עבור לתוכן

Windows FORMAT

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ולא לתמיכה טכנית.

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי מכיוון שהוא מפוצץ ווירוסים.

יש לי מערכת הפעלה WinXP Pro וזאת תהיה הפעם ה-3 שפירמטתי את הווינדוס הזה, ובחיים לא הייתה לי בעיה שכזו:

אני אף פעם לא זוכר אם אני מפרמט עם דיסק איתחול או לא, אך אני כמעט בטוח שכן. אני מכין דיסק איתחול, מכבה את המחשב זה מגיע לדוס וכותב משהו כמו wrong syntax DISPLAY.sys משהו באזור, ואז שאני עושה "FORMAT C:" זה עושה לי Bad command.

אני חשבתי שאולי זה בגלל שהכנתי את הדיסק איתחול מהמחשב שלי עם כל הווירוסים, אז הבאתי דיסק מחבר וגם זה לא עבד.

יש הצעות?

פורסם

יש לך את הדיסק המקורי של WinXP ?

פורסם

אם יש לך דיסק Bootable של XP, פשוט תכניס אותו, תקבע בביוס בוט מהסידירום, ותפרמט ותתקין XP דרך ההתקנה של ה-XP מהדיסק.

הכי קל שיש.

פורסם

אם יש לך דיסק Bootable של XP, פשוט תכניס אותו, תקבע בביוס בוט מהסידירום, ותפרמט ותתקין XP דרך ההתקנה של ה-XP מהדיסק.

הכי קל שיש.

זה מה שרציתי להגיד לו, אבל ב WinXP בדיסק לא מקורי אין את ה Boot. נכון ?

פורסם

כנראה שלא רשמת נכון זו בד"כ הסיבה שהוא כותב Bad command, עכשיו הגעת לכונן A זאת אומרת אתה צריך לראות משהו כזה:

a:\ format c:

(אם אני זוכר טוב...)

אם אתה חושב שהבעיה היא בדיסקט אז אתה יכול להוריד מהאתר www.bootdisk.com את הדיסקט איתחול...

פורסם

זה מה שרציתי להגיד לו, אבל ב WinXP בדיסק לא מקורי אין את ה Boot. נכון ?

לא ממש.

אין קשר בין מקוריות ל-bootable.

יש דיסקים מקוריים בלי בוט, יש דיסקים צרובים עם בוט.

ראיתי גם כאלה וגם כאלה.

האפשרות אם יהיה בוט או לא, קשורה רק בהכנה של הדיסק, אם עשו אותו bootable או שהחליטו לא לעשות אותו bootable.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שזה משהו בבוט דיסק מכיוון שפעם שעברה שפירמטתי, פירמטתי עם אותו דיסק של WINXP PRO והכל היה בסדר, פשוט הכנסתי את הבוטדיסק, עשיתי FORMAT C והתקנתי את הווינדוס. הבוטדיסק שהשתמשתי בו אז לא עובד יותר, לכן זהו לא אותו הדיסק מה שניסיתי לפרמט איתו. טוב אני יוריד מ www.bootdisk.com נקווה שיעבוד תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים