה גם מאד גבוה אבל אולי קצת הגיוני יותר...

ואין שום השוואה בין ה-96 ל-97, מכשירים שונים בתכלית...

פורסם

יורוקום זה גם לא המקום לקנות אותו, אני מניח שבחנויות פרטיות המחיר יהיה גם מאד גבוה אבל אולי קצת הגיוני יותר...

ואין שום השוואה בין ה-96 ל-97, מכשירים שונים בתכלית...

900 פאונד מחיר השקה, כשהוא יושק בארצות הברית אם הוא ייתמוך בתדרים נורמאליים המחיר שלו יירד קצת, נוקיה לא מוכרת בארצות הברית בכלל, הפלאפון יושק במלזיה ראשון(1 מתוך 3 מכשירים שמה הם מסדרת הcommunicator של נוקיה, ונוקיה שולטת על 95% מהשוק, זה גם אחת המדינות היחידות שהטאבלטים של נוקיה נמכרו בצורה נורמאלית) אאלט 1000 מכשירים הושקו שמה כבר במכירה מוקדמת. והמכשיר ישווק בתחיל יוני באירופה, באנגליה וודהפון הצהירה שהוא יעלה 900 פאונד, ככה שהמחיר ברחוב יהיה אפילו גבוה יותר בהתחלה.

בדיוק כמו שלN95 לקח חודשיים שלוש להיות זמין לארץ אחרי שהוא הושק רשמית(ע"י יורוקום), הכמות ההתחלתית שהגיעה הייתה אפסית, ואחרי חצי שנה המכשיר ירד במחירו בכמעט 1000 שקל אצל הספקיות, מ3600 ל2700(כאשר מחיר ההשקה היה כמעט 4700 שקל, מחיר מלאי זמין היה 3600, ואז זה התחיל לרדת).

תוך חצי שנה N97 יירד למחיר של סביבות ה4500-5000 שקל, אבל אל תצפו ממנו לרדת להרבה פחות, זה מכשיר מאוד מתקדם ומאוד יקר ולא רק בגלל הפרמיה של הכמות המוגבלת ותקופת ההשקה.

פורסם

ממש לא, תוך חודשיים שלוש הוא עושה את מה שהאייפון עשה וירד לכיוון ה 4+-, אין סיכוי 5K.

מכשירים שנחשבים בתקופה היום כמתקדמים כמו ש N97 יהיה מתקדם כשיצא, עלו פחות.

להלן גם חוץ מה HD, יש את המכשיר TOUCH PRO 2, שהוא מעולה מכל כיוון, עולה היום בערך קצת מעל ה HD.

ו HTC זו לא חברה זולה במיוחד.

זה ידוע שכל החברות מפציצות במחיר השקה מוגזם מהרגיל, ככה זה תמיד...פשוט צריך לחכות ולא להתלהב ולקנות כמו משוגע, כשקניתי את ה HD ב 4K, היה בחור שהגיע להתקין תוכנה בחנות והוא קנה את המכשיר ב 5 וחצי, משוגע לגמרי. וזה רק כי הוא לא יכל לחכות חודש. אני חיכיתי חודשיים ואני שמח מאוד.

פורסם

הוא יוצא בקטגוריה אחרת לגמרי, הN95 הושק במחיר של 600 פאונד, N97 מושק ב900 אתה מבין את ההבדל?

תסתכל על העלות של הCommunicatorים של נוקיה ותבין.

הוא לא יורד תוך חודשיים ל4 אלף לא חודשיים מהזמינות "הרשמית" בכל מקרה, בין השקה של יורוקום לזמינות מלאי אצל המפעילות עוברים כמה חודשים טובים.

N95 בארץ מחיר השקה ביורוקום 145 שקל לחודש, מחיר השקה אצל הספקיות 135 שקל לחודש, חודש אחרי זה ירד ל129/120(אורנג'/סלקום) חודש אחרי זה הוא ירד ל-119/109 ואז ל100 והתחיל לרדת עד שנעצר בסביבות ה70 שקל לחודש כמה חודשים אחרי שהN95 8GB היה זמין, מדובר על ירידה של כ50% תוך קצת יותר משנה מההשקה העולמית, עכשיו באורנג' מוכרים אותו באותה קטגוריה של ה5800 עם תשלום חד פעמי + זיכוי חודשי, בחוץ היום הוא עולה בסביבות ה900 שקל, והוא הוכרז בסוף 2006, ושוחרר לשוק בסביבות פברואר 2007.

מה עוד שהמחיר שלו ביורוקום, יחסית למחיר ההשקה בחו"ל ממש ממש זול, מדובר על הפרש של פחות מ1000 שקל, מה שמצביע על זה שהמחיר שלו ברחוב יהיה יקר בהרבה בהתחלה.

פורסם

אני לא מדבר על קניה מיורוקום..אם הייתי רוצה לקנות את המכשיר שלי מיורוקום זה היה עולה לי 5 אלף לפחות, כמו שבניופאן זה עלה במחיר "מבצע" 4700 ש"ח. בזמן שאני קניתי את שלי ב 700 שקל פחות...אני אישית לא אוהב לקנות מחברות הסלולר כי הן מנפחות מחירים ועושות עלייך קופה לא קטנה במיוחד בתנאי ה "דבר 600 ש"ח בחודש ותקבל זיכוי מלא על המכשיר" ככה שתוך חצי שנה אתה מחזיר להם אחלה של חשבון

פורסם

שוב, המחיר שלו בחול הולך להיות 5500 שקל, המצב לא היה ככה עם הHTC.

פורסם

לדעתי המחיר של המפלץ הזה לא ירד מתחת ל-4000 גם בטווח רחוק מאד של זמן ואולי לעולם לא... אז חבל לחכות. אייפונים (3G) עולים קרוב לזה הרבה זמן אחרי ההשקה...

פורסם

שוב' date=' המחיר שלו בחול הולך להיות 5500 שקל, המצב לא היה ככה עם הHTC.

[/quote']

אז חבל שלא ראית את התראד שפתחתי על ה HTC לפני שקניתי אותו...7000 ש"ח בחנוויות, לא משוגע?

אחרי חודשיים, הופ ירד לאיזור ה 5..ולאט לאט ירד, עד שקניתי אותו ב 4, כי זה היה מזומן, ללא מזומן הוא ביקש 4400.

ובדיוק זה כמו האייפון, שעד עכשיו עולה 3K לגרסת ה 8GB. עד לפני חודש היה 3400, לא ירד מהמחיר הזה כנראה עד שיצאו חדשים.

פורסם

ה-HTC ירד במחיר מהר מאד, אני זוכר שהפתעתי אותך אז עם המחיר סביב ה-4000 מהר מהר...

לדעתי זה לא יהיה המצב עם ה-N97. יש סביבו יותר מדיי HYPE ומחיר השקה מופרך וזמינות פחותה מול הביקוש, עם כל הכבוד ל-HTC ויש כבוד הביקוש אליו היה נמוך בהרבה ממה שהולך להיות ל-N97...

פורסם

אה אתה הפתעת אותי עם המחיר עליו? :silly:

וכן יש סביבו באמת המון HYPE, אם זה תורם למחיר שלו להשאר גבוה, אז כנראה שזה יעשה את כל הקטע..

טוב נשאר לחכות ולראות, מתי מגיע המכשיר הזה לארץ? אני מקווה שכשאני ארצה להחליף את שלי בשנה הבאה בערך, יהיה מכשיר שיענה על כל הציפיות וישפר מה שיש אצלי כבר.. :P

את ה N97 בטוח לא יהיה לי כי אין סיבה להחליף מכשיר כרגע.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים