פורסם 2009 במאי 416 שנים מידע כללי זו היא טמפ' סבירה, תנסה לנקות אבק, לסדר כבלים ולמקם את המאווררים בתוך המארז באופן יעיל לזרימת אוויר מקסימלית במעבד לפי המדריכים שבסטיקי.
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר אתה יכול לראות פה את המאווררים והמארז שיש ליhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.180תרד קצת למטה להודעה שלי לתמונות אז מה , הבעיה הקירור?
פורסם 2009 במאי 416 שנים הצצתי בתמונות, אחלה של קירור ואחלה סידור כבלים! האם המעבד עבר OC? הטמפ' טיפה יותר גבוה מהטמפ' הסבירה למעבד הזה עד כמה שאני יודע, אבל עם קירור כזה הייתי מצפה לטמפ' נמוכות יותר. תנסה לשים לב שסביבת המאוורר לא חמה מדי ותנקה מאבק את צלעות הקירור של המעבד. אין בעיה, הטמפ' בסדר עם הקירור במארז שלו ועל המעבד הגיוני לצפות לטמפ' נמוכות יותר לדעתי...
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר כן...33% OC , הוא על 4 GHZ אצליאבל עם כזה קירור...גם של המעבד וגם של המארז ציפיתי לטמפ' יותר נמוכות...=\
פורסם 2009 במאי 516 שנים נורמאלי לחלוטין. אולי תעיף קצת אבק. ואם עבר יותר משנה וחצי מאז ששמת את המשחה אז אני ממליץ לחדש, אך אני בטוח שזה לא המצב. הכל בסדר גמור.
פורסם 2009 במאי 516 שנים אני יגיד לך תאכלס אם קירור כמו שלך למעבד זה גבוהה רצח , יש לי בול אותו קירור מעבד על OC ל3.77 ומתח של 1.35 במאמץ יש לי 46 מעלותאבל בסך הכל זה טמפרטורה שהמעבד יכול לעבוד בא בלי בעיות , אז מה זה משנה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.