עבור לתוכן

כרטיס מסך מגיע ל 57 מעלות במנוחה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם..

העלתי כאן נושא לפני זמן מה בנוגע לשיבושים בתמונה של כרטיס המסך שלי..

נראה לי שהגעתי לפתרון הבעיה..

ויש לי בעיה חדשה..

לפני כמה חודשים פתחתי את צלעות כרטיס הקירור שלי בכדי לנקות אבק....הכל הלך לי מעולה, לא הייתה שום בעיה..

המשכתי לנקות אותו ככה פעם בחודשיים בערך ובזמן האחרון שמתי לב שהטמפרטורה רק עולה ועולה...ואני מדבר על טמפרטורות של מ48 במנוחה זה הגיע ל 57-58

במנוחה..ובמאמץ זה מגיע לי ל85 מעלות שאז זה היה מגיע ל 70-73 מעלות.

שמתי לב שהמשחה הטרמית שלי התייבשה טיפה אבל לא ממש נראה לי שזה מזה מפני שעכשיו מגיע קייץ וכל הטמפרטורות עולות...של המעבד לא ממש עלו...

מ 34-35 במנוחה עכשיו זה על 38-40...זה סביר מאד..

אני רוצה לדעת האם הטמפ' עולה בכרטיס המסך בגלל שיינוי מזג האוויר או שהמשחה הטרמית גורמת לזה?

ועל איזה משחה אתם ממליצים?

תודה רבה לעוזרים.!

מני חן.

פורסם

אני היתי חושב על הוספת מאוורר להוצאת אוויר או אפילו לניתוב האוויר במארז

אפשר גם לחשוב על מודינג קטנטן [הוספת פתחי איוורור בחלק העליון של המארז במידה ואוין]

סביבת חום חמה מן הסתם משפיעה אבל לא אמורה להשפיעה בצורה קיצונית[לפחות אני רואה את זה על פי המחשב שלי]

כל משחה תעשה את העבודה לא היתי מוציא כסף על מותגים למניהם.

רק חשוב לבדוק שהכול מורכב כמו שצריך על הכרטיס שמחזירים .

פורסם

אפשר לשאול איזה כרטיס?

אני לא יודע לגבי סביבת המארז שלך, אבל כל כמה שבועות נהייה חם יותר ויותר בישראל (מתקרבים לקיץ ;D) כך שזה גם יכול תרום לחלק מהעניין.

יש סיכוי שעם הזמן המאווררים במארז או אפילו הקירור של הכרטיס עצמו נחלשים, אם תוכל לנסות להשתמש במאווררים אחרים במארז יש סיכוי שיחול שיפור.

יש הרבה מאווררי קירור שמתחברים לסלוט PCI (הסלוטים מתחת לכרטיס המסך שלך) ובנויים כך שהם מושכים את האוויר החם מצלעות הקירור שעל כ. המסך שלך ומוציאים אותו מהמארז, התקנה של אחד כזה גם יכולה להועיל.

העסק נראה כך - 02_installation.gif

בהצלחה!

פורסם

פותח התרד משהו לא מובן לי..שאתה אומר

פתחתי את צלעות כרטיס הקירור שלי
אתה מתכוון להסרה של הקירור לגמרי ?

אם כן מרחת משחה טרמית אחרי ? שכן ברגע שפתחת את כרטיס המסך ולא מרחת משחה אז מין הסתם שהטמפ' תעלה..שכן אתה פוגע ביכולת של המשחה להעביר חום כמו שצריך..

לגבי השאלות שלך..

1. מזג אוויר או יותר נכון טמפ' סביבה גבוה משפיעה על הטמפ' של כלל הרכיבים..

2. משחה טובה יש לך את הMX-2..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים